• -30%
Set De Creatie Cu Pietricele Ursulet 2767 - Trendmall.ro

Set De Creatie Cu Pietricele Ursulet 2767

CWT-DD121
URL PRP: 119,99 lei 83,99 lei
URL

Setul de creatie cu pietricele ursulet iti va ajuta copilul sa isi dezvolte creativitatea si imaginatia prin amplasarea pietricelelor cu ajutorul lipiciului si creionului special. Acest joc este potrivit copiilor pasionati de arta si creatie pentru a le testa atat indemanarea cat si rabdarea.

Setul contine toate piesele prezentate in imagine.

Cantitate

  Livrare:

19 lei oriunde in tara

  Livrarea gratuita:

comenzi peste 159 lei

  Suport clienti:

L - V 9:00 - 17:00

  • CWT-DD121
  • In stoc
  • Gratuit
  • LIVRARE

   Taxa de trasnport este de 19 lei in orice localitate din tara.

   Livrarea produselor se face la adresa specificata de client in formularul de comanda.

   Veti fi contactat telefonic de echipa Trendmall pentru confirmarea comenzi.

  • RETUR

      Primul pas pentru a returna un produs trebuie sa va asigurati ca sunt mai putin de 14 zile calendaristice de cand ati primit coletul. Dupa aceea trebuie sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0769.888.881 pentru a putea trimite un curier sa va ridice pachetul.

     *Pentru mai multe detalii accesati pagina termeni si conditii.

CWT-DD121

Specificatii tehnice:

Culoare Multicolor
Pentru Unisex
Categorie jucarii Jocuri
Varsta Recomandata 3 ani+
Tip Jocuri Jocuri educative/de societate

Referinte specifice:

Pentru o masuratoare corecta, urmați aceste instrucțiuni:

  • Asezati piciorul pe o coala de hartie;
  • Trasati o linie in dreptul degetelor, tinand creionul drept,la un unghi de 90 grade;
  • Masurati distanta rezultata cu ajutorul unei rigle;

Observații de care trebuie să țineți cont:

  • Asigurați-va ca piciorul este perfect asezat pe podea si ca nu are degetelele stranse.
  • Masurați ambele picioare, deoarece este foarte posibil ca unul sa fie un pic mai mare decat celalalt. Nu va faceți probleme, este normal.
  • Alegeți marimea potrivita pentru piciorul mai mare.

Nu uitați niciodata aceste doua lucruri:

  • Incaltamintea achizitionata nu trebuie sa fie fixa și nici prea mare, deoarece nu ofera sprijinul adecvat.
  • Cand alegeți un model nou de incaltaminte nu va bazați pe marimea pe care o purtati de obicei dumneavoastra, deoarece marimile difera de la producator la producator.
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:
Jucarie Interactiva Cu Dinozaur 2889
URL 24,99 lei URL URL

Jucariile interactive in forma de dinozaur se vand individual, iar modelul dorit se v-a transmite telefonic cand veti fi contatat pentru confirmare.

Joc Interactiv Tip Mozaic 2741
URL URL PRP: 44,99 lei 35,99 lei URL URL

Jocul mozaic il va ajuta pe copilul tau sa isi dezvolte creativitatea, inteligenta, concentrarea, dar si abilitatile motorii. Acestia isi pot da frau imaginatiei sa creeze ilustratii a diferitor obiecte, persoane sau animale. Este un joc ideal atat pentru confrotul casei, dar si pentru scoli, gradinite sau locuri de joaca.

Setul contine o tablita pe care se pot aplica pinurile si o punga cu 200 de pinuri in diferite culori.

Varsta minima recomandata: 3 ani+

Lanterna Proiectoare De Imagini Cu Legume 2722
URL 29,99 lei URL URL

Lanterna proiectoare de imagini cu legume se foloseste pentru a analiza imaginile uimitoare cu legumele pe care le poti proiecta cu usurinta pe peretii camerei. 

Jucarie Spirala De Plastic 2717
URL 5,99 lei URL URL

Jucaria spirala ajuta la dezvoltarea simtul observarii, rabdarii si a eliberarii stresului.Varsta recomandata este de peste 3 ani si este o jucarie iubita indiferent de varsta.

Joc Interactiv Reciclare Pe Categorii 2718
URL URL PRP: 79,99 lei 55,99 lei URL URL

Joc interactiv pentru copii care ii invata cum sa recicleze corect deseurile in cosurile potrivite. Setul contine 4 cosuri de gunoi care ii ajuta pe cei mici sa recicleze corect deseurile pe categorii si 100 de carti de joc care are cate un produs pregatit pentru  a fi reciclat. Acest joc dezvolta atentia, concentratea si mareste cunostintele legate de reciclare. 

Joc Interactiv Sortare Pe Culori Cu Animale 2706
URL URL PRP: 79,99 lei 63,99 lei URL URL

Joc interactiv de sortare a animalelor pe culori ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile si sa fie ordonat. Aceesta contine 56 de piese: 6 boluri pentru a sorta animalele in frunctie de culori, 2 clestisori pentru prinderea animalelor si 48 de animale colorate pregatite pentru a fi sortate pe culori.

Joc Interactiv Tip Labirint 2739
URL URL PRP: 119,99 lei 77,99 lei URL URL

Acest joc ii va pune la incercare indemanarea si creativitatea copilului tau prin conceptul sau unic, captivant si haios. Acesta va trebui sa construiasca labirintul cu piesele incluse in pachet, iar apoi sa rostogoleasca bila de la un capat la altul, pe parcurs va fi nevoit sa fie foarte atent la capcanele intampinate si sa le evite pentru a nu pierde jocul.

Varsta minima recomandata:4 ani+

Set De Constructie Magnetic 34 Piese 2619
URL URL PRP: 111,99 lei 89,59 lei URL URL

Un joc cu design inovator, cu piese de diferite forme in culori viu colorate. 

 Joc de constructii magnetice ce dezvolta creativitatea, motricitatea si gandirea logica. Copii sunt atrasi de astfel de jocuri pentru ca pot observa un rezultat finit in urma combinarii pieselor. Potrivit pentru copii de diferite varste, putand fi adaptat ca grad de dificultate. Un model nou de joc de constructii cu magneti.

Varsta minima recomandata: 3 ani+

Set Pictura Cu Apa Autobuz 2765
URL URL PRP: 44,99 lei 31,49 lei URL URL

Nu aveti nevoie de creioane, markere sau carioci pentru a adauga culoare imaginilor din carte. Tot ce trebuie sa faceti este sa umpleti cu apa markerul atasat setului si puteti incepe imediat sa desenati. Copilul tau va deveni un adevarat artist, iar dumneavoastra nu trebuie sa va mai faceti griji ca el isi va murdari hainele sau obiectele din casa cu acuraele sau carioci obisnuite. 

Dupa terminarea desenului, el se va usca complet si se poate colora din nou.

Varsta minima recomandata: 3 ani+

Set De Constructie Magnetic 78 De Piese 2755
URL URL PRP: 189,99 lei 151,99 lei URL URL

Un joc cu design inovator, cu piese de diferite forme in culori viu colorate.   Joc de constructii magnetice ce dezvolta creativitatea, motricitatea si gandirea logica. Copii sunt atrasi de astfel de jocuri pentru ca pot observa un rezultat finit in urma combinarii pieselor. Potrivit pentru copii de diferite varste, putand fi adaptat ca grad de dificultate. Un model nou de joc de constructii cu magneti.

Varsta minima recomandata: 3 ani+

Joc Interactiv De Taiat Legume Si Fructe 3099
URL 79,99 lei URL URL

Setul de legume de tocat reprezinta un joc plin de culoare, un set educativ, cu ajutorul caruia micutul tau va invata culorile si cate ceva despre legume, fructe si alimentatie. 

Setul poate fi folosit pentru activitatati de comunicare pe diferite teme: importanta alimentatiei sanatoase, legumele de sezon, anotimpuri etc. si contribuie la dezvoltarea indemnanarii si a creativitatii copiilor. 

Setul contine 8 fructe si legume,2 cutite si 2 tocatoare.

Caracteristici:

-Cei mici vor invata sa utilizeze cutitul in conditii de maxima siguranta;

-Contribuie la dezvoltarea indemnanarii si a creativitatii;

-Setul poate fi folosit pentru activitatati de comunicare pe diferite teme: importanta alimentatiei sanatoase, legumele de sezon, anotimpuri etc;

Varsta recomandata: 3 ani+

Joc Interactiv Sortare Pe Culori Din Lemn 2840
URL URL PRP: 134,99 lei 94,49 lei URL URL

Jocul interactiv de sortare pe culori in lemn iti ajuta copilul sa realizeze modele  interesante cu ajutorul bilelor colorate, urmand anumite tipare cu scopul de a descoperi notiuni noi. Sortarea culorilor este intr-un mod organizat prestabil cu scopul invatarii de a identifica culorile.

Acesta contine: tabla suport cu mini picioruse, planse cu modele, suport cu gaurele, bile, ustensile si boluri din silicon.

Set De Creatie Magneti Masini De Curse 2768
URL URL PRP: 45,99 lei 36,79 lei URL URL

Setul de creatie magnetic poate fi jucaria ideala pentru copii creativi si dornici sa devina artisti. Acest joc va fi o experienta excelenta, ei vor putea creea diverse modele de masini de curse, sa le coloreze dupa propriile idei, iar apoi sa le aplice magentul  si sa le expuna pe frigider.

Jocul contine un pachet cu ipsos care se amesteca cu apa, acuarele in 6 culori, pensule si o spatula pentru modelare.

Varsta minima recomandata: 5 ani+

Joc Interactiv In Forma De Casuta 2701
URL URL PRP: 329,99 lei 197,99 lei URL URL

Jocul in forma de casuta iti ajuta copilul sa se dezvolte intr-un mod interactiv si eductiv, folosind principiile pedagogiei Montessori. Jocul are lumini si sunete, si ii ajuta pe cei mici sa exploreze varietatea e activitati sezoriale si educationale pe care acesta o are.Jocul contine in interior un telefon, un catel, 2 prize, un ecran si o lampa care se aprinde.