Categorii
INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 149 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
PANTOFI SPORT DE FAMILIE

TENISI DAMA

TENISI DAMA

Tenisi pentru femei ieftini pe TrendMall! Comanda online perechea ta preferata.

Active filters

Tenisi De Dama Amona Albi
URL 29,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare alb. Materialul exterior este textil. Modelul prezinta insertii decorative. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Tessa Galbeni
URL 29,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare galben. Materialul exterior este textil. Modelul prezinta insertii cu animalute colorate. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Aron Visinii
URL 29,99 lei URL URL
 • Tenisi de dama. Culoare visiniu. Materialul exterior este un mix intre piele ecologica si textil. Incaltaminte potrivita pentru tinute sport si casual, tenesi confortabili si versatili. Vârful este rotund. Talpa este din TPR si măsoară aproximativ 2,5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Aron Negri
URL 29,99 lei URL URL
 • Tenisi de dama. Culoare negru. Materialul exterior este un mix intre piele ecologica si textil. Incaltaminte potrivita pentru tinute sport si casual, tenesi confortabili si versatili. Vârful este rotund. Talpa este din TPR si măsoară aproximativ 2,5 cm. 
Tenisi De Dama Serena Albastri
URL 29,99 lei URL URL
 • Tenisi inalti de dama. Culoare albastru inchis. Materialul exterior este fabricat din textil si piele ecologica. Modelul prezinta un desen decorativ floral. Vârful este rotund. Talpa este din TPR si măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Carla Albastri
URL 29,99 lei URL URL
 • Tenisi dama. Culoare albastru inchis. Materialul exterior este fabricat din textil-blug, material denim. Modelul prezinta insertii decorative sub forma de franjuri. Vârful este rotund. Talpa este din TPR si măsoară aproximativ 2,5 cm. 
Tenisi De Dama Tania Bej
URL 29,99 lei URL URL
 • Tenisi dama. Culoare bej inchis. Materialul exterior este fabricat din textil si piele ecologica. Modelul prezinta insertii decorative. Vârful este rotund. Talpa este din TPR si măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Sonia Visinii
URL 29,99 lei URL URL
 • Tenisi dama. Culoare visiniu. Materialul exterior este fabricat din textil. Modelul prezinta linii decorative in culorile alb si negru dispuse in partea laterala. Vârful este rotund. Talpa este din TPR si măsoară aproximativ 2 cm. 
Tenisi De Dama Maia Visinii
URL 29,99 lei URL URL
 • Tenisi dama. Culoare visiniu. Materialul exterior este fabricat din piele ecologica si textil. Modelul prezinta insertii army de culoare alb pe intreaga suprafata. Vârful este rotund. Talpa este din TPR si măsoară aproximativ 2 cm. 
Tenisi De Dama Zoe Negri
URL 29,99 lei URL URL
 • Tenisi dama. Culoare negru. Materialul exterior este fabricat din piele ecologica. Modelul prezinta un model cu doua urechiuse de iepure si o inserite de blana in partea frontala. Vârful este rotund. Talpa este din TPR si măsoară aproximativ 2 cm. 
Tenisi De Dama Marta Negri
URL 29,99 lei URL URL
 • Tenisi dama. Culoare negru. Materialul exterior este fabricat din piele ecologica. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor tip fundita, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 2 cm. 
Tenisi De Dama Anastasia Albastri
URL 29,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare albastru deschis cu insertii decorative. Materialul exterior este fabricat din piele ecologica si textil. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Carolina Albastri
URL 29,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama- Tenisi inalti. Culoare albastru cu insertii de culoare bej si portocaliu. Materialul exterior este fabricat din piele ecologica si textil. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Carolina Bej
URL 29,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama- Tenisi inalti. Culoare bej cu insertii de culoare albastru inchis si portocaliu. Materialul exterior este fabricat din piele ecologica si textil. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Ela Albastri
URL 29,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare albastru inchis . Materialul exterior este fabricat din piele ecologica si textil. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Claser Negri
URL 29,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare negru. Materialul exterior este fabricat din piele ecologica si textil. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 2 cm. 
Espadrile De Dama Nona Portocalii
URL URL 29,99 lei 24,99 lei URL URL
 • Espadrile de dama. Culoare portocaliu. Modelul este fabricat din material textil. Incaltamintea este ideala pentru sezonul cald, materialul este lejer si permite piciorului sa respire. Modelul nu prezinta sistem de inchidere, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Espadrile De Dama Cara Galbene
URL URL 29,99 lei 24,99 lei URL URL
 • Espadrile de dama. Culoare galben. Modelul este fabricat din material textil, iar in partea din spate modelul prezinta un decupaj. Incaltamintea este ideala pentru sezonul cald, materialul este lejer si permite piciorului sa respire. Modelul nu prezinta sistem de inchidere, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Tenisi De Dama Carola Bej
URL 41,99 lei URL URL

Tenisi de dama fara sistem de inchidere. Culoare bej. Materialul exterior este fabricat din textil,elasic si piele ecologica. Talpa este din material TPR, cu dimensiunea de aproximativ 2,5 cm ce ofera sustinere in timpul purtarii, culoare alb. Modelul prezinta insertii decorative tip plasa si siret, acesta este extrem de confortabil si poate fi purtat atat la tinute sport cat si casual.

Tenisi De Dama Carola Negri
URL 41,99 lei URL URL

Tenisi de dama fara sistem de inchidere. Culoare negru. Materialul exterior este fabricat din textil,elasic si piele ecologica. Talpa este din material TPR, cu dimensiunea de aproximativ 2,5 cm ce ofera sustinere in timpul purtarii, culoare alb. Modelul prezinta insertii decorative tip plasa si siret, acesta este extrem de confortabil si poate fi purtat atat la tinute sport cat si casual.

Tenisi De Dama Carola Albi
URL 41,99 lei URL URL

Tenisi de dama fara sistem de inchidere. Culoare alb. Materialul exterior este fabricat din textil,elasic si piele ecologica. Talpa este din material TPR, cu dimensiunea de aproximativ 3 cm ce ofera sustinere in timpul purtarii, culoare alb. Modelul prezinta insertii decorative tip plasa si siret, acesta este extrem de confortabil si poate fi purtat atat la tinute sport cat si casual.

Espadrile De Dama Olivia Albe
URL URL 29,99 lei 24,99 lei URL URL
 • Espadrile de dama. Culoare alb. Modelul este fabricat din material textil, iar in partea din spate modelul prezinta un decupaj. Incaltamintea este ideala pentru sezonul cald, materialul este lejer si permite piciorului sa respire. Modelul nu prezinta sistem de inchidere, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Espadrile De Dama Olivia Portocalii
URL URL 29,99 lei 24,99 lei URL URL
 • Espadrile de dama. Culoare portocaliu. Modelul este fabricat din material textil, iar in partea din spate modelul prezinta un decupaj. Incaltamintea este ideala pentru sezonul cald, materialul este lejer si permite piciorului sa respire. Modelul nu prezinta sistem de inchidere, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Espadrile De Dama Olivia Roz
URL 29,99 lei URL URL
 • Espadrile de dama. Culoare roz inchis. Modelul este fabricat din material textil, iar in partea din spate modelul prezinta un decupaj. Incaltamintea este ideala pentru sezonul cald, materialul este lejer si permite piciorului sa respire. Modelul nu prezinta sistem de inchidere, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Tenisi De Dama Vivi Visinii
URL 29,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare visiniu. Materialul exterior este textil. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Vivi Rosii
URL 29,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare rosu. Materialul exterior este textil. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Vivi Albastri
URL 29,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare albastru. Materialul exterior este textil. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Espadrile De Dama Anna Negre
URL 29,99 lei URL URL
 • Espadrile dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica cu perforatii si elastic pe mijloc. Nu prezinta sistem de inchidere, varful este rotunjit. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm, cu striatii pe talpa.
Tenisi De Dama Pointfin Albastru Inchis
URL 24,99 lei URL URL
 • Tenisi de dama. Culoare albastru inchis. Exteriorul este confectionat din material textil. Talpa este confectionata din material TPR si are o grosime de aproximativ 2 cm. Acest model poate fii purtat la jeans, dar si la fuste si rochite sport.
Tenisi Inalti De Dama Lash Galbeni
URL 44,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare galben. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Lash Mov
URL 44,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare mov. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Lash Albastri
URL 44,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare albastru. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Lash Fuchsia
URL 44,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare fuchsia. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Lash Khaki
URL 44,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare khaki. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Lash Negri
URL 44,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Lash Roz
URL 44,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare roz. Materialul exterior este din textil, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Ataris Albi
URL 39,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare alb. Materialul exterior este din textil și piele ecologică, model unic cu cataramă. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 4,5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Ataris Negri
URL 39,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din textil și piele ecologică, model unic cu cataramă. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 4,5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Gandia Bej
URL 39,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare negru cu bej. Materialul exterior este din textil și piele ecologică, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 4,5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Gandia Roz
URL 39,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare roz. Materialul exterior este din textil și piele ecologică, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 4,5 cm. 
Tenisi Inalti De Dama Gandia Negri
URL 39,99 lei URL URL
 • Teniși de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din textil și piele ecologică, model unic. Sistemul de închidere este prin intermediul unor șireturi elastice, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 4,5 cm. 
Tenisi De Dama Jous Galbeni
URL 39,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare galben. Materialul exterior este din piele ecologică și bandă elastică, material respirabil cu model unic, mulat pe picior. Sistemul de închidere este prin intermediul unor bande elastice încrucișate, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 4,5 cm. 
Tenisi De Dama Jous Mov
URL 39,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare mov. Materialul exterior este din piele ecologică și bandă elastică, material respirabil cu model unic, mulat pe picior. Sistemul de închidere este prin intermediul unor bande elastice încrucișate, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 4,5 cm. 
Tenisi De Dama Jous Roz
URL 39,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare roz. Materialul exterior este din piele ecologică și bandă elastică, material respirabil cu model unic, mulat pe picior. Sistemul de închidere este prin intermediul unor bande elastice încrucișate, iar vârful este rotund. Talpa este din cauciuc, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 4,5 cm. 
Tenisi De Dama Stella Negru Cu Albastru
URL 24,99 lei URL URL
 • Bascheti de dama. Culoare negru cu albastru. Exteriorul este confectionat din material textil cu o stea in partea laterala. Talpa este confectionata din material TPR si are o grosime de aproximativ 2 cm. Acest model poate fii purtat la jeans, dar si la fuste si rochite sport.
Tenisi Inalti De Dama Zen Khaki
URL 51,99 lei URL URL
 • Tenisi de dama inalti. Culoare khaki. Materialul exterior este textil, model uni. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi, varful rotund si are intaritura de cauciuc. Talpa este din TPR, rotunda in partea din fata, si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Tenisi Inalti De Dama Zen Albi
URL 51,99 lei URL URL
 • Tenisi de dama inalti. Culoare alb. Materialul exterior este textil, model uni. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi, varful rotund si are intaritura de cauciuc. Talpa este din TPR, rotunda in partea din fata, si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Tenisi Inalti De Dama Zen Galbeni Flurescent
URL 51,99 lei URL URL
 • Tenisi de dama inalti. Culoare galben flurescent. Materialul exterior este textil, model uni. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi, varful rotund si are intaritura de cauciuc. Talpa este din TPR, rotunda in partea din fata, si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.