Filtreaza dupa

Pret

Pret

 • 6,00 lei - 185,00 lei

Marime de incaltaminte

Marime de incaltaminte

Culoare

Culoare

Material talpa

Material talpa

Model

Model

Material exterior

Material exterior

Disponibilitate

Disponibilitate

INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 149 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
PANTOFI SPORT DE FAMILIE

Active filters

Pantofi Sport De Dama Maddy Negru
URL 34,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare negru cu insertii rosii. Materialul exterior este textil si elastic. Talpa este din material TPR elastic, rotunda in partea din fata, si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Modelul este extrem de confortabil si poate fi purtat atat la tinute sport cat si casual.
Pantofi Sport De Dama Kate Negru
URL 34,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare negru cu insertii verde fosforescent. Materialul exterior este textil si elastic. Talpa este din material TPR elastic, rotunda in partea din fata, si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Modelul este extrem de confortabil si poate fi purtat atat la tinute sport cat si casual.
Sandale Cu Platforma De Dama Gia Bej
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Modelul prezinta o bareta frontala din catarame interpuse. Culoare bej deschis. Tocul are dimensiunea de aproximativ 3 cm. Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale Cu Platforma De Dama Gia Negru
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Modelul prezinta o bareta frontala din catarame interpuse. Culoare negru. Tocul are dimensiunea de aproximativ 3 cm. Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Papuci De Dama Otilia Maro
URL 39,99 lei URL URL

Papuci de dama cu toc lat. Culoare maro. Materialul este din piele ecologica. Modelul prezinta trei barete in partea din fata, interconectate printr-o curea centrala. Varful este rotund. Talpa comoda din material TPR ce are dimensiunea de aproximativ 4 cm ofera sustinere pe intreaga perioada a purtarii. 

Papuci De Dama Ceci Negru
URL 39,99 lei URL URL

Papuci de dama cu toc lat. Culoare negru. Materialul este din piele ecologica. Modelul prezinta o bareta frontala cu insertii decorative si o bareta la nivelul bazei piciorului. Varful este rotund. Talpa comoda din material TPR ce are dimensiunea de aproximativ 4 cm ofera sustinere pe intreaga perioada a purtarii. 

Sandale De Dama Elena Maro
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama cu toc lat. Culoare maro. Materialul este din piele ecologica. Modelul prezinta o bareta frontala cu insertii decorative in forma de soare si o bareta la nivelul bazei piciorului. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul unei barete si curea. Varful este rotund. Talpa comoda din material TPR ce are dimensiunea de aproximativ 4 cm ofera sustinere pe intreaga perioada a purtarii. 

Papuci De Dama Diana Maro
URL 39,99 lei URL URL

Papuci de dama cu toc lat. Culoare maro. Materialul este din piele ecologica. Modelul prezinta o bareta frontala cu insertii decorative si o bareta la nivelul bazei piciorului. Varful este rotund. Talpa comoda din material TPR ce are dimensiunea de aproximativ 4 cm ofera sustinere pe intreaga perioada a purtarii. 

Sandale De Dama Deea Negru
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Modelul prezinta o bareta frontala compusa din 3 catarame interpuse. Culoare negru. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4 cm.  Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale De Dama Deea Maro
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Modelul prezinta o bareta frontala compusa din 3 catarame interpuse. Culoare maro. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4 cm.  Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale De Dama Deea Bej
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Modelul prezinta o bareta frontala compusa din 3 catarame interpuse. Culoare bej deschis. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4 cm.  Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Espadrile De Dama Anna Negre
URL 28,99 lei URL URL
 • Espadrile dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica cu perforatii si elastic pe mijloc. Nu prezinta sistem de inchidere, varful este rotunjit. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm, cu striatii pe talpa.
Tenisi De Dama Decupati Sore Alb cu Rosu
URL 19,99 lei URL URL

Tenisii De Dama Decupati Sore sunt fabricati din material textil cu talpa de aproximativ 2 cm din TPR. Culoare alb cu picatele rosii. Modelul prezinta o insertie de plasa pe lateral si un decupaj in partea din fata, ceea ce permite piciorului sa respire, incaltamintea fiind ideala pentru a fi purtata in sezonul cald. Sistemul de inchidere se realizeaza prin siret.

Tenisi De Dama Decupati Sore Alb
URL 19,99 lei URL URL

Tenisii De Dama Decupati Sore sunt fabricati din material textil cu talpa de aproximativ 2 cm din TPR. Culoare alb cu picatele portocalii. Modelul prezinta o insertie de plasa pe lateral si un decupaj in partea din fata, ceea ce permite piciorului sa respire, incaltamintea fiind ideala pentru a fi purtata in sezonul cald. Sistemul de inchidere se realizeaza prin siret.

Tenisi De Dama Decupati Sore Albastru
URL 19,99 lei URL URL

Tenisii De Dama Decupati Sore sunt fabricati din material textil cu talpa de aproximativ 2 cm din TPR. Culoare alb cu picatele albastru inchis. Modelul prezinta o insertie de plasa pe lateral si un decupaj in partea din fata, ceea ce permite piciorului sa respire, incaltamintea fiind ideala pentru a fi purtata in sezonul cald. Sistemul de inchidere se realizeaza prin siret.

Tenisi De Dama Pointfin Albastru Inchis
URL 24,99 lei URL URL
 • Tenisi de dama. Culoare albastru inchis. Exteriorul este confectionat din material textil. Talpa este confectionata din material TPR si are o grosime de aproximativ 2 cm. Acest model poate fii purtat la jeans, dar si la fuste si rochite sport.
Papuci De Dama Any Negru
URL 39,99 lei URL URL

Papuci de dama confortabili cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare negru. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ in forma de floare pe bareta frontala . Talpa produsului este din material TPR.

Papuci De Dama Any Bej
URL 39,99 lei URL URL

Papuci de dama confortabil cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare bej. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ in forma de floare pe bareta frontala . Talpa produsului este din material TPR.

Papuci De Dama Any Rosu
URL 39,99 lei URL URL

Papuci de dama confortabili cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare rosu. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ in forma de floare pe bareta frontala . Talpa produsului este din material TPR.

Sandale De Dama Rox Maro
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare maro. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale De Dama Rox Bej
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare bej. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Pantofi Cu Toc De Dama Fatina Negri Cu Gri
URL 65,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc negri, din piele ecologica lacuita. Talpa este din TPR iar tocul are aproximativ 10cm inaltime. 

Sandale De Dama Rox Khaki
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare khaki deschis. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale Cu Platforma De Dama Rox Rosu
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare rosu. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale Cu Platforma De Dama Oly Khaki
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare khaki galben. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale Cu Platforma De Dama Oly Bej
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare bej. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale Cu Platforma De Dama Oly Negru
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare negru. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu catarama. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale De Dama Claro Albastre
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale de dama. Culoare albastru . Materialul exterior este din piele ecologică, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor catarame, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 2 cm. 
Sandale De Dama Claro Verzi
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale de dama. Culoare verde . Materialul exterior este din piele ecologică, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor catarame, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 2 cm. 
Sandale De Dama Claro Negre
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale de dama. Culoare negru . Materialul exterior este din piele ecologică, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor catarame, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 2 cm. 
Sandale De Dama Zelen Albe
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale de dama. Culoare alb . Materialul exterior este din piele ecologică, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor catarame, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 2 cm. 
Sandale De Dama Zelen Albastre
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale de dama. Culoare albastru . Materialul exterior este din piele ecologică, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor catarame, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 2 cm. 
Sandale De Dama Zelen Verzi
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale de dama. Culoare verde . Materialul exterior este din piele ecologică, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor catarame, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 2 cm. 
Sandale De Dama Jolie Verzi
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale de dama. Culoare verde . Materialul exterior este din piele ecologică, model unic cu două barete. Sistemul de închidere este prin intermediul unor catarame, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 2 cm. 
Sandale De Dama Jolie Negre
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologică, model unic cu două barete. Sistemul de închidere este prin intermediul unor catarame, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 2 cm. 
Sandale De Dama Jolie Albastre
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale de dama. Culoare albastru. Materialul exterior este din piele ecologică, model unic cu două barete. Sistemul de închidere este prin intermediul unor catarame, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 2 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Lash Galbeni
URL 44,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare galben. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Lash Mov
URL 44,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare mov. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Lash Albastri
URL 44,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare albastru. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Lash Fuchsia
URL 44,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare fuchsia. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Lash Khaki
URL 44,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare khaki. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Lash Albi
URL 44,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare alb. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Lash Negri
URL 44,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Lash Roz
URL 44,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare roz. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 5 cm. 
Pantofi Sport De Dama Vintes Albi
URL 39,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare alb. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi late, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 4 cm. 
Pantofi Sport De Dama Vintes Galbeni
URL 39,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare galben. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi late, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 4 cm. 
Pantofi Sport De Dama Vintes Roz
URL 39,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare roz. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi late, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 4 cm. 
Pantofi Sport De Dama Vintes Mov
URL 39,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare mov. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi late, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 4 cm.