Filtreaza dupa

Pret

Pret

 • 7,00 lei - 115,00 lei

Marime de incaltaminte

Marime de incaltaminte

Culoare

Culoare

Material talpa

Material talpa

Model

Model

Material exterior

Material exterior

Disponibilitate

Disponibilitate

INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 149 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

INCALTAMINTE DAMA

Active filters

Pantofi Sport De Dama Ferdinia Alb Cu Verde
URL URL 104,99 lei 70,34 lei URL URL
 • Pantofi Sport de dama. Culoare alb cu verde. Materialul exterior este textil, oiar in partile laterale si varf au silicon de culoare diferita, cu modele in  material. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi, varful rotunjit. Talpa este din spuma si are perda de aer in partea din spate. Sunt comozi, usori, nu ii simti ca ai avea incaltaminte in picioare.
Pantofi Sport De Dama Ferdinia Alb Cu Galben
URL URL 104,99 lei 70,34 lei URL URL
 • Pantofi Sport de dama. Culoare alb cu galben. Materialul exterior este textil, oiar in partile laterale si varf au silicon de culoare diferita, cu modele in  material. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi, varful rotunjit. Talpa este din spuma si are perda de aer in partea din spate. Sunt comozi, usori, nu ii simti ca ai avea incaltaminte in picioare.
Pantofi Sport De Dama Ferdinia Alb Cu Roz
URL URL 104,99 lei 70,34 lei URL URL
 • Pantofi Sport de dama. Culoare alb cu roz. Materialul exterior este textil, oiar in partile laterale si varf au silicon de culoare diferita, cu modele in  material. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi, varful rotunjit. Talpa este din spuma si are perda de aer in partea din spate. Sunt comozi, usori, nu ii simti ca ai avea incaltaminte in picioare.
Balerini De Dama Luisiana Negri
URL URL 54,99 lei 35,74 lei URL URL
 • Balerini de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica, iar in partea din fata este piele ecologica lucioasa, cu funda aplicata. Talap este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm.
Tenisi De Dama Catir Galbeni
URL URL 49,99 lei 32,49 lei URL URL
 • Tenisi de dama. Culoare galben. Materialul exterior este din catifea cu un petic in spate din piele ecologica. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Model asemanator si in categoria de copii.
Tenisi De Dama Catir Rosii
URL URL 49,99 lei 32,49 lei URL URL
 • Tenisi de dama. Culoare rosu. Materialul exterior este din catifea cu un petic in spate din piele ecologica. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Model asemanator si in categoria de copii.
Tenisi De Dama Catir Full Negri
URL URL 49,99 lei 32,49 lei URL URL
 • Tenisi de dama. Culoare full negru. Materialul exterior este din catifea cu un petic in spate din piele ecologica. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Model asemanator si in categoria de copii.
Tenisi De Dama Catir Negri
URL URL 49,99 lei 32,49 lei URL URL
 • Tenisi de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din catifea cu un petic in spate din piele ecologica. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Model asemanator si in categoria de copii.
Espadrile De Dama Funky Colors Mov
URL URL 29,99 lei 23,99 lei URL URL
 • Espadrile de dama. Culoare mov. Materialul exterior este textil, datorita formelor si culorilor da un plus de culoare si originalitate. Nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.


Pantofi Sport De Dama Mai Mov
URL URL 89,99 lei 53,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare mov. Materialul exterior este textil, partea din spate este tinuta de o banda elastica. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi, varful este semirotund, sunt foarte usori. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.

Espadrile De Dama Fler Gri Cu Galben
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Espadrile de dama. Culoare gri cu galben. Materialul exterior este textil,modelul este simplu, dar cu un plus de culoare. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Espadrile De Dama Fler Negru Cu Rosu
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Espadrile de dama. Culoare negru si rosu. Materialul exterior este textil,modelul este simplu, dar cu un plus de culoare. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Espadrile De Dama Fler Albastru Cu Rosu
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Espadrile de dama. Culoare albastru inchis si rosu. Materialul exterior este textil,modelul este simplu, dar cu un plus de culoare. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Tenisi De Dama Animo Roz
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Tenisi de dama. Culoare roz. Materialul exterior este textil, modelul este simplu intr-o singura culoare. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Tenisi De Dama Animo Gri
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Tenisi de dama. Culoare gri. Materialul exterior este textil, modelul este simplu intr-o singura culoare. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Tenisi De Dama Animo Negri
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Tenisi de dama. Culoare negru. Materialul exterior este textil, modelul este simplu intr-o singura culoare. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Tenisi De Dama Animo Albastri
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Tenisi de dama. Culoare albastru. Materialul exterior este textil, modelul este simplu intr-o singura culoare. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Pantofi Sport De Dama Ajax Albi
URL URL 64,99 lei 42,24 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare alb. Materialul exterior este textil-elastic, iar in partea din spate are o dunga de culoare roz pentru a da un plus. SIstemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi, varful rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Slapi De Dama Oric Auriu
URL URL 44,99 lei 31,49 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare auriu. Materialul baretelor este din cauciu cu forma tip impletitura. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Slapi De Dama Oric Aringiu Inchis
URL URL 44,99 lei 31,49 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare argintiu inchis. Materialul baretelor este din cauciu cu forma tip impletitura. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Slapi De Dama Oric Champagne
URL URL 44,99 lei 31,49 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare sampanie. Materialul baretelor este din cauciu cu forma tip impletitura. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Slapi De Dama Oric Arginti
URL URL 44,99 lei 31,49 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare argintiu. Materialul baretelor este din cauciu cu forma tip impletitura. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Pantofi Sport De Dama Deniti Negru Cu Gri
URL URL 69,99 lei 45,49 lei URL URL
 • Pantofi Sport de dama. Culoare negru cu gri. Materialul exterior este texti, in partea din spate model lucios. Sistemul de inchidere este prin intermedoiul unor ireturi ajustabile. Talpa este din material spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Model asemanator si in categoria de copii.
Pantofi Sport De Dama Deniti Gri
URL URL 69,99 lei 45,49 lei URL URL
 • Pantofi Sport de dama. Culoare Gri. Materialul exterior este texti, in partea din spate model lucios. Sistemul de inchidere este prin intermedoiul unor ireturi ajustabile. Talpa este din material spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Model asemanator si in categoria de copii.
Tenisi De Dama Aor Albi - Trendmall.ro
 • Stoc epuizat
 • -30%
Tenisi De Dama Aor Albi
URL URL 29,99 lei 20,99 lei URL URL
 • Tenisi de dama tip baschet. Culoare alb. Exteriorul este confectionat din material textil cu fermoar lateral. Inchiderea se face prin intermediul unor sireturi. Talpa este confectionata din materialTPR si are o grosime de aproximativ 3 cm. Acest model poate fii purtat la jeans.

Slapi De Dama Lani Galbeni
URL URL 29,99 lei 20,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare galben. Materialul baretei este din cauciuc, cu pietricele aplicate pe intreaga bareta . Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm.
Slapi De Dama Lani Nude
URL URL 29,99 lei 20,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare nude. Materialul baretei este din cauciuc, cu pietricele aplicate pe intreaga bareta . Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm.
Slapi De Dama Lani Albi
URL URL 29,99 lei 20,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare alb. Materialul baretei este din cauciuc, cu pietricele aplicate pe intreaga bareta . Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm.
Slapi De Dama Lani Negri
URL URL 29,99 lei 20,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare negru. Materialul baretei este din cauciuc, cu pietricele aplicate pe intreaga bareta . Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm.
Slapi De Dama Neve Albastri
URL URL 29,99 lei 18,89 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare albastru. Materialul baretei este din cauciuc, cu aplicatie in parte din fata. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm.
Slapi De Dama Neve Rosii
URL URL 29,99 lei 18,89 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare rosu. Materialul baretei este din cauciuc, cu aplicatie in parte din fata. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm.
Slapi De Dama Neve Negri
URL URL 29,99 lei 18,89 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare negru. Materialul baretei este din cauciuc, cu aplicatie in parte din fata. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm.
Slapi De Dama Neve Roz
URL URL 29,99 lei 18,89 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare roz. Materialul baretei este din cauciuc, cu aplicatie in parte din fata. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm.
Slapi De Dama Zafi Bej
URL URL 29,99 lei 20,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare bej. Materialul baretei este din cauciuc, cu model tip logo in partea laterala a baretei. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm.
Slapi De Dama Zafi Maro
URL URL 29,99 lei 20,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare maro. Materialul baretei este din cauciuc, cu model tip logo in partea laterala a baretei. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm.
Slapi De Dama Zafi Negri
URL URL 29,99 lei 20,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare negru. Materialul baretei este din cauciuc, cu model tip logo in partea laterala a baretei. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm.
Slapi De Dama Ciuf Galbeni
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare galben. Materialul baretei este din cauciuc cu aplicatie florala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Slapi De Dama Ciuf Roz
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare roz. Materialul baretei este din cauciuc cu aplicatie florala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Slapi De Dama Ciuf Negri
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare negru. Materialul baretei este din cauciuc cu aplicatie florala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Slapi De Dama Ciuf Bej
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare bej. Materialul baretei este din cauciuc cu aplicatie florala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Slapi De Dama Ciuf Rosii
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare rosu. Materialul baretei este din cauciuc cu aplicatie florala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Slapi De Dama Ciuf Verzi
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare verde. Materialul baretei este din cauciuc cu aplicatie florala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Slapi De Dama Domian Verzi
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare verde. Materialul baretei este din cauciuc cu aplicatie florala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Slapi De Dama Domian Negri
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare negru. Materialul baretei este din cauciuc cu aplicatie florala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Slapi De Dama Domian Bej
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare bej. Materialul baretei este din cauciuc cu aplicatie florala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Slapi De Dama Domian Galbeni
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare galben. Materialul baretei este din cauciuc cu aplicatie florala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Slapi De Dama Domian Roz
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare roz. Materialul baretei este din cauciuc cu aplicatie florala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Slapi De Dama Domian Albi
URL URL 39,99 lei 27,99 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare alba. Materialul baretei este din cauciuc cu aplicatie florala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.