Tablita interactiva cu creta si forme 2658 Galbena - Trendmall.ro

Tablita interactiva cu creta si forme 2658 Galbena

CWT-SG-22016AB-YELLOW

Jucaria interactiva in forma de catelus are 2 moduri de joaca: primul fiind tablita de scris cu creta si al doilea joc interactiv de potrivire al formelor. Ajuta la dezvoltarea creativitatii, imaginatiei, dar si al coordonarii. De asemenea se poate juca in 2, fiind o jucarie perfecta pentru frati sau surori.

Varsta minima recomandata: 3 ani+

Alte culori disponibile:
Tablita interactiva cu creta si forme 2658 Roz
URL 29,99 lei URL URL

Jucaria interactiva in forma de hipopotam are 2 moduri de joaca: primul fiind tablita de scris cu creta si al doilea joc interactiv de potrivire al formelor. Ajuta la dezvoltarea creativitatii, imaginatiei, dar si al coordonarii. De asemenea se poate juca in 2, fiind o jucarie perfecta pentru frati sau surori.

Varsta minima recomandata: 3 ani+

Culori:
Cantitate

  Livrare:

19 lei oriunde in tara

  Livrarea gratuita:

comenzi peste 159 lei

  Suport clienti:

L - V 9:00 - 17:00

  • CWT-SG-22016AB-YELLOW
  • In stoc
  • Gratuit
  • LIVRARE

   Taxa de trasnport este de 19 lei in orice localitate din tara.

   Livrarea produselor se face la adresa specificata de client in formularul de comanda.

   Veti fi contactat telefonic de echipa Trendmall pentru confirmarea comenzi.

  • RETUR

      Primul pas pentru a returna un produs trebuie sa va asigurati ca sunt mai putin de 14 zile calendaristice de cand ati primit coletul. Dupa aceea trebuie sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0769.888.881 pentru a putea trimite un curier sa va ridice pachetul.

     *Pentru mai multe detalii accesati pagina termeni si conditii.

CWT-SG-22016AB-YELLOW

Specificatii tehnice:

Culoare Galben
Pentru Unisex
Categorie jucarii Jocuri
Varsta Recomandata 3 ani+
Tip Jocuri Jocuri educative/de societate

Referinte specifice:

Pentru o masuratoare corecta, urmați aceste instrucțiuni:

  • Asezati piciorul pe o coala de hartie;
  • Trasati o linie in dreptul degetelor, tinand creionul drept,la un unghi de 90 grade;
  • Masurati distanta rezultata cu ajutorul unei rigle;

Observații de care trebuie să țineți cont:

  • Asigurați-va ca piciorul este perfect asezat pe podea si ca nu are degetelele stranse.
  • Masurați ambele picioare, deoarece este foarte posibil ca unul sa fie un pic mai mare decat celalalt. Nu va faceți probleme, este normal.
  • Alegeți marimea potrivita pentru piciorul mai mare.

Nu uitați niciodata aceste doua lucruri:

  • Incaltamintea achizitionata nu trebuie sa fie fixa și nici prea mare, deoarece nu ofera sprijinul adecvat.
  • Cand alegeți un model nou de incaltaminte nu va bazați pe marimea pe care o purtati de obicei dumneavoastra, deoarece marimile difera de la producator la producator.
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:
Ceas De Perete Pentru Copii 2604 Galben Cu...
URL 6,99 lei URL URL

Ceasul de perete in forma de pui este potrivit atat pentru camera copilului, dar poate fi si un cadou special pentru copiii de toate varstele. Orele sunt marcate cu cifre arabe si indicatorii din plastic pentru ore, minute si secunde. 

Varsta minima recomandata: 0 ani+

Joc De Sah 2710
URL URL PRP: 69,99 lei 48,99 lei URL URL

Jocul 3 in 1 ii ajuta ajuta pe cei mici sa isi dezvolte concentratia, observatia si logica.Acesta contine table de sah, piele pentru joc si zaruri.

Jucarie 2in1 Masuta Cu Tablita De Scris Si...
URL URL PRP: 159,99 lei 127,99 lei URL URL

Poate fi folosita ca si masuta de scris cu markerul sau ca tablita didactica pe care se lipesc literele magnetice. Ajuta la cresterea niveului de creativitate si concentrare , dar si deszvoltarea aptiudinilor esentiale  cum ar  fi coordonarea mana-ochi, imaginatia in spatiu si aptitudini de indemanare. 

Tabla Magnetica Cu Harta Lumii 2452
URL URL PRP: 259,99 lei 155,99 lei URL URL

Tabla Magnetica Cu Harta Lumii

Aceasta harta a lumii din lemn contine numeroase piese magnetice. Copiii sunt incurajati sa rezolve puzzle-ul “explorand” toate colturile lumii.O jucarie educativa multifunctionala foarte apreciata.

Varsta recomandata: 3 ani+

Tablita De Scris Cu Creta Alfabet 2808
URL URL PRP: 34,99 lei 27,99 lei URL URL

Tablita de scris pentru copii cu alfabet, burete si creta este un instrumest folosit pentru dezvoltarea creativitatii si abilitatilor.Aceasta este usor de folosit si se pot realiza desene, scrie sau sterge cu usurinta cu ajutorul buretelului.

Joc Educativ Exercitiu De Scriere 2744
URL URL PRP: 69,99 lei 52,49 lei URL URL

Jocul educativ iti va invata copilul sa scrie corect si caligrafic literele de mana, fiind un exercitiu ideal pentru acasa in timpul liber. Setul contine diferite tipuri de planse cu litere si cifre punctate care trebuiesc completate, fabricate din material special care dupa completare se sterf si se reia. 

Varsta minima recomandata: 3 ani+

Joc Educativ Cu 26 De Cuburi Alfabet 2423
URL URL PRP: 156,99 lei 102,04 lei URL URL

Fiecare cub are cate o imagine educativa, prezentand literele alfabetului si un animalut sau un obiect a carui denumire incepe cu litera respectiva, in limba engleza.

Este un joc  format din 26 cuburi, special pentru a dezvolta abilitati creative, cognitive, de indemanare si dexteritate, dar este si distractiv si capteaza atentia celor mici.

Varsta recomandata: 3 ani+

Joc De Remi 6 Jucatori 2624
URL URL PRP: 229,99 lei 172,49 lei URL URL

Remi Este un joc al concentrarii si atentiei. Stimuleaza memoria si gandirea rapida. Poate fi jucat cu succes si de copii. Dezvolta spiritul competitional si poate fi jucat pe echipe. Remi XP este varianta de 6 jucatori, jocul perfect pentru a fi jucat cu prietenii sau cu familia, oricand si oriunde. Il poti lua cu tine in vacanta, il poti lua la picnic sau chiar in varf de munte, la o cabana sau la cort. Este o sursa infinita de buna dispozitie, ce nu necesita surse de energie si nu ramane fara baterii. 

Varsta minima recomandata: 8 ani+

Jucarie 2in1 Tablita Si Litere Magnetice 2798
URL URL PRP: 74,99 lei 52,49 lei URL URL

Tabla magnetica de invatare este un produs care combina doua lucruri: distractia si educatia! Cu ajutorul lui, copilul dumneavoastra va invata sa citeasca, sa scrie, sa numere si sa isi dezvolte creativitatea.   

Pachetul contine o tablita de scris cu marker si buretel si un set de litere si cifre magnetice.

Joc De Table 2714
URL 54,99 lei URL URL

Sahul este un joc de strategie abstracta si o formă foarte apreciata de relaxare. Jocul de sah are o forma compacta, usor de transportat pentru a te putea antrena oriunde, chiar si in vacanta. Piesele sunt din plastic, iar tabla de joc este din carton.

Tablita De Scris Cu Markere Colorate 2783
URL URL PRP: 34,99 lei 27,99 lei URL URL

Tablita de scris este un instrument ideal in dezvoltarea abilitatiilor de scris si desenat ale micutilor, ea poate fi folosita la scoala si gradinita sau chiar acasa pentru exersare si activitati creative. Cu ajutorul liniilor trasate pe aceasta, copilul isi va perfectiona scrisul ortografic. In pachet sunt incluse 3 markere speciale si un buretel pentru stergere.

Jucarie Interactiva In Forma De Ceas 2605
URL 29,99 lei URL URL

Ceasul este confectionat din material plastic, iar orele sunt dispuse sub forma de puzzle.Astfel, cel mic poate invata sa citeasca ceasul intr-un mod creativ, care sa ii dezvolte gandirea logica si abilitatile motrice.  Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare.

Varsta minima recomadata: 3 ani+

Set De Creatie Cu Nasturi 2697
URL URL PRP: 39,99 lei 31,99 lei URL URL

Setul de creatie cu acesorii este unul potrivit pentru copilul tau.Acesta ii dezvolta creativitatea asezand accesoriile cu ajutorul lipiciului, iar dupa terminarea procesului se poate amplasa pe perete tabloul.Acest set este potrivit pentru copii de peste 5 ani. 

Tablita De Scris Magnetica 2791
URL 24,99 lei URL URL

Tablita de scris magnetica ajuta la dezvoltarea creativtatii, indemanarii si rabdarii. Copii isi pot exresa abilitatiile de desen fara griji si murdarie. Cu o simpla tragere a butonului din partea de jos a tablitei, poate sterge tot ce a desenat si realiza din nou diverse ilustratii.

Tablita De Scris Cu Creta 2807 Maro
URL 19,99 lei URL URL

Tablita de scris pentru copii cu burete si creta este un instrumest folosit pentru dezvoltarea creativitatii si abilitatilor.Aceasta este usor de folosit si se pot realiza desene, scrie sau sterge cu usurinta cu ajutorul buretelului.

Tablita De Scris Magnetica 2805
URL URL PRP: 59,99 lei 47,99 lei URL URL

Tablita pentru scris sau desenat este ideala pentru cei mici si usor de transportat. Setul include sistem de stergere si un creionas si este potrivita pentru copii de peste 3 ani.