Categorii
INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 149 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
PANTOFI SPORT DE FAMILIE

PANTOFI SPORT BARBATI

PANTOFI SPORT BARBATI

Pantofi sport barbatesti pe TrendMall. Comanda online perechea ta preferata.

Active filters

Pantofi Sport Tairel Gri
URL URL PRP: 119,99 lei 99,99 lei URL URL
  • Pantofi sport. Culoare gri. Matrialul exterior este integral din piele ecologica, cu un model pe partea laterala. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi ,varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Pantofi Sport De Barbati Arian Negru Cu Alb
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare negru cu insertii decorative tip plasa de culoare alb pe talpa si pe partea laterala. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Arian Negru Cu Rosu
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare negru cu insertii decorative tip plasa de culoare rosie pe talpa si pe partea laterala. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Arian Negri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare negru cu insertii decorative tip plasa de culoare galbena pe talpa si pe partea laterala. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Albert Negru Cu Alb
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare negru cu insertii albe pe partea laterala, frontala si pe talpa. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Albert Negru Cu Rosu
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare negru cu insertii rosii pe partea laterala, frontala si pe talpa. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Albert Negru Cu Galben
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare negru cu insertii galbene pe partea laterala, frontala si pe talpa. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Luis Negru Cu Rosu
URL 49,99 lei URL URL

 Pantofi sport pentru barbati. Culoare negru cu insertii rosii. Materialul exterior este textil. Închiderea se realizează prin intermediul unor șireturi, iar vârful este rotund. Talpa este verde din material TPR și are aproximativ 3 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Luis Negri
URL 49,99 lei URL URL

 Pantofi sport pentru barbati. Culoare negru cu insertii colorate. Materialul exterior este textil. Închiderea se realizează prin intermediul unor șireturi, iar vârful este rotund. Talpa este verde din material TPR și are aproximativ 3 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Narcis Kaki
URL URL PRP: 49,99 lei 44,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare kaki deschis-maro cu insertii pe partea laterala in forma de linii portocalii . Materialul exterior este textil, inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm. Incaltamintea este construita in stilul sport, dar poate fi imbinata cu usurinta si la tinute casual.

Pantofi Sport De Barbati Narcis Negri
URL URL PRP: 49,99 lei 41,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare negru cu insertii pe partea laterala in forma de linii albe . Materialul exterior este textil, inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm. Incaltamintea este construita in stilul sport, dar poate fi imbinata cu usurinta si la tinute casual.

Pantofi Sport De Barbati Cezar Gri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare gri cu insertii in forma de linie portocalie decorativa. Materialul exterior este textil, inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm. Incaltamintea este construita in stilul sport, dar poate fi imbinata cu usurinta si la tinute casual.

Pantofi Sport De Barbati Cezar Albastri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare albastru-navy cu insertii in forma de linie portocalie decorativa. Materialul exterior este textil, inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm. Incaltamintea este construita in stilul sport, dar poate fi imbinata cu usurinta si la tinute casual.

Pantofi Sport De Barbati Cezar Negri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi Sport de barbati. Culoare negru cu insertii in forma de linii albe si gri decorative. Materialul exterior este textil, inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm. Incaltamintea este construita in stilul sport, dar poate fi imbinata cu usurinta si la tinute casual.

Pantofi Sport De Barbati Rafael Negri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare negru cu insertii visinii. Modelul poate fi purtat atat la tinute sport, cat si casual si poate fi folosit in orice tip de activitate, fie ca ne referim la plimbari, alergat sau la activitatile zilnice. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare si are o dimensiune de aproximativ 4 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Rafael Gri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare gri cu insertii portocalii. Modelul poate fi purtat atat la tinute sport, cat si casual si poate fi folosit in orice tip de activitate, fie ca ne referim la plimbari, alergat sau la activitatile zilnice. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare si are o dimensiune de aproximativ 4 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Rafael Albastri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare albastru inchis-navy cu insertii gri. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare si are o dimensiune de aproximativ 4 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Santal Verzi
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare verde-lime cu insertii colorate. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Santal Rosii
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare rosu cu insertii colorate. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Santal Albi
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare alb cu insertii colorate. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Santal Negri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare negru cu insertii rosii pe partea laterala. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Bran Negri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare negru cu insertii gri pe partea laterala. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Bran Negru Cu Rosu
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare negru cu insertii rosii pe partea laterala. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm. 

Pantofi Sport De Barbati David Negri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare negru cu insertii rosii pe talpa si pe partea laterala. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 4 cm. 

Pantofi Sport De Barbati David Albastri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare albastru-navy cu insertii albe pe talpa si pe partea laterala. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba si are o dimensiune de aproximativ 4 cm. 

Pantofi Sport De Barbati David Gri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare negru cu insertii gri si albe pe talpa si pe partea laterala. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba si are o dimensiune de aproximativ 4 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Amza Alb
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare alb cu insertii albastru deschis Materialul exterior este compus din piele ecologica. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 4,5 cm. Incaltamintea este construita in stilul sport, dar poate fi imbinata cu usurinta si la tinute casual.

Pantofi Sport De Barbati Amza Alb Cu Albastru
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare alb cu insertii albastru inchis-navy. Materialul exterior este compus din piele ecologica. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 4,5 cm. Incaltamintea este construita in stilul sport, dar poate fi imbinata cu usurinta si la tinute casual.

Pantofi Sport De Barbati Amza Alb Cu Portocaliu
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare alb cu insertii portocalii. Materialul exterior este compus din piele ecologica. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 4,5 cm. Incaltamintea este construita in stilul sport, dar poate fi imbinata cu usurinta si la tinute casual.

Pantofi Sport De Barbati Dima Gri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati, fara inchidere. Culoare gri inchis cu inserii portocalii pe talpa si partea frontala. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila .Varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Dima Negri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati, fara inchidere. Culoare negru cu inserii portocalii pe talpa si partea frontala. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila .Varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Dima Albastri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati, fara inchidere. Culoare albastru cu inserii portocalii pe talpa si partea frontala. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila .Varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Alvin Albastri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati, fara inchidere. Culoare albastru. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila .Varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm. 

Espadrile De Barbati Matei Albastri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati tip espadrila, fara inchidere. Culoare albastru. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila .Varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare si are o dimensiune de aproximativ 3 cm. 

Espadrile De Barbati Matei Negri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati tip espadrila, fara inchidere. Culoare negru cu insertii gri pe partea frontala si laterala. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila .Varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare si are o dimensiune de aproximativ 3 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Luca Albi
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare alb cu insertii verzi pe partea frontala si laterala. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila .Inchiderea se realizeaza prin intrmediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare si are o dimensiune de aproximativ 4 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Luca Negri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare negru cu insertii gri pe partea frontala si laterala. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila .Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare si are o dimensiune de aproximativ 4 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Luca Negru Cu Galben
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi sport de barbati. Culoare negru cu insertii galbene pe partea frontala si laterala. Materialul exterior este textil, lejer si permite o purtare de lunga durata intr-o maniera confortabila .Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare si are o dimensiune de aproximativ 4 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Horia Gri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi Sport de barbati. Culoare gri. Materialul exterior este textil, inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi, varful este rotund. Talpa este din material TPR, alba cu insertii de culoare mov si portocaliu, si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm. Incaltamintea este construita in stilul sport, dar se potriveste de asemenea si la stilul casual.