Categorii

Filtreaza dupa

Pret

Pret

 • 29,00 lei - 95,00 lei

Marime de incaltaminte

Marime de incaltaminte

Culoare

Culoare

Material exterior

Material exterior

Disponibilitate

Disponibilitate

INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 149 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
PANTOFI SPORT DE FAMILIE

SANDALE DAMA

SANDALE DAMA

Sandale pentru femei la cele mai convenabile preturi! Comanda online perechea preferata.

Active filters

Sandale De Dama Cu Platforma Leila Galbene
URL 49,99 lei URL URL

Sandale cu platforma de dama. Culoare galben. Materialul baretelor este din piele ecologica, iar varful este rotund. Modelul prezinta patru barete, iar sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul cataramelor ajustabile. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 5,5 cm. Pot fi purtate in diferite combinatii, la tinute casual.

Sandale De Dama Cu Platforma Leila Albe
URL 49,99 lei URL URL

Sandale cu platforma de dama. Culoare alb. Materialul baretelor este din piele ecologica, iar varful este rotund. Modelul prezinta patru barete, iar sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul cataramelor ajustabile. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 5,5 cm. Pot fi purtate in diferite combinatii, la tinute casual.

Sandale De Dama Cu Platforma Arabela Galbene
URL 49,99 lei URL URL

Sandale cu platforma de dama. Culoare galben. Materialul baretelor este din piele ecologica, iar varful este rotund. Modelul prezinta doua barete principale, iar sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul cataramelor ajustabile. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 5,5 cm. Pot fi purtate in diferite combinatii, la tinute casual.

Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Meriot Rosii
URL 29,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare rosu. Materialul exterior este din piele ecologica accesorizata cu  o floare care are un ciucure in interiori. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame laterale, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Otin Negre
URL 49,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul exterior este din catifea accesorita cu flori. Nu prezinta sistem de inchidere, dar aceasta are in partea din spate elastic, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 4 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Otin Aurii
URL 49,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare auriu. Materialul exterior este din catifea accesorita cu flori. Nu prezinta sistem de inchidere, dar aceasta are in partea din spate elastic, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 4 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Trise Rosii
URL 29,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare rosu. Materialul exterior este din catifea accesorita cu strasuri. Nu prezinta sistem de inchidere, dar aceasta are in partea din spate elastic, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 4 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Utop Fuchsia
URL 29,99 lei URL URL
 • sandale cu talpa joasa. Culoare fuchsia. Materialul baretelor este din piele ecologica, baretele ce urca pe picior sunt ajustabile. Sistemul de inchidere este prin intermediul siretului principal, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Utop Bej
URL 29,99 lei URL URL
 • sandale cu talpa joasa. Culoare bej. Materialul baretelor este din piele ecologica, baretele ce urca pe picior sunt ajustabile. Sistemul de inchidere este prin intermediul siretului principal, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Utop Galbene
URL 29,99 lei URL URL
 • sandale cu talpa joasa. Culoare galben. Materialul baretelor este din piele ecologica, baretele ce urca pe picior sunt ajustabile. Sistemul de inchidere este prin intermediul siretului principal, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Utop Negre
URL 29,99 lei URL URL
 • sandale cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul baretelor este din piele ecologica, baretele ce urca pe picior sunt ajustabile. Sistemul de inchidere este prin intermediul siretului principal, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Penon Champagne
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare champagne. Materialul baretelor este un mixt din piele ecologica luciaosa si cu sclipici Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame laterale, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Caleni Champagne
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare champagne. Materialul baretelor este din piele ecologica luciaosa Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame laterale, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Caleni Galbene
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare galben. Materialul baretelor este din piele ecologica luciaosa Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame laterale, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Caleni Nude
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare nude. Materialul baretelor este din piele ecologica luciaosa Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame laterale, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Caleni Negre
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul baretelor este din piele ecologica luciaosa Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame laterale, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Efor Nude
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare nude. Materialul baretelor este din piele ecologica intoarsa, partea superioara ajuta la modelarea gleznei. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei unui fermoar in partea din spate, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Efor Negre
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul baretelor este din piele ecologica intoarsa, partea superioara ajuta la modelarea gleznei. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei unui fermoar in partea din spate, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Etion Champagne
URL URL PRP: 39,99 lei 34,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare champagne. Materialul baretelor este un mixt din piele ecologica lucioasa si cu sclipici. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Etion Negre
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul baretelor este un mixt din piele ecologica lucioasa si cu sclipici. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Anex Nude
URL URL PRP: 39,99 lei 34,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare nude. Materialul baretelor este din piele ecologica lucioasa, iar in partea din fata este frumos uniformizata pentru a oferi un aspect de subtiere. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Baretele in forma de "X" confera un aspect elegant, rafinat.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Anex Verzi
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare verde. Materialul baretelor este din piele ecologica lucioasa, iar in partea din fata este frumos uniformizata pentru a oferi un aspect de subtiere. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Baretele in forma de "X" confera un aspect elegant, rafinat.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Anex Champagne
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare auriu, sampanie. Materialul baretelor este din piele ecologica lucioasa, iar in partea din fata este frumos uniformizata pentru a oferi un aspect de subtiere. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Baretele in forma de "X" confera un aspect elegant, rafinat.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Anex Argintii
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare argintiu inchis, gun. Materialul baretelor este din piele ecologica lucioasa, iar in partea din fata este frumos uniformizata pentru a oferi un aspect de subtiere. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Baretele in forma de "X" confera un aspect elegant, rafinat.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Anex Negre
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul baretelor este din piele ecologica lucioasa, iar in partea din fata este frumos uniformizata pentru a oferi un aspect de subtiere. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Baretele in forma de "X" confera un aspect elegant, rafinat.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Lein Champagne
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare sampanie. Materialul baretelor este din piele ecologica lucioasa, lacuita Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Lein Nude
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare nude. Materialul baretelor este din piele ecologica lucioasa, lacuita Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Lein Negre
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul baretelor este din piele ecologica lucioasa, lacuita Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Miren Champagne
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare sampanie. Materialul baretelor este din piele ecologica lucioasa, lacuita Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Miren Argintii
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare argintiu inchis, gun. Materialul baretelor este din piele ecologica lucioasa, lacuita Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Miren Negre
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul baretelor este din piele ecologica lucioasa, lacuita Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Xeni Argintii
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare argintiu. Materialul baretelor este din piele ecologica intoarsa. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Baretele in forma de "X" confera un aspect elegant, rafinat.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Xeni Negre
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul baretelor este din piele ecologica intoarsa. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. Baretele in forma de "X" confera un aspect elegant, rafinat.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Herin Champagne
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare auriu, sampanie. Materialul baretelor este din piele ecologica lucioasa, lacuita, varful rotund. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Herin Nude
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare nude. Materialul baretelor este din piele ecologica lucioasa, lacuita, varful rotund. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Herin Argintii
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare Gun, argintiu inchis. Materialul baretelor este din piele ecologica lucioasa, lacuita, varful rotund. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Sandale Cu Talpa Joasa De Dama Herin Negre
URL 39,99 lei URL URL
 • Sandale cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul baretelor este din piele ecologica lucioasa, lacuita, varful rotund. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei catarame pe partea laterala. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Sandale Cu Platforma De Dama Missa Bej
URL 94,99 lei URL URL

Sandale de dama. Culoare bej . Materialul exterior este din catifea. Modelul prezinta trei barete principale, iar sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor dispuse lateral de-a lungul incheieturii piciorului. Varful este rotund, talpa modelului este realizata din material TPR si are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm.

Sandale Cu Platforma De Dama Oxana Negre
URL 49,99 lei URL URL

Sandale de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din catifea. Modelul prezinta o bareta frontala, iar sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor dispuse lateral de-a lungul incheieturii piciorului. Varful este rotund, talpa modelului este realizata din material TPR si are dimensiunea de aproximativ 3,5 cm.

Sandale De Dama Elena Maro
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama cu toc lat. Culoare maro. Materialul este din piele ecologica. Modelul prezinta o bareta frontala cu insertii decorative in forma de soare si o bareta la nivelul bazei piciorului. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul unei barete si curea. Varful este rotund. Talpa comoda din material TPR ce are dimensiunea de aproximativ 4 cm ofera sustinere pe intreaga perioada a purtarii. 

Sandale De Dama Deea Negre
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Modelul prezinta o bareta frontala compusa din 3 catarame interpuse. Culoare negru. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4 cm.  Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale De Dama Deea Maro
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Modelul prezinta o bareta frontala compusa din 3 catarame interpuse. Culoare maro. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4 cm.  Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale De Dama Deea Bej
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Modelul prezinta o bareta frontala compusa din 3 catarame interpuse. Culoare bej deschis. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4 cm.  Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale De Dama Rox Maro
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare maro. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale De Dama Rox Bej
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare bej. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale De Dama Rox Khaki
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare khaki deschis. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale Cu Platforma De Dama Rox Rosii
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare rosu. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale Cu Platforma De Dama Oly Khaki
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare khaki galben. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.