Retur

Schimb marime

Nu este nicio problema, echipa noastra vine in sprijinul dumneavoastra si va pune la dispozitie schimbarea marimii produsului GRATUIT daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

• Solicitarea schimbului sa se faca in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului;

• Produsele trebuie returnate in aceleasi conditii in care au fost primite, fara urme de uzura, ambalate intr-un ambalaj suplimentar de protectie ( sac plastic / punga / folie ) si cu etichetele originale.

Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vederea efectuarii schimbului.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon 0769.888.881 / 0769.888.882 / 0769.888.883 sau pe support@trendmall.ro si sa ne informati ca doriti schimbarea de marime a produsului / produselor comandate.

Vor fi refuzate coletele trimise de dumneavoastra retur, daca acestea nu sunt ambalate corespunzator (intr-un mod care sa nu afecteze integritatea produsului)!

ATENTIE!

• Doar primul schimb de marime al produsului este gratuit / comanda. In cazul in care nici perechea / perechile trimise la schimb nu vi se potrivesc si doriti sa schimbati din nou, atunci plata transportului in valoare de 15 RON va fi suportata de catre dumneavoastra.

• In cazul in care produsul comandat nu mai este disponibil in stoc, va puteti orienta catre o alta culoare a produsului, valoarea produsului achizitionat initial va fi scazuta din valoarea noului produs ales si va fi expediat catre dumneavoastra, fara a mai avea alta taxa de transport de suportat. Valoarea noului produs trebuie sa fie egala sau mai mare cu valoarea produsului returnat.

           2. Schimb produs

Daca va razganditi asupra culorii sau modelului, echipa noastra va pune la dispozitie schimbarea culorii sau a modelului comandat, doar daca sunt respectate urmatoarele conditii:

• Costurile de transport in valoarea de 15 RON vor fi suportate de dumneavoastra.

• Solicitarea schimbului sa se faca in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului;

• Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (rugam ca, pe cat posibil,sa trimiteti produsul in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, deoarece si ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original).

Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vederea efectuarii schimbului, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon 0769.888.881 / 0769.888.882 / 0769.888.883 sau trendmall2019@gmail.com si sa ne informati ca doriti schimbarea de marime a produsului / produselor comandate.

         3. Returnare produse

Conform art.9 din OUG 34/2014, va informam ca beneficiati de o perioada de 14 zile de la primirea coletului pentru a ne informa cu privire la retragerea din contract si returna BUNURILE achizitionate, fara a fi nevoit sa va justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si la art.14 din OUG nr.34/2014.

• Solicitarea returnarii produselor sa se faca in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului;

• Produsul / predusele trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate ( rugam ca, pe cat posibil,sa trimiteti produsul in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, deoarece si ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original ).

• Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.

• In cazul in care achizitia generaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului.

• In termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului in depozitul nostru va vom rambursa suma reprezentand valoarea produselor returnate de dumneavoastra in contul specificat.

• Costul de transport al curierului in cazul returului produsului/ produselor este GRATUIT.

Restituirea banilor se face doar prin virament intr-un cont bancar, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia returului.

ATENTIE!

• In cazul in care o comanda care benecifiaza de livrare gratuita doreste sa efectueze un retur de tip ramburs, daca fara produsul respectiv comanda nu ar mai atinge pragul de livrare gratuita i se opreste o taxa de transport in valoare de 15 RON.