Categorii
INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 149 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
PANTOFI SPORT DE FAMILIE

PAPUCI DAMA

PAPUCI DAMA

Papuci de femei pentru strada si pentru casa ieftini. Comanda perechea preferata!

Active filters

Papuci De Dama Gutia Negri
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare negru. Materialul este din piele ecologica. Varful este patrat rotunjit, iar modelul prezinta insertii decorative tip tinte dispuse pe intreaga suprafata a baretei principale. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Dama Gutia Argintii
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare argintiu. Materialul este din piele ecologica. Varful este patrat rotunjit, iar modelul prezinta insertii decorative tip tinte dispuse pe intreaga suprafata a baretei principale. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Dama Gutia Aurii
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare auriu. Materialul este din piele ecologica. Varful este patrat rotunjit, iar modelul prezinta insertii decorative tip tinte dispuse pe intreaga suprafata a baretei principale. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Dama Gutia Maro
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare maro. Materialul este din piele ecologica. Varful este patrat rotunjit, iar modelul prezinta insertii decorative tip tinte dispuse pe intreaga suprafata a baretei principale. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Dama Gutia Alb
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare alb cu print de piele de sarpe. Materialul este din piele ecologica. Varful este patrat rotunjit, iar modelul prezinta insertii decorative tip tinte dispuse pe intreaga suprafata a baretei principale. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Dama Ania Roz Inchis
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare roz inchis. Materialul este textil. Varful este patrat rotunjit, iar modelul prezinta insertii decorative tip capse dispuse pe intreaga suprafata a baretei principale. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Dama Ania Roz
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare roz deschis. Materialul este textil. Varful este patrat rotunjit, iar modelul prezinta insertii decorative tip capse dispuse pe intreaga suprafata a baretei principale. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Dama Ania Galbeni
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare galben. Materialul este textil. Varful este patrat rotunjit, iar modelul prezinta insertii decorative tip capse dispuse pe intreaga suprafata a baretei principale. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Dama Ania Bej
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare bej. Materialul este textil. Varful este patrat rotunjit, iar modelul prezinta insertii decorative tip capse dispuse pe intreaga suprafata a baretei principale. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Dama Ania Verzi
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare verde. Materialul este textil. Varful este patrat rotunjit, iar modelul prezinta insertii decorative tip capse dispuse pe intreaga suprafata a baretei principale. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Dama Verona Verzi
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare verde. Materialul baretei este din piele ecologica. Varful este patrat, iar modelul este unul uni. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Dama Verona Rosii
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare rosu. Materialul baretei este din piele ecologica. Varful este patrat, iar modelul este unul uni. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Dama Verona Albi
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare alb. Materialul baretei este din piele ecologica. Varful este patrat, iar modelul este unul uni. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Dama Verona Negri
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare negru. Materialul baretei este din piele ecologica. Varful este patrat, iar modelul este unul uni. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Dama Verona Bej
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare bej. Materialul baretei este din piele ecologica. Varful este patrat, iar modelul este unul uni. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Dama Verona Mov
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare mov. Materialul baretei este din piele ecologica. Varful este patrat, iar modelul este unul uni. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Dama Verona Albastri
URL 34,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare albastru. Materialul baretei este din piele ecologica. Varful este patrat, iar modelul este unul uni. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Slapi De Dama Denia Aurii
URL 29,99 lei URL URL
 • Slapi dama. Culoare auriu. Materialul baretelor este din piele ecologica si material textil cu sclipici, varful rotund. Talpa este din material TPR si are dimensiune de 2 cm.
Slapi De Dama Denia Argintiu
URL 29,99 lei URL URL
 • Slapi dama. Culoare gun, argintiu. Materialul baretelor este din piele ecologica si material textil cu sclipici, varful rotund. Talpa este din material TPR si are dimensiune de 2 cm.
Slapi De Dama Denia Champagne
URL 29,99 lei URL URL
 • Slapi dama. Culoare sampanie, champagne. Materialul baretelor este din piele ecologica si material textil cu sclipici, varful rotund. Talpa este din material TPR si are dimensiune de 2 cm.
Slapi De Dama Denia Negri
URL 29,99 lei URL URL
 • Slapi dama. Culoare negru. Materialul baretelor este din piele ecologica si material textil cu sclipici, varful rotund. Talpa este din material TPR si are dimensiune de 2 cm.
Papuci De Dama Zora Verzi
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare verde. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii colorate decorative. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din TPR usor si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Zora Galbeni
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare galben. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii colorate decorative. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din TPR usor si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Zora Mov
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare mov. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii colorate decorative. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din TPR usor si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Zora Roz
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare roz deschis. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii colorate decorative. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din TPR usor si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Megan Portocalii
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare portocaliu. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii colorate decorative in forma de flori si albina pe bareta frontala. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Megan Rosii
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare rosu. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii colorate decorative in forma de flori si albina pe bareta frontala. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Megan Roz
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare roz inchis. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii colorate decorative in forma de flori si albina pe bareta frontala. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Megan Verzi
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare verde. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii colorate decorative in forma de flori si albina pe bareta frontala. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Aida Verde
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare verde. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii decorative in forma de litere pozitionate pe bareta frontala. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Aida Roz Inchis
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare roz inchis. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii decorative in forma de litere pozitionate pe bareta frontala. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Aida Roz Deschis
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare roz deschis. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii decorative in forma de litere pozitionate pe bareta frontala. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Aida Mov
URL URL PRP: 29,99 lei 24,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare mov. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii decorative in forma de litere pozitionate pe bareta frontala. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Serena Verzi
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare verde. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii florale decorative. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Serena Galbeni
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare galben. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii florale decorative. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Serena Roz
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare roz. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii florale decorative. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Serena Rosii
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare rosu. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii florale decorative. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Havana Roz
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare roz. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii florale decorative. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Havana Galbeni
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare galben. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii florale decorative. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Havana Mov
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare mov. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii florale decorative. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Havana Negri
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare negru. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii florale decorative. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Jolly Galbeni
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare galben. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii decorative in forma de flori si un curcubeu pe bareta principala. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Jolly Portocalii
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare portocaliu. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii decorative in forma de flori si un curcubeu pe bareta principala. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Jolly Roz
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare roz inchis. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii decorative in forma de flori si un curcubeu pe bareta principala. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Jolly Albastri
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare albastru deschis. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii decorative in forma de flori si un curcubeu pe bareta principala. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Delia Negri
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare negru. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii cu scris colorate. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Delia Roz
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare roz. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii cu scris colorate. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. 
Papuci De Dama Delia Verzi
URL 29,99 lei URL URL
 • Papuci de dama. Culoare verde. Materialul baretei este din silicon. Modelul prezinta insertii cu scris colorate. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.