Categorii

Filtreaza dupa

Pret

Pret

 • 20,00 lei - 130,00 lei

Marime de incaltaminte

Marime de incaltaminte

Culoare

Culoare

Material talpa

Material talpa

Model

Model

Material exterior

Material exterior

Disponibilitate

Disponibilitate

INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 149 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
PANTOFI SPORT DE FAMILIE

PANTOFI SPORT COPII

PANTOFI SPORT COPII

Pantofi sport pentru copii pe TrendMall. Comanda online perechea ta preferata.

Active filters

Pantofi Sport De Copii Colors Negru
URL 49,99 lei URL URL
 • Pantofi sport copii. Culoare negru multicolor. Materialul exterior este din piele ecologică cu model unic multicolor. Sistemul de închidere este prin intermediul unei barete cu scai, vârful rotund. Talpa este din cauciuc, cu led-uri luminoase ce se aprind în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Pantofi Sport De Copii Candy Negru cu Verde
URL 49,99 lei URL URL
 • Pantofi sport copii. Culoare negru cu verde. Materialul exterior este din piele ecologică cu model unic multicolor. Sistemul de închidere este prin intermediul unei barete cu scai, vârful rotund. Talpa este din TPR, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Pantofi Sport De Copii Ella Negru Cu Roz
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi Sport de copii. Culoare negru cu roz. Materialul exterior este din piele ecologica. Inchiderea se face prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful este rotund. Talpa are o dimensiune de 3,5 cm si este din TPR.


Pantofi Sport De Copii Ella Alb Cu Roz
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi Sport de copii. Culoare alb cu roz. Materialul exterior este din piele ecologica. Inchiderea se face prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful este rotund. Talpa are o dimensiune de 3,5 cm si este din TPR.


Pantofi Sport De Copii Ella Alb Cu Albastru
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi Sport de copii. Culoare alb cu albastru. Materialul exterior este din piele ecologica. Inchiderea se face prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful este rotund. Talpa are o dimensiune de 3,5 cm si este din TPR.


Pantofi Sport De Copii Ella Alb Cu Negru
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi Sport de copii. Culoare alb cu negru. Materialul exterior este din piele ecologica. Inchiderea se face prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful este rotund. Talpa are o dimensiune de 3,5 cm si este din TPR.


Pantofi Sport De Copii Viky Negri
URL 68,99 lei URL URL

Pantofii sport de copii din gama Viky sunt fabricati din material textil si piele ecologica, cu talpa de aproximativ 4 cm din spuma, ceea ce ofera un confort sporit in timpul mersului. Tocul are inaltimea de 4 cm. Sistemul de prindere se realizeaza prin intermediul unor scaieti si al sireturilor. Modelul prezinta insertii de culoare gri,albastre si rosii pe talpa, spate si lateral.

Pantofi Sport De Copii Yanis Albastru Denim
URL 59,99 lei URL URL
 • Pantofii sport au talpa din spuma de aproximativ 3 cm, comoda si flexibila adaptata oricarui tip de activitate, fie ca este vorba despre alergat, plimbari de zi cu zi sau joaca. Modelul poate fi purtat la tinute sport si casual. Culoare albastru deschis-gri cu insertii galbene si verzi. Materialul incaltamintei este textil. Sistemul de inchidere este prin intermediul sireturilor si a baretei cu scai.
Pantofi Sport De Copii Hero Negru Cu Gri
URL 68,99 lei URL URL

Pantofii sport de copii din gama Hero sunt fabricati din material textil, cu talpa de aproximativ 3,5 cm din spuma, ceea ce ofera un confort sporit in timpul mersului. Tocul are inaltimea de 3 cm. Sistemul de prindere se realizeaza prin intermediul unor scaieti si al sireturilor. Modelul prezinta insertii de culoare gri,albastre si rosii pe talpa, spate si lateral.

Pantofi Sport De Copii Zara Roz
URL 59,99 lei URL URL

Pantofi sport sunt fabricati din material textil, cu talpa de aproximativ 4 cm din spuma, ceea ce ofera un confort sporit in timpul mersului. Tocul are inaltimea de 4 cm. Sistemul de prindere se realizeaza prin intermediul unor scaieti si al sireturilor. Culoare roz. Modelul prezinta insertii de culoare alb, gri si verde deschis pe talpa, spate si lateral.

Pantofi Sport De Copii Axel Galbeni
URL 59,99 lei URL URL
 • Pantofii sport de copii. Culoare galben-portocaliu. Talpa din material TPR de aproximativ 5 cm, comoda si flexibila adaptata oricarui tip de activitate, fie ca este vorba despre alergat, plimbari de zi cu zi sau joaca. Modelul poate fi purtat la tinute sport si casual. Materialul incaltamintei este textil. Sistemul de inchidere este prin intermediul sireturilor.
Pantofi Sport De Copii Hero Negri
URL 68,99 lei URL URL

Pantofii sport de copii din gama Hero sunt fabricati din material textil, cu talpa de aproximativ 3,5 cm din spuma, ceea ce ofera un confort sporit in timpul mersului. Tocul are inaltimea de 3 cm. Sistemul de prindere se realizeaza prin intermediul unor scaieti si al sireturilor. Modelul prezinta insertii de culoare verde pe talpa, spate si lateral.

Pantofi Sport De Copii Maty Galbeni
URL 59,99 lei URL URL
 • Pantofii sport de copii. Culoare galben. Talpa din spuma de aproximativ 4 cm, comoda si flexibila adaptata oricarui tip de activitate, fie ca este vorba despre alergat, plimbari de zi cu zi sau joaca. Modelul poate fi purtat la tinute sport si casual. . Materialul incaltamintei este textil. Sistemul de inchidere este prin intermediul sireturilor si a baretei cu scai.
Pantofi Sport De Copii Felix Negri
URL 59,99 lei URL URL
 • Pantofii sport au talpa din spuma de aproximativ 4 cm, comoda si flexibila adaptata oricarui tip de activitate, fie ca este vorba despre alergat, plimbari de zi cu zi sau joaca. Modelul poate fi purtat la tinute sport si casual. Culoare negru cu insertii colorate. Materialul incaltamintei este textil. Sistemul de inchidere este prin intermediul sireturilor si a baretei cu scai.
Pantofi Sport De Copii Yanis Negri
URL 59,99 lei URL URL
 • Pantofii sport au talpa din spuma de aproximativ 3 cm, comoda si flexibila adaptata oricarui tip de activitate, fie ca este vorba despre alergat, plimbari de zi cu zi sau joaca. Modelul poate fi purtat la tinute sport si casual. Culoare negru cu insertii rosii. Materialul incaltamintei este textil. Sistemul de inchidere este prin intermediul sireturilor si a baretei cu scai.
Pantofi Sport De Copii Yanis Albastri
URL 59,99 lei URL URL
 • Pantofii sport au talpa din spuma de aproximativ 3 cm, comoda si flexibila adaptata oricarui tip de activitate, fie ca este vorba despre alergat, plimbari de zi cu zi sau joaca. Modelul poate fi purtat la tinute sport si casual. Culoare albastru inchis cu insertii galbene. Materialul incaltamintei este textil. Sistemul de inchidere este prin intermediul sireturilor si a baretei cu scai.
Pantofi Sport De Copii Troy Negri
URL 59,99 lei URL URL
 • Pantofii sport au talpa din spuma de aproximativ 4 cm, comoda si flexibila adaptata oricarui tip de activitate, fie ca este vorba despre alergat, plimbari de zi cu zi sau joaca. Modelul poate fi purtat la tinute sport si casual. Culoare negru-rosu. Materialul incaltamintei este textil. Sistemul de inchidere este prin intermediul sireturilor. 
Pantofi Sport De Copii Niko Negri
URL 59,99 lei URL URL
 • Pantofii sport au talpa din spuma de aproximativ 4 cm, comoda si flexibila adaptata oricarui tip de activitate, fie ca este vorba despre alergat, plimbari de zi cu zi sau joaca. Modelul poate fi purtat la tinute sport si casual. Culoare negru si verde cu insertii colorate. Materialul incaltamintei este textil. Sistemul de inchidere este prin intermediul sireturilor si a baretei cu scai.
Pantofi Sport De Copii Niko Portocalii
URL 59,99 lei URL URL
 • Pantofii sport au talpa din spuma de aproximativ 4 cm, comoda si flexibila adaptata oricarui tip de activitate, fie ca este vorba despre alergat, plimbari de zi cu zi sau joaca. Modelul poate fi purtat la tinute sport si casual. Culoare negru si portocaliu cu insertii colorate. Materialul incaltamintei este textil. Sistemul de inchidere este prin intermediul sireturilor si a baretei cu scai.
Pantofi Sport De Copii Niko Albastri
URL 59,99 lei URL URL
 • Pantofii sport au talpa din spuma de aproximativ 4 cm, comoda si flexibila adaptata oricarui tip de activitate, fie ca este vorba despre alergat, plimbari de zi cu zi sau joaca. Modelul poate fi purtat la tinute sport si casual. Culoare albastru inchis cu insertii galbene. Materialul incaltamintei este textil. Sistemul de inchidere este prin intermediul sireturilor si a baretei cu scai.
Pantofi Sport De Copii Zed Negri
URL 49,99 lei URL URL
 • Pantofii sport au talpa din spuma de aproximativ 4 cm, comoda si flexibila adaptata oricarui tip de activitate, fie ca este vorba despre alergat, plimbari de zi cu zi sau joaca. Modelul poate fi purtat la tinute sport si casual. Culoare negru-rosu. Materialul incaltamintei este textil. Sistemul de inchidere este prin intermediul sireturilor. 
Pantofi Sport De Copii Reter Portocalii
URL 59,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de copii. Culoare portocaliu cu insertii albastre. Materialul exterior este un mix de piele ecologica si material textil. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm.
Pantofi Sport De Copii Sun Gri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofii sport de copii din gama Sun sunt fabricati din material din piele ecologica si panza, cu talpa de aproximativ 2 cm din spuma, ceea ce ofera un confort sporit in timpul mersului. Tocul are inaltimea de 3 cm. Sistemul de prindere se realizeaza prin intermediul unor scaieti si al sireturilor. Modelul prezinta insertii de culoare albastru si rosu pe talpa, spate si lateral.

Pantofi Sport De Copii Sun Negru Cu Albastru
URL 49,99 lei URL URL

Pantofii sport de copii din gama Sun sunt fabricati din material din piele ecologica si panza, cu talpa de aproximativ 2 cm din spuma, ceea ce ofera un confort sporit in timpul mersului. Tocul are inaltimea de 3 cm. Sistemul de prindere se realizeaza prin intermediul unor scaieti si al sireturilor. Modelul prezinta insertii de culoare galben-verde pe talpa, spate si lateral.

Pantofi Sport De Copii Sun Albastri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofii sport de copii din gama Sun sunt fabricati din material din piele ecologica si panza, cu talpa de aproximativ 2 cm din spuma, ceea ce ofera un confort sporit in timpul mersului. Tocul are inaltimea de 3 cm. Sistemul de prindere se realizeaza prin intermediul unor scaieti si al sireturilor. Modelul prezinta insertii de culoare galben-verde pe talpa, spate si lateral.

Pantofi Sport De Copii Sun Roz
URL URL PRP: 49,99 lei 44,99 lei URL URL

Pantofii sport de copii din gama Sun sunt fabricati din material din piele ecologica si panza, cu talpa de aproximativ 2 cm din spuma, ceea ce ofera un confort sporit in timpul mersului. Tocul are inaltimea de 3 cm. Sistemul de prindere se realizeaza prin intermediul unor scaieti si al sireturilor. Modelul prezinta insertii de culoare mov pe talpa, spate si lateral.

Pantofi Sport De Copii Netro Negru
URL 49,99 lei URL URL
 • Pantofi sport copii. Culoare negru. Materialul exterior este textil și piele ecologică cu model unic. Sistemul de închidere este realizat prin ajutorul unor șireturi, iar vârful este rotund. Talpa este din spumă ceea ce oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Pantofi Sport De Copii Netro Albastru Închis
URL 49,99 lei URL URL
 • Pantofi sport copii. Culoare albastru închis. Materialul exterior este textil și piele ecologică cu model unic. Sistemul de închidere este realizat prin ajutorul unor șireturi, iar vârful este rotund. Talpa este din spumă ceea ce oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm.