Tinute de primavara: Vestimentatii lejere, dar in voga 

Image Blog

Ce sentiment frumos e acela cand gradele din termometru cresc simtitor, natura incepe sa reinvie, iar tu scapi de hainele groase specifice iernii. Primavara aduce bucurie, buna dispozitie si vestimentatii cool, extrem de colorate, lejere si creative. Astfel, datorita faptului ca outfiturile de sezon au o nota jucausa, majoritatea oamenilor adora acest anotimp si sentimentele de libertate si fericire pe care le ofera.  

 

CUPRINS 

1. Tinute de primavara pentru femei 

2. Poze cu idei pentru tinute de primavara de dama 

3. Tinute de primavara pentru barbati 

4. Tinute de primavara masculine - Imagini cu vestimentatii barbatesti 

 

1. Tinute de primavara pentru femei

 

Tinutele pentru primavara pot apartine mai multor categorii de stiluri. Astfel, daca esti o fire eleganta si mereu cocheta, poti alege sa porti tinute office de primavara, insa, daca adori sa te simti comod si relaxat, vestimentatiile casual sunt cele potrivite pentru tine. Este recomandat ca intotdeauna sa alegi sa porti doar hainele care te reprezinta si care iti aduc zambetul pe buze, deoarece doar in acest fel poti avea parte de zile frumoase si reusite.  

 

Idei de elemente pentru tinute de primavara de dama: 

 

  • Geaca din piele oversize 

Daca iubesti tinutele elegante de primavara, atunci trebuie sa porti pe tot parcursul primaverii fuste mini si bluze inflorate. In aceasta perioada din an, temperaturile sunt prietenoase, din cand in cand mai adie vantul, fapt pentru care ai nevoie de o haina care sa te pazeasca de racoarea specifica anotimpului. Din acest motiv, poti opta pentru o geaca din piele oversize intr-o nuanta deosebita, precum portocaliu, rosu sau mov, pentru a iesit in evidenta cu usurinta. In ceea ce priveste incaltamintea de dama, poti opta atat pentru ghete feminine rock, cat si pentru sandale, in cazul in care iesi cu prietenele intr-un restaurant select.  

 

  • Blugi boyfriend si sacou 

Cat de comode si frumoase sunt tinutele casual de primavara pentru femei! Daca esti adepta vestimentatiilor lejere, atunci imbraca o pereche de blugi largi, tricoul preferat, trage pe deasupra un sacou colorat si incalta o pereche de pantofi sport de dama care sa se potriveasca din punct de vedere cromatic cu restul outfitului. Adauga o pereche de ochelari de soare pentru a sta departe de ridurile de expresie si o geanta casual, de umar. Cu un astfel de look, poti iesi la o plimbare prin parc sau la shopping. 

 

 

  • Costum colorat 

Primavara este un anotimp iubit de majoritatea femeilor, deoarece aduce o stare excelenta de dispozitie, care este reprezentata, de foarte multe ori, prin intermediul vestimentatiilor. Daca acest anotimp este perioada ta preferata din an, nu ezita sa porti un costum colorat, intr-o nuanta de rosu, roz, verde sau galben. In ceea ce priveste incaltamintea, poti alege atat o pereche de pantofi stiletto ori una de tenisi, in functie de preferintele tale. Mai adauga cateva accesorii, precum ochlari de soare, ceas cu bratara metalica si o geanta si esti gata de plecare. 

 

 

  • Fusta midi 

Femeile cochete sunt surprinse doar in diferite tipuri de rochii sau fuste. Daca te pregatesti sa mergi la serviciu, iti doresti sa arati fabulos, dar, in acelasi timp, sa nu-ti fie frig, alege sa porti o fusta midi, o bluza cu decolteu in V si o pereche de cizme lungi din piele intoarsa. Pe deasupra bluzei, poti imbraca o geaca din piele, de tip biker, pentru ca look-ul sa fie unul de senzatie. Adauga o geanta de tip plic si o pereche de cercei mari, rotunzi. 

 

  • Pantaloni tip tigareta 

Tinutele de dama pentru primavara trebuie sa fie cat mai colorate, pentru a exprima bucuria specifica acestui anotimp splendid. Daca adori outfiturile business, imbraca o pereche de pantaloni de tip tigareta intr-o nuanta de roz, adauga o camasa cu imprimeu cu buline si o pereche de pantofi office. Accesorizarea trebuie sa fie una simpla, care sa cuprinda o pereche de cercei lungi si o geanta de tip clutch. Cu un astfel de look te poti prezenta atat la birou, cat si la intalnirile de afaceri, deoarece este unul serios, care inspira incredere de sine si siguranta, dar si multa creativitate si originalitate. 

 

  • Salopeta  

Daca te numeri printre fanele acestui articol vestimentar, trebuie sa stii ca este o piesa de imbracaminte versatila, care se potriveste de minune atat tinutelor casual de dama pentru primavara, cat si celor elegante, ideale pentru zilele la birou. Prin urmare, in functie de stilul pe care iti doresti sa-l adopti, poti purta salopeta atat cu pantofi casual feminini cu talpa joasa, cat si cu botine sau incaltari cu toc.  

 

 

  • Rochie maxi 

Atunci cand iti propui sa creezi o tinuta pentru primavara, poti petrece destul de mult timp in fata sifonierului, deoarece temperaturile acestui anotimp pot fi inselatoare si foarte schimbatoare. Astfel, daca iti doresti sa te imbraci lejer, dar, in acelasi timp, sa nu-ti fie frig, alege sa porti o rochie maxi, neagra, peste care sa imbraci o geaca de piele sau una de blugi. In picioare poti opta atat pentru cizme din piele, cat si pentru o pereche de pantofi sport de dama usori si confortabili. Tot ce mai trebuie sa faci este sa adaugi un rucsac de dimensiuni mari si o pereche de ochelari de soare. 

 

  • Hanorac oversize 

Femeile nu se pot imbraca intotdeauna in tinute elegante, sofisticate si gingase, deoarece exista zile in care tot ce-ti doresti este sa te simti excelent in hainele pe care le porti si atat. Daca trebuie sa mergi la o intalnire cu cele mai bune prietene, trage pe tine un hanorac oversize, pe care sa-l porti sub forma de rochie, si incalta o pereche de cizme colorate, care sa reprezinte piesa de rezistenta a outfitului. Adauga o esarfa scurta la gat si o geanta casual.  

 

  • Blugi slim 

In zilele in care te trezesti tarziu si te grabesti sa ajungi la serviciu, nu mai ai timp de pierdut in dressing, cautand tinuta perfecta, ci alegi haine simple, care se potrivesc si se asorteaza fara prea mari batai de cap. Atunci cand te afli in una din momentele acestea, alege sa porti o pereche de blugi slim cu o camasa sau cu o maleta subtire si cu o pereche de balerini sau de mocasini. Pe deasupra, poti lua o vesta din blana sau din piele intoarsa si poti accesoriza cu o geanta office de dimensiuni mari. 

 

2. Poze cu idei pentru tinute de primavara de dama

 

Tinutele de zi de primavara sunt usor de gandit si realizat, insa ai nevoie de putina imaginatie si de o doza zdravana de pasiune pentru moda. Daca te incanta tot ceea ce tine de stil, tendinte si imbracaminte, atunci alegerea vestimentatiei perfecte nu trebuie sa reprezinte o problema pentru tine. 

 

In cazul in care iti place sa te imbraci frumos, in voga, insa nu stii foarte bine sa combini elementele, trebuie sa urmaresti lista de imagini prezentate mai jos si sa te inspiri din fiecare cate putin. In cazul in care un outfit este exact pe gustul tau, nu te sfii sa-l adopti oricand ai posibilitatea. 

 

 

 

3. Tinute de primavara pentru barbati  

 

Chiar daca foarte multa lume considera ca doar femeile sunt pasionate de moda, nici barbatii nu sunt mai prejos. Tendintele primaverii cuprind atat outfituri pentru femei, cat si pentru barbati, motiv pentru care exista cateva tinute care trebuie neaparat purtate de catre reprezentantii sexului masculin.  

 

Piese recomandate pentru tinutele de barbati pentru primavara: 

 

  • Costum 

Unii barbati adora sa poarte tinute business, deoarece eleganta si rafinamentul sunt cele care ii reprezinta. Daca te numeri printre acestia, poti purta un costum in carouri ori cu linii fine cu un tricou simplu, casual si cu o pereche de pantofi office. Adauga ochelari de soare, la mana un ceas impunator si o palarie in acelasi ton cu imbracamintea. Este un outfit perfect pentru zilele petrecute la birou. 

 

  • Tricou si pantaloni la dunga 

Tinutele casual de primavara se afla printre preferintele barbatilor, fapt pentru care, daca iti doresti sa arati bine, dar, in acelasi timp, sa te simti comod, imbraca un tricou uni, de preferat alb sau negru, o pereche de pantaloni la dunga si incalta o pereche de mocasini sau de tenisi. Este recomandat ca nuanta pantofilor sa se afle in concordanta cu cea a tricoului. Poti aduga un rucsac din piele si o pereche de ochelari de tip aviator. 

 

  • Blugi slim 

Exista foarte multi barbati care se simt excelent doar in blugi, fapt pentru care ii poarta zi de zi. Daca te numeri printre acestia, nu ezita sa porti o pereche slim cu o bluza oversize, neagra. Poti  incalta pantofi sport masculini negri cu o pereche de sosete lungi cu imprimeu amuzant. In acest fel, vei obtine un look jucaus, dar de impact. 

 

  • Pantaloni cargo 

O tinuta de primavara trebuie sa fie lejera, sa ofere libertate de miscare, deoarece doar in acest fel te poti simti bine pe tot parcursul zilei. Pentru a obtine un astfel de outfit, imbraca o pereche de pantaloni cargo, un hanorac larg, oversize, si incalta o pereche de ghete (in acelasi ton cu imbracamintea) sau de adidasi din piele intoarsa. Acesta este un look perfect pentru zilele de weekend. 

 

  • Camasa in carouri

 

Daca te-ai saturat de camasile cambrate perfect calcate pe care le porti pe tot parcursul saptamanii la serviciu, in zilele libere te poti orienta spre camasile in carouri, care sunt in voga si se potrivesc de minune vestimentatiilor casual. Prin urmare, imbraca o pereche de blugi negri, un tricou in acelasi ton si o camasa in carouri intr-o nuanta deosebita, precum baby blue sau lila. In ceea ce priveste incaltamintea poti alege o pereche de tenisi sau una de pantofi casual barbatesti. Adauga o caciula simpla si paseste cu incredere pe strada. 

 

 

  • Geaca din piele 

Tinutele barbatilor sunt usor de realizat, deoarece acestia isi compun vestimentatiile, de obicei, din cateva articole de imbracaminte simple, uni, care sunt versatile si pot fi asortate cu usurinta. Astfel, daca iubesti sa arati bine fara prea mult efort, imbraca o pereche de pantaloni negri, tricoul uni preferat si trage pe deasupra o geaca din piele cu catarame sau tinte, pentru ca accentul sa cada asupra acesteia. In picioare poti alege sa porti atat ghetele barbatesti, cat si de pantofi sport.

 

 

  • Tricou polo 

Cat de confortabile si stilate sunt tricourile de tip polo! Daca iti place sa fii admirat de femeile din jurul tau, imbraca un astfel de tricou impreuna cu o pereche de pantaloni la dunga si incalta o pereche de mocasini cu ciucuri. Este recomandat sa porti sosete scurte sau talpici, pentru a lasa gleznele la vedere. Acest look este adorat de femei, fapt pentru care nu vei putea sta departe de flirt.  

 

 

  • Pulover si vesta 

In cazul in care trebuie sa iesi din casa intr-o zi mai friguroasa, poti imbraca un pulover uni, perechea preferata de blugi si o vesta intr-o nuanta deosebita, care sa atraga doar complimente. Poti opta intre galben, portocaliu si visiniu, deoarece aceste nuante se poarta foarte mult pe perioada primaverii. Adauga o pereche de pantofi casual si un rucsac si bucura-te chiar si de zilele mai putin insorite. 

 

 

  • Cardigan lung 

Ce spui de o tinuta pentru primavara formata doar din elemente de imbracaminte lejere, foarte comode? Daca iti surade ideea, atunci poarta o pereche larga de blugi, un tricou din bumbac si un cardigan lung pana aproape de glezne. Un astfel de articol vestimentar reprezinta cu usurinta piesa de rezistenta a unei vestimentatii perfecte, fapt pentru care nu trebuie sa stai departe de el. Adauga o pereche de pantofi sport si o caciula si iesi din casa cu zambetul pe buze. 

 

 

 

<h2>4. Tinute de primavara masculine - Imagini cu vestimentatii barbatesti</h2>  

 

Nu doar femeile isi doresc sa arate bine, cat mai atragator, ci si barbatii. Daca depui mult efort pentru a avea un aspect impecabil zi de zi, trebuie neaparat sa urmaresti cu atentie imaginile de mai jos, care pot reprezenta adevarate surse de inspiratie pentru fiecare zi a primaverii. Adopta cu incredere orice tinuta iti face cu ochiul si nu te sfii sa fii in centrul atentiei. 

 

 

 

In cele din urma, sa creezi o tinuta perfecta pentru primavara nu este dificil, insa ai nevoie de multa imaginatie si creativitate pentru a sti cu exactitate cum sa imbini in mod corect piesele vestimentare. Cu toate acestea, daca nu dispui de aceste calitati, nu trebuie sa te sperii, deoarece te poti imbraca bine doar daca tii cont de outfiturile prezentate mai sus. 

 

Sursa foto: Unspash.com, Pinterest.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu