Categorii

Filtreaza dupa

Pret

Pret

 • 19,00 lei - 70,00 lei

Marime de incaltaminte

Marime de incaltaminte

Culoare

Culoare

Material exterior

Material exterior

Disponibilitate

Disponibilitate

INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 149 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
PANTOFI SPORT DE FAMILIE

PANTOFI DAMA CASUAL

PANTOFI DAMA CASUAL

Pantofi casual pentru femei la cele mai accesibile preturi! Cumpara de pe TrendMall.

Active filters

Pantofi Casual De Dama Taol Negri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi casual de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din catifea. Talpa este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 3 cm.
Pantofi Casual De Dama Mera Negri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi casual de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din catifea. Talpa este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 3 cm.
Pantofi Casual De Dama Mera Albastri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi casual de dama. Culoare albastru. Materialul exterior este din catifea. Talpa este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 3 cm.
Pantofi Casual De Dama Mera Visinii
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi casual de dama. Culoare visiniu. Materialul exterior este din catifea. Talpa este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 3 cm.
Pantofi Casual De Dama Venus Visinii
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi casual de dama. Culoare visiniu. Materialul exterior este un mix intre piele ecologica, lac si catifea. Talpa este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 3 cm.
Pantofi Casual De Dama Venus Negri
URL 69,99 lei URL URL
 • Pantofi casual de dama. Culoare negru. Materialul exterior este un mix intre piele ecologica, lac si catifea. Talpa este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 3 cm.
Pantofi Casual De Dama Ayana Roz
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare roz. Materialul exterior este din piele ecologica si lac, iar varful este rotund. In partea frontala prezinta o insertie de material decorata cu gaurele. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Ayana Galbeni
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare galben. Materialul exterior este din piele ecologica si lac, iar varful este rotund. In partea frontala prezinta o insertie de material decorata cu gaurele. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Ayana Rosii
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare rosu. Materialul exterior este din piele ecologica si lac, iar varful este rotund. In partea frontala prezinta o insertie de material decorata cu gaurele. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Vanesa Rosii
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare rosu. Materialul exterior este din lac, iar varful este rotund. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Vanesa Negri
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din lac, iar varful este rotund. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Vanesa Roz
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare roz. Materialul exterior este din lac, iar varful este rotund. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Vanesa Galbeni
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare galben. Materialul exterior este din lac, iar varful este rotund. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Amanda Negri
URL 59,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica, iar varful este rotund. Modelul prezinta insertii decorative sub forma de catarama pe suprafata frontala. Nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 5,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Amanda Albi
URL 59,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare alb. Materialul exterior este din piele ecologica, iar varful este rotund. Modelul prezinta insertii decorative sub forma de catarama pe suprafata frontala. Nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 5,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Medeea Albi
URL 59,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare alb. Materialul exterior este din lac, iar varful este rotund. Modelul prezinta o insertie decorativa in forma de curelusa pe suprafata frontala. Nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 5,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Medeea Negri
URL 59,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din lac, iar varful este rotund. Modelul prezinta o insertie decorativa in forma de curelusa pe suprafata frontala. Nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 5,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Medeea Rosii
URL 59,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama. Culoare rosu. Materialul exterior este din lac, iar varful este rotund. Modelul prezinta o insertie decorativa in forma de curelusa pe suprafata frontala. Nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 5,5 cm. Pot fi purtati in diferite combinatii, la tinute casual.

Pantofi Casual De Dama Simpa Negri
URL 39,99 lei URL URL
 • Pantofi casual. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica, partea din fata si putin din laterala prezinta perforatii. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Pantofi Casual De Dama Olla Negri
URL 39,99 lei URL URL
 • Pantofi casual. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica, accesorizata cu o fundita eleganta pe mijloc. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Pantofi Casual De Dama Seda Negri
URL 39,99 lei URL URL
 • Pantofi casual. Culoare negru. Materialul exterior este din material textilz, partea din fata si putin din laterala prezinta perforatii si o fundita eleganta pe mijloc. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Pantofi Casual De Dama Verasi Negri
URL 39,99 lei URL URL
 • Pantofi casual. Culoare negru. Materialul exterior este din material textil, partea din fata si putin din laterala prezinta perforatii si o fundita eleganta pe mijloc. Nu prezinta sistem de inchidere, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Pantofi Casual De Dama Aima Albastri
URL 59,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare albastru deschis. Materialul exterior este din catifea. Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 5,5 cm. 

Pantofi Casual De Dama Aima Negri
URL 59,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul exterior este din catifea. Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 5,5 cm. 

Pantofi Casual De Dama Irene Negri
URL 59,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica si catifea. Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 2 cm. 

Pantofi Casual De Dama Cora Negri
URL 59,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul exterior este din textil si lac, modelul prezinta insertii decorative cu slipici dispuse pe toata suprafata produsului. Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 2 cm. 

Pantofi Casual De Dama Cora Argintii
URL 59,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare argintiu inchis. Materialul exterior este din textil si lac, modelul prezinta insertii decorative cu slipici dispuse pe toata suprafata produsului. Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 2 cm. 

Pantofi Casual De Dama Ilona Alb
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare nude. Materialul exterior este din piele ecologica lacuita, modelul prezinta insertii decorative abstracte dispuse pe toata suprafata produsului. Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 1,5 cm. 

Pantofi Casual De Dama Ilona Nude
URL 49,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare nude. Materialul exterior este din piele ecologica lacuita, modelul prezinta insertii decorative abstracte dispuse pe toata suprafata produsului. Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR si are dimensiunea de aproximativ 1,5 cm. 

Pantofi Casual De Dama Larisa Aurii
URL 39,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare auriu. Materialul exterior este din piele ecologica, model cu aplicație decorativa in forma de fundita. Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului si are dimensiunea de aproximativ 2 cm. 

Pantofi Casual De Dama Larisa Negri
URL 39,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica, model cu aplicație decorativa in forma de fundita. Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului si are dimensiunea de aproximativ 2 cm. 

Pantofi Casual De Dama Sanziana Negri
URL 39,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul exterior este un mix intre lac si piele ecologica, model unic cu aplicație decorativa. Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului si are dimensiunea de aproximativ 2 cm. 

Pantofi Casual De Dama Tory Aurii
URL 39,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare auriu. Materialul exterior este din piele ecologica, model unic cu aplicație decorativa in forma de bareta. Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului si are dimensiunea de aproximativ 3 cm. 

Pantofi Casual De Dama Tory Argintii
URL 39,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare argintiu. Materialul exterior este din piele ecologica, model unic cu aplicație decorativa in forma de bareta. Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului si are dimensiunea de aproximativ 3 cm. 

Pantofi Casual De Dama Tory Negri
URL 39,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica, model unic cu aplicație decorativa in forma de bareta. Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului si are dimensiunea de aproximativ 3 cm. 

Pantofi Casual De Dama Aluziva Aurii
URL 39,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare auriu. Materialul exterior este din piele ecologica, model unic cu aplicație decorativa in forma de funda dispusa pe bareta frontala . Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului si are dimensiunea de aproximativ 3 cm. 

Pantofi Casual De Dama Aluziva Argintii
URL 39,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare argintiu. Materialul exterior este din piele ecologica, model unic cu aplicație decorativa in forma de funda dispusa pe bareta frontala . Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului si are dimensiunea de aproximativ 3 cm. 

Pantofi Casual De Dama Aluziva Negri
URL 39,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica, model unic cu aplicație decorativa in forma de funda dispusa pe bareta frontala . Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului si are dimensiunea de aproximativ 3 cm. 

Pantofi Casual De Dama Miruna Bej
URL 39,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare bej. Materialul exterior este din piele ecologica, model unic cu aplicații decorative in forma de capse dispuse lateral pe bareta principala . Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului si are dimensiunea de aproximativ 3 cm. 

Pantofi Casual De Dama Miruna Aurii
URL 39,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare auriu . Materialul exterior este din piele ecologica, model unic cu aplicații decorative in forma de capse dispuse lateral pe bareta principala . Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului si are dimensiunea de aproximativ 3 cm. 

Pantofi Casual De Dama Miruna Negri
URL 39,99 lei URL URL

Pantofi casual de dama cu talpa joasa. Culoare negru . Materialul exterior este din piele ecologica, model unic cu aplicații decorative in forma de capse dispuse lateral pe bareta principala . Fara sistem de inchidere. Talpa produsului este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului si are dimensiunea de aproximativ 3 cm. 

Pantofi Casual De Dama Casidi Maro
URL URL 69,99 lei 41,99 lei URL URL
 • Pantofi casual de dama. Culoare maro/ bronz. Materialul exterior este din piele ecologica lacuita. Modelul avant de jur imprejur perforatii si parti si decupatii pe lateral, sunt foarte comozi si aerisiti. Sistem de inchidere este prin intermediul unor sireturi reglabile, varful rotunjit. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Pantofi Casual Heter Arginti
URL 29,99 lei URL URL

  • Pantofi de dama arginti  din piele ecologica cu aspect lacuit,  in partea din fata avand aplicat  tinte , talpa fiind din spuma aproximativ 2 cm  


Pantofi De Dama Asiv Negri
URL URL 39,99 lei 34,99 lei URL URL
 • MODEL:PANTOFI 
 • CULOARE: NEGRU
 • MATERIAL: PIELE ECOLOGICA
 • MATERIAL TALPA:TPR
 • INALTIME TOC:3 CM(APROX)