Categorii

Filtreaza dupa

Pret

Pret

 • 12,00 lei - 37,00 lei

Marime de incaltaminte

Marime de incaltaminte

Culoare

Culoare

Material talpa

Material talpa

Model

Model

Material exterior

Material exterior

Disponibilitate

Disponibilitate

INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 149 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
PANTOFI SPORT DE FAMILIE

PAPUCI DE CASA BARBATI

PAPUCI DE CASA BARBATI

Active filters

Papuci De Casă de Bărbați Careus Negri
URL 32,99 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare negru. Atat materialul exterior cat si cel interior sunt din material textil. Talpa are o dimensiune de aproximativ 2 cm, aceasta este din material TPR. 
Papuci De Casă de Bărbați Careus Gri
URL 32,99 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare GRI. Atat materialul exterior cat si cel interior sunt din material textil. Talpa are o dimensiune de aproximativ 2 cm, aceasta este din material TPR. 
Papuci De Casă De Bărbați Careus Albaștri
URL 32,99 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare albastru. Atat materialul exterior cat si cel interior sunt din material textil. Talpa are o dimensiune de aproximativ 2 cm, aceasta este din material TPR. 
Papuci De Casa De Barbati Fone Maro
URL 19,99 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare maro. Materialul exterior este textil imblanit accesorizat cu dunga din piele ecologica si sigla in partea laterala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Barbati Fone Gri
URL 19,99 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare gri. Materialul exterior este textil imblanit accesorizat cu dunga din piele ecologica si sigla in partea laterala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Barbati Happy Albastri Inchis
URL URL 28,99 lei 19,42 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare albastru inchis. Atat materialul exterior cat si cel interior sunt din material textil. Talpa are o grosime de aproximativ 2.5 cm din material TPR.
Papuci De Casa De Barbati Metri Albastri
URL 14,99 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare albastru. Materialul exterior este textil si in partea de sus imblanit la fel si interiorul. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Barbati Netral Maro
URL URL 33,99 lei 28,99 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare maro. Materialul exterior este din piele naturala cu interiorul imblanit. Modelul usor finisat prin cusaturi simple. Talpa este din piele intoarsa si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 
Papuci De Barbati Line Albastri
URL 12,99 lei URL URL
 • Papuci de barbati. Culoare albastru. Materialul exterior este texti si contine imprimeuri, in interior este pufos si calduros. Talpa are o dimensiune de aproximativ 1.5 cm. 
Papuci De Barbati Bob Maro
URL 12,99 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare maro. Atat materialul exterior cat si cel interior sunt din material textil. Talpa are o grosime de aproximativ 2.5 cm din material TPR
Papuci De Barbati Astro Albastri Deschis
URL 14,99 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare albastru deschis. Atat materialul exterior cat si cel interior sunt din material textil. Talpa are o dimensiune de aproximativ 2 cm, aceasta este din material TPR. 
Papuci De Barbati Astro Maro
URL 14,99 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare maro. Atat materialul exterior cat si cel interior sunt din material textil. Talpa are o dimensiune de aproximativ 2 cm, aceasta este din material TPR.