Categorii

Filtreaza dupa

Pret

Pret

 • 29,00 lei - 95,00 lei

Marime de incaltaminte

Marime de incaltaminte

Culoare

Culoare

Model

Model

Material exterior

Material exterior

Disponibilitate

Disponibilitate

INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 149 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
PANTOFI SPORT DE FAMILIE

PANTOFI DAMA

PANTOFI DAMA

Pantofi ieftini si eleganti pentru femei pe TrendMall! Comanda online perechea ta preferata.

Active filters

Pantofi Cu Toc De Dama Havy Albastri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare albastru. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din TPR iar tocul are aproximativ 5,5 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Havy Negri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din TPR iar tocul are aproximativ 5,5 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Helen Galbeni
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare galben. Materialul exterior este din piele ecologica si lac. Talpa este din TPR iar tocul are aproximativ 9 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Tabita Negri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica si lac. Talpa este din TPR iar tocul are aproximativ 9 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Rowa Negri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din TPR iar tocul are aproximativ 9 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Isra Negri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din textil si prezinta insertii cu sclipici pe toata suprafata produsului. Talpa este din TPR iar tocul are aproximativ 9 cm inaltime. 
Pantofi Casual De Dama Taol Negri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi casual de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din catifea. Talpa este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 3 cm.
Pantofi Casual De Dama Mera Negri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi casual de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din catifea. Talpa este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 3 cm.
Pantofi Casual De Dama Mera Albastri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi casual de dama. Culoare albastru. Materialul exterior este din catifea. Talpa este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 3 cm.
Pantofi Casual De Dama Mera Visinii
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi casual de dama. Culoare visiniu. Materialul exterior este din catifea. Talpa este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 3 cm.
Pantofi Casual De Dama Venus Visinii
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi casual de dama. Culoare visiniu. Materialul exterior este un mix intre piele ecologica, lac si catifea. Talpa este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 3 cm.
Pantofi Casual De Dama Venus Negri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi casual de dama. Culoare negru. Materialul exterior este un mix intre piele ecologica, lac si catifea. Talpa este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 3 cm.
Pantofi Cu Toc De Dama Kira Gri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare gri. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din TPR iar tocul este lat si are aproximativ 3,5 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Kira Albastri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare albastru deschis. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din TPR iar tocul este lat si are aproximativ 3,5 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Kira Negri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din TPR iar tocul este lat si are aproximativ 3,5 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Kira Bej
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare bej. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din TPR iar tocul este lat si are aproximativ 3,5 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Victoria Albi
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare alb. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din TPR iar tocul este lat si are aproximativ 7 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Victoria Mov
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare mov. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din TPR iar tocul este lat si are aproximativ 7 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Victoria Bej
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare bej. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din TPR iar tocul este lat si are aproximativ 7 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Victoria Rosii
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare rosu-corai. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din TPR iar tocul este lat si are aproximativ 7 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Victoria Albastri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare albastru. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din TPR iar tocul este lat si are aproximativ 7 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Victoria Negri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din TPR iar tocul este lat si are aproximativ 7 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Jessy Negri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din TPR iar tocul este lat si are aproximativ 4 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Aila Negri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din catifea. Talpa este din TPR iar tocul este lat si are aproximativ 6,5 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Aila Verzi
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare verde. Materialul exterior este din catifea. Talpa este din TPR iar tocul este lat si are aproximativ 6,5 cm inaltime. 
Pantofi Cu Toc De Dama Aila Albastri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi cu toc de dama. Culoare albastru. Materialul exterior este din catifea. Talpa este din TPR iar tocul este lat si are aproximativ 6,5 cm inaltime. 
Pantofi Casual De Dama Ayana Roz
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare roz. Materialul exterior este din piele ecologica si lac, iar varful este rotund. In partea frontala prezinta o insertie de material decorata cu gaurele. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Ayana Galbeni
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare galben. Materialul exterior este din piele ecologica si lac, iar varful este rotund. In partea frontala prezinta o insertie de material decorata cu gaurele. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Ayana Rosii
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare rosu. Materialul exterior este din piele ecologica si lac, iar varful este rotund. In partea frontala prezinta o insertie de material decorata cu gaurele. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Vanesa Rosii
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare rosu. Materialul exterior este din lac, iar varful este rotund. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Vanesa Negri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din lac, iar varful este rotund. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Vanesa Roz
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare roz. Materialul exterior este din lac, iar varful este rotund. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Vanesa Galbeni
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare galben. Materialul exterior este din lac, iar varful este rotund. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Amanda Negri
URL 59,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica, iar varful este rotund. Modelul prezinta insertii decorative sub forma de catarama pe suprafata frontala. Nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 5,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Amanda Albi
URL 59,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare alb. Materialul exterior este din piele ecologica, iar varful este rotund. Modelul prezinta insertii decorative sub forma de catarama pe suprafata frontala. Nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 5,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Medeea Albi
URL 59,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare alb. Materialul exterior este din lac, iar varful este rotund. Modelul prezinta o insertie decorativa in forma de curelusa pe suprafata frontala. Nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 5,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Medeea Negri
URL 59,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din lac, iar varful este rotund. Modelul prezinta o insertie decorativa in forma de curelusa pe suprafata frontala. Nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 5,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Medeea Rosii
URL 59,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare rosu. Materialul exterior este din lac, iar varful este rotund. Modelul prezinta o insertie decorativa in forma de curelusa pe suprafata frontala. Nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 5,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.