Categorii
INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 159 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
PANTOFI SPORT DE FAMILIE

SANDALE COPII

SANDALE COPII

Sandale pentru copii la preturi accesibile. Gaseste sandale pentru fete si baieti pe TrendMall.ro!

Active filters

Sandale Sport De Copii Spider Albastre
URL URL PRP: 109,99 lei 76,99 lei URL URL

   TABEL MARIMI DE REFERINTA

MARIMI 26 27 28 29 30 31
CM 16,5 17 17,5 18 18,5 19

 

Sandale De Copii 1673 Argintii
URL URL PRP: 99,99 lei 69,99 lei URL URL

Sandale de copii. Culoare Argintii. Materialul baretelor este din piele ecologica,iar bareta din fata este cu model.Sistemul de inchidere este prin intermediul unui scai.Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.Talpicul are o parte de perna cu aer,pentru a tine piciorul drept.

Sandale De Copii 1673 Roz
URL URL PRP: 99,99 lei 69,99 lei URL URL

Sandale de copii. Culoare Roz. Materialul baretelor este din piele ecologica,iar bareta din fata este cu model.Sistemul de inchidere este prin intermediul unui scai.Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.Talpicul are o parte de perna cu aer,pentru a tine piciorul drept.

Sandale De Copii 1673 Aurii
URL URL PRP: 99,99 lei 69,99 lei URL URL

Sandale de copii. Culoare Auriu. Materialul baretelor este din piele ecologica,iar bareta din fata este cu model.Sistemul de inchidere este prin intermediul unui scai.Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.Talpicul are o parte de perna cu aer,pentru a tine piciorul drept.

Sandale De Copii 1672 Aurii
URL URL PRP: 99,99 lei 69,99 lei URL URL

Sandale de copii. Culoare Auriu. Materialul baretelor este din piele ecologica,iar bareta din fata este cu model sidefat.Sistemul de inchidere este prin intermediul unui scai.Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.Talpicul are o parte de perna cu aer,pentru a tine piciorul drept.

Sandale De Copii 1672 Roz
URL URL PRP: 99,99 lei 69,99 lei URL URL

Sandale de copii. Culoare Roz. Materialul baretelor este din piele ecologica,iar bareta din fata este cu model sidefat.Sistemul de inchidere este prin intermediul unui scai.Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.Talpicul are o parte de perna cu aer,pentru a tine piciorul drept.

Sandale De Copii 1671 Albe
URL URL PRP: 89,99 lei 62,99 lei URL URL

Sandale de copii. Culoare Alb. Materialul baretelor este din piele ecologica,iar bareta din fata este cu model cu pietricele si perlute.Sistemul de inchidere este prin intermediul unui scai.Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1 cm.Talpicul are o parte de perna cu aer,pentru a tine piciorul drept.

Sandale De Copii 1671 Roz
URL URL PRP: 89,99 lei 62,99 lei URL URL

Sandale de copii. Culoare roz. Materialul baretelor este din piele ecologica,iar bareta din fata este cu model cu pietricele si perlute.Sistemul de inchidere este prin intermediul unui scai.Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1 cm.Talpicul are o parte de perna cu aer,pentru a tine piciorul drept.

Sandale De Copii 1671 Aurii
URL URL PRP: 89,99 lei 62,99 lei URL URL

Sandale de copii. Culoare auriu. Materialul baretelor este din piele ecologica,iar bareta din fata este cu model cu pietricele si perlute.Sistemul de inchidere este prin intermediul unui scai.Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1 cm.Talpicul are o parte de perna cu aer,pentru a tine piciorul drept.

Sandale De Copii 1674 Albastre
URL URL PRP: 89,99 lei 62,99 lei URL URL

Sandale de copii. Culoare albastru. Materialul baretelor este din piele ecologica,iar bareta din fata este cu model tip impletitura cu pietricele.Sistemul de inchidere este prin intermediul unui scai.Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.Talpicul are o parte de perna cu aer,pentru a tine piciorul drept.