Filtreaza dupa

Pret

Pret

 • 14,00 lei - 200,00 lei

Marime de incaltaminte

Marime de incaltaminte

Culoare

Culoare

Material talpa

Material talpa

Model

Model

Material exterior

Material exterior

Disponibilitate

Disponibilitate

INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 149 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
PANTOFI SPORT DE FAMILIE

INCALTAMINTE COPII

Incaltaminte pentru copii ieftina, sport si eleganta pe TrendMall. Comanda online perechea ta preferata.

Active filters

Cizme De Copii Sofis Arginti
URL URL 129,99 lei 84,49 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Materialul exterior este din piele ecologica acoperit cu material stralucitor, care contine modele din material. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Sofis Aurii
URL URL 129,99 lei 84,49 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare auriu. Materialul exterior este din piele ecologica acoperit cu material stralucitor, care contine modele din material. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Sofis Maro Deschis
URL URL 129,99 lei 84,49 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare mar deschis. Materialul exterior este din piele ecologica acoperit cu material stralucitor, care contine modele din material. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Sofis Maro
URL URL 129,99 lei 84,49 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare maro Materialul exterior este din piele ecologica acoperit cu material stralucitor, care contine modele din material. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Luci Negre
URL URL 149,99 lei 89,99 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblaniti. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica cu sclipici de jur imprejur. Nu prezinta sistem de inchidere ceea ce ii confera o incaltare usoara, varul rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Luci Albi
URL URL 149,99 lei 89,99 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblaniti. Culoare alb. Materialul exterior este din piele ecologica cu sclipici de jur imprejur. Nu prezinta sistem de inchidere ceea ce ii confera o incaltare usoara, varul rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Luci Arginti
URL URL 149,99 lei 89,99 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblaniti. Culoare argintiu. Materialul exterior este din piele ecologica cu sclipici de jur imprejur. Nu prezinta sistem de inchidere ceea ce ii confera o incaltare usoara, varul rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Luci Albastru Inchis
URL URL 149,99 lei 89,99 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblaniti. Materialul exterior este din piele ecologica cu sclipici de jur imprejur. Nu prezinta sistem de inchidere ceea ce ii confera o incaltare usoara, varul rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Amelia Fuchsia
URL URL 139,99 lei 70,00 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare fuchsia. Materialul exterior este din piele ecologica intoarsa, modelul este unul clasic si simplus cu imbinarile cusute inafara. Nu prezinta sistem de inchidere ceea ce ii confera o incaltare rapida, varful rotund. Talpa etse din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Amelia Albastru Inchis
URL URL 139,99 lei 70,00 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare albastru inchis. Materialul exterior este din piele ecologica intoarsa, modelul este unul clasic si simplus cu imbinarile cusute inafara. Nu prezinta sistem de inchidere ceea ce ii confera o incaltare rapida, varful rotund. Talpa etse din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Amelia Albastru Deschis - Trendmall.ro
 • -50,00 lei
 • Nou
Cizme De Copii Amelia Albastru Deschis
URL URL 139,99 lei 89,99 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare albastru deschis. Materialul exterior este din piele ecologica intoarsa, modelul este unul clasic si simplus cu imbinarile cusute inafara. Nu prezinta sistem de inchidere ceea ce ii confera o incaltare rapida, varful rotund. Talpa etse din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Soris Visinii
URL URL 149,99 lei 82,49 lei URL URL
 • Cizme imblanite. Culoare visiniu. Materialul exterior este un mixt din piele ecologica si catifeaa in partea de sus, accesorizata cu o fundita in partea laterala. Sistemul de inchidere este prin intermediul unui fermoar lateral, varful rotund. Talpa este din material TPR si prezinta striatii antiderapante, cu o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Cizme De Copii Venir Roz
URL URL 142,99 lei 71,50 lei URL URL
 • Cizme imblanite. Culoare roz. Materialul exterior este din piele ecologica, accesorizat in partea de sus cu un petic si panblica. Sistemul de inchidere este prin intermediul unui fermoar lateral, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Cizme Tip Ugg De Copii Eyes Negre
URL URL 107,99 lei 54,00 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica cu sclipici ajustat cu petic si broderie in partea din fata. Nu prezinta sistem de inchidere ceea ce ii confera o incaltare mai rapida,varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Colorid Fuchsia
URL URL 84,99 lei 55,24 lei URL URL
 • Cizme imblanite. culoare plum red. Materialul exterior este textil impermeabil cu strasuri pe partea laterala si varful din piele ecologica. Sistemul de inchidere este prin intemrediul unui fermoar pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm.
Cizme De Copii Colorid Alb
URL URL 84,99 lei 55,24 lei URL URL
 • Cizme imblanite. culoare alb Materialul exterior este textil impermeabil cu strasuri pe partea laterala si varful din piele ecologica. Sistemul de inchidere este prin intemrediul unui fermoar pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm.
Cizme De Copii Colorid Negre
URL URL 84,99 lei 55,24 lei URL URL
 • Cizme imblanite. culoare negru Materialul exterior este textil impermeabil cu strasuri pe pawrtea laterala si varful din piele ecologica. Sistemul de inchidere este prin intemrediul unui fermoar pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm.
Cizme De Copii Colorid Albastru inchis
URL URL 84,99 lei 55,24 lei URL URL
 • Cizme imblanite. Culoare albastru inchis. Materialul exterior este textil impermeabil cu strasuri pe pawrtea laterala si varful din piele ecologica. Sistemul de inchidere este prin intemrediul unui fermoar pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm.
Papuci De Casa De Copii Folen Gri
URL URL 28,99 lei 19,42 lei URL URL
 • Botosi de copii. Culoare gri. Materialul exterior este pufos cu doua moturi pufoase in partea din fata si o codita in spate. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Copii Folen Roz
URL URL 28,99 lei 19,42 lei URL URL
 • Botosi de copii. Culoare roz. Materialul exterior este pufos cu doua moturi pufoase in partea din fata si o codita in spate. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Copii Folen Visinii
URL URL 28,99 lei 19,42 lei URL URL
 • Papuci de casa de copii. Culoare visiniu. Materialul exterior este pufos cu doua moturi pufoase in partea din fata si o codita in spate. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Copii Folen Piersica
URL URL 28,99 lei 19,42 lei URL URL
 • Papuci de casa de copii. Culoare roz piersica. Materialul exterior este pufos cu doua moturi pufoase in partea din fata si o codita in spate. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Copii Minireni Rosii
URL URL 29,99 lei 22,49 lei URL URL
 • Papuci de casa de copii. Culoare rosu. Materialul exterior textil, interiorul imblanit. Nu prezinta sistem de inchidere. Modelul este foarte calduros, usor la incaltare dar si  de purtare. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Copii Minireni Fuchsia
URL URL 29,99 lei 22,49 lei URL URL
 • Papuci de casa de copii. Culoare fuchsia. Materialul exterior textil, interiorul imblanit. Nu prezinta sistem de inchidere. Modelul este foarte calduros, usor la incaltare dar si  de purtare. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Copii Minireni Albastru Inchis
URL URL 29,99 lei 22,49 lei URL URL
 • Papuci de casa de copii. Culoare albastru inchis. Materialul exterior textil, interiorul imblanit. Nu prezinta sistem de inchidere. Modelul este foarte calduros, usor la incaltare dar si  de purtare. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Copii Minireni Albastri
URL URL 29,99 lei 22,49 lei URL URL
 • Papuci de casa de copii. Culoare albastru. Materialul exterior textil, interiorul imblanit. Nu prezinta sistem de inchidere. Modelul este foarte calduros, usor la incaltare dar si  de purtare. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Copii Minireni Roz
URL URL 29,99 lei 22,49 lei URL URL
 • Papuci de casa de copii. Culoare roz. Materialul exterior textil, interiorul imblanit. Nu prezinta sistem de inchidere. Modelul este foarte calduros, usor la incaltare dar si  de purtare. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Copii Minpig Albastru Inchis
URL URL 19,99 lei 14,99 lei URL URL
 • Papuci de casa de copii. Culoare albastru inchis. Materialul exterior textil, interiorul imblanit. Nu prezinta sistem de inchidere. Modelul este foarte calduros, usor la incaltare dar si  de purtare. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Copii Minpig Albastri
URL URL 19,99 lei 14,99 lei URL URL
 • Papuci de casa de copii. Culoare albastru. Materialul exterior textil, interiorul imblanit. Nu prezinta sistem de inchidere. Modelul este foarte calduros, usor la incaltare dar si  de purtare. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Copii Minpig Roz
URL URL 19,99 lei 14,99 lei URL URL
 • Papuci de casa de copii. Culoare roz. Materialul exterior textil, interiorul imblanit. Nu prezinta sistem de inchidere. Modelul este foarte calduros, usor la incaltare dar si  de purtare. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Copii Minpig Rosii
URL URL 19,99 lei 14,99 lei URL URL
 • Papuci de casa de copii. Culoare rosu. Materialul exterior textil, interiorul imblanit. Nu prezinta sistem de inchidere. Modelul este foarte calduros, usor la incaltare dar si  de purtare. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Copii Minpig Fuchsia
URL URL 19,99 lei 14,99 lei URL URL
 • Papuci de casa de copii. Culoare Fuchsia. Materialul exterior textil, interiorul imblanit. Nu prezinta sistem de inchidere. Modelul este foarte calduros, usor la incaltare dar si  de purtare. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Botosi De Copii Benin Piersica
URL URL 24,99 lei 17,49 lei URL URL
 • Papuci de casa de copii. Culoare roz piersica. Materialul exterior este pufos cu doua moturi pufoase in partea din fata si o codita in spate. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Botosi De Copii Benin Roz
URL URL 24,99 lei 17,49 lei URL URL
 • Papuci de casa de copii. Culoare roz. Materialul exterior este pufos cu doua moturi pufoase in partea din fata si o codita in spate. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Botosi De Copii Benin Maro
URL URL 24,99 lei 17,49 lei URL URL
 • Papuci de casa de copii. Culoare maro. Materialul exterior este pufos cu doua moturi pufoase in partea din fata si o codita in spate. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Botosi De Copii Irena Roz
URL URL 24,99 lei 17,99 lei URL URL
 • Botosi imblaniti. Culoare roz. Materialul exterior este textil cu model de ursulet. Talpa exte din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Modelul este bine imblanit, usor la incaltare.
Botosi De Copii Irena Albastri
URL URL 24,99 lei 17,99 lei URL URL
 • Botosi imblaniti. Culoare albastru. Materialul exterior este textil cu model de ursulet. Talpa exte din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Modelul este bine imblanit, usor la incaltare.
Botosi De Copii Irena Albastru Inchis
URL URL 24,99 lei 17,99 lei URL URL
 • Botosi imblaniti. Culoare albastru inchis. Materialul exterior este textil cu model de ursulet. Talpa exte din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Modelul este bine imblanit, usor la incaltare.
Botosi De Copii Irena Maro
URL URL 24,99 lei 17,99 lei URL URL
 • Botosi imblaniti. Culoare maro. Materialul exterior este textil cu model de ursulet. Talpa exte din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Modelul este bine imblanit, usor la incaltare.
Botosi De Copii Irena Rosii
URL URL 24,99 lei 17,99 lei URL URL
 • Botosi imblaniti. Culoare rosu. Materialul exterior este textil cu model de ursulet. Talpa exte din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Modelul este bine imblanit, usor la incaltare.
Botosi De Copii Reni Color Rosii
URL URL 29,99 lei 20,09 lei URL URL
 • Botosi de copii tip broderie in forma de reni. Culoare rosu. Materialul exterior textil, interiorul foarte bine imblanit. Nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din material textil si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Modelul este foarte calduros, usor la incaltare dar si purtare.
Botosi De Copii Reni Color Albastri
URL URL 29,99 lei 20,09 lei URL URL
 • Botosi de copii tip broderie in forma de reni. Culoare albastru. Materialul exterior textil, interiorul foarte bine imblanit. Nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din material textil si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Modelul este foarte calduros, usor la incaltare dar si purtare.
Botosi De Copii Reni Color Maro
URL URL 29,99 lei 20,09 lei URL URL
 • Botosi de copii tip broderie in forma de reni. Materialul exterior textil, interiorul foarte bine imblanit. Nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din material textil si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Modelul este foarte calduros, usor la incaltare dar si purtare.
Papuci De Casa De Copii Martinel Albastri
URL URL 34,99 lei 24,49 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare albastru. Materialul exterior este textil cu model in carouri si ursulet, interiorul imblanit. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Papuci De Casa De Copii Martinel Mov
URL URL 34,99 lei 24,49 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare mov. Materialul exterior este textil cu model in carouri si ursulet, interiorul imblanit. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Papuci De Casa De Copii Martinel Roz
URL URL 34,99 lei 24,49 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare roz. Materialul exterior este textil cu model in carouri si ursulet, interiorul imblanit. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Papuci De Casa De Copii Love Heart Negri
URL URL 39,99 lei 26,79 lei URL URL
 • Papuci de casa, imblaniti. Culoare negru. Materialul exterior este pufos cu model de inima in 3D si in doua nuante. Talpa din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Copii Love Heart Piersica
URL URL 39,99 lei 26,79 lei URL URL
 • Papuci de casa, imblaniti. Culoare Roz piersica. Materialul exterior este pufos cu model de inima in 3D si in doua nuante. Talpa din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.