• -30%
Carte Interactiva Cu 500 Cuvinte De Baza 2698 - Trendmall.ro

Carte Interactiva Cu 500 Cuvinte De Baza 2698

CWT-678
URL PRP: 199,99 lei 139,99 lei
URL

Aceasta carte este un dictionar vorbitor cu 500 de cuvinte de baza care iti ajuta copilul sa isi dezvolte vocabularul corect. Cartea interactiva iti v-a ajuta copilul sa invete intr-un mod usor cuvintele corect gramaticale fara sa depuna efort. Paginile ei au un aspect placut, in partea din dreapta se regaseste o tableta interactiva cu 20 de butoane colorate si are 24 de teme,pe care copilul le poate rezolva cu usurinta.

Cantitate

  Livrare:

19 lei oriunde in tara

  Livrarea gratuita:

comenzi peste 159 lei

  Suport clienti:

L - V 9:00 - 17:00

  • CWT-678
  • In stoc
  • Gratuit
  • LIVRARE

   Taxa de trasnport este de 19 lei in orice localitate din tara.

   Livrarea produselor se face la adresa specificata de client in formularul de comanda.

   Veti fi contactat telefonic de echipa Trendmall pentru confirmarea comenzi.

  • RETUR

      Primul pas pentru a returna un produs trebuie sa va asigurati ca sunt mai putin de 14 zile calendaristice de cand ati primit coletul. Dupa aceea trebuie sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0769.888.881 pentru a putea trimite un curier sa va ridice pachetul.

     *Pentru mai multe detalii accesati pagina termeni si conditii.

CWT-678

Specificatii tehnice:

Culoare Multicolor
Pentru Unisex
Varsta Recomandata 3 ani+
Tip Carti Carte cu sunete

Referinte specifice:

Pentru o masuratoare corecta, urmați aceste instrucțiuni:

  • Asezati piciorul pe o coala de hartie;
  • Trasati o linie in dreptul degetelor, tinand creionul drept,la un unghi de 90 grade;
  • Masurati distanta rezultata cu ajutorul unei rigle;

Observații de care trebuie să țineți cont:

  • Asigurați-va ca piciorul este perfect asezat pe podea si ca nu are degetelele stranse.
  • Masurați ambele picioare, deoarece este foarte posibil ca unul sa fie un pic mai mare decat celalalt. Nu va faceți probleme, este normal.
  • Alegeți marimea potrivita pentru piciorul mai mare.

Nu uitați niciodata aceste doua lucruri:

  • Incaltamintea achizitionata nu trebuie sa fie fixa și nici prea mare, deoarece nu ofera sprijinul adecvat.
  • Cand alegeți un model nou de incaltaminte nu va bazați pe marimea pe care o purtati de obicei dumneavoastra, deoarece marimile difera de la producator la producator.
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:
Carte Fructe Si Legume Din Spuma 2681
URL 19,99 lei URL URL

Cartile din spuma au tematica educativa cu ilustratii colorate si denumiri in limba engleza a fructelor si legumelor. Paginile din spuma cu ilustratii lucioase si colorate ii va ajuta pe copii sa invete primele cuvinte, anumite lucruri esentiale ale varstei, sa isi dezvolte creativitatea si imaginatia.

Varsta minima recomandata: 3 luni+

Carte De Colorat - Water Magic - Masini
URL 33,32 lei URL URL

Umpleti stiloul cu apa, apoi colorati pe carte. La contactul cu apa si pe masura ce colorati, imaginile ascunse vor aparea pentru a fi descoperite de cei mici. 

Ideala pentru calatorii. 

Culoare: multicolor

Varsta: +3 

Carte Educativa Cu Stickere Reutilizabile 2683
URL URL PRP: 79,99 lei 63,99 lei URL URL

Cartea magnetica tip puzzle este o jucarie interactiva care ii va ajuta pe copii incepand de la varste fragede sa isi dezvolte creativitatea, imaginatia si abilitatile motorii. Aceasta are 10 pagini cu diferite exercitii de recunoastere a obiectelor, copilul tau trebuind sa potriveasca figurinele cu imaginile prezentate cu ajutorul sticker-lor de carton cu scai.

Varsta minima recomandata: 1 an+

Carte Reutilizabila De Colorat Cu Creta 2676
URL URL PRP: 94,99 lei 66,49 lei URL URL

 Copilul tau isi poate lasa imaginatia sa curga si sa creeze cele mai ingenioase si amuzante desene. Cu acest set poate colora la nesfarsit deoarece paginile cartii pot fi sterse cu buretelul speical inclus in pachet sau chiar un servetel umed. O jucarie perfecta ce imbina confrotul casei cu distractia, fiind ideala pentru zilele ploioase in care copilul nu poate iesi afara sa deseneze cu creta pe asfalt.

Setul contine o carte de desen cu pagini negre, 2 pachete cu creta colorata, 2 pixuri suport si un buretel special.

Carte Puzzle Cu Pesti 2686
URL URL PRP: 69,99 lei 48,99 lei URL URL

Aceasta carte este una de tip puzzle cu 32 de stikere reutilizabile magnetice si ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile creativa. Aceasta are 3 pagini care ilustreaza oceanul, iar copii pot atasa in locurile magnetice animalele care traiesc in oceane  pe paginile cartii. Fiecare dintre animalele care traiesc in oceane au scrisa denumirea scrisa in engleza pentru ca cei mici sa-si dezvolte vocabularul.

Carte Puzzle Cu Dinozauri 2685
URL URL PRP: 69,99 lei 48,99 lei URL URL

Aceasta carte este una de tip puzzle cu 30 de stikere reutilizabile magnetice si ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile creativa. Aceasta are 3 pagini care ilustreaza mediul inconjurator al perioadei in care au trait dinozautii, iar copii pot atasa dinozaurii ierbivori si carnivori in locurile magnetice pe paginile cartii. Fiecare dintre dinozauri are scrisa denumirea scrisa in engleza pentru ca cei mici sa-si dezvolte vocabularul.

Carte Magnetica Cu Spatiul Cosmic 2684
URL URL PRP: 69,99 lei 48,99 lei URL URL

Cartile cu stickere reutilizabile cu magnet sunt o jucarie educativa pentru copii, care le permite sa isi exerseze abilitatile motorii fine. De asemenea prin folosirea figurinelor cu magnet ei pot crea scene diferite, amuzante si captivante, ajutand-i sa isi dezvolte creativitatea si imaginatia. 

Varsta minima recomandata: 1 an+

Carte Puzzle Cu Insecte 2687
URL URL PRP: 69,99 lei 48,99 lei URL URL

Aceasta carte este una de tip puzzle cu 30 de stikere reutilizabile magnetice si ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile creativa. Aceasta are 3 pagini care ilustreaza padurea, iar copii pot atasa in locurile magnetice insectele benefice si daunatoare pe paginile cartii. Fiecare dintre insectele benefice si daunatoare  are scrisa denumirea scrisa in engleza pentru ca cei mici sa-si dezvolte vocabularul.

Carte Magnetica - SPACE CONQUEST
URL 55,99 lei URL URL

Carte magnetica cu concept spatial.Alege modelul preferat si cauta piesele potrivite pentru a crea imagineadorita de tine.

Varsta: +3

Culoare: Multicolor

Material: Magnet

Carte Educativa Din Spuma 2680
URL 19,99 lei URL URL

Cartile din spuma au tematica educativa cu ilustratii colorate si denumiri in limba engleza a mai multor cuvinte. Paginile din spuma cu ilustratii lucioase si colorate ii va ajuta pe copii sa invete primele cuvinte, anumite lucruri esentiale ale varstei si sa isi dezvolte creativitatea si imaginatia.

Varsta minima recomandata: 3 luni+

Carte Cu Animale Magnetice 2759
URL URL PRP: 74,99 lei 59,99 lei URL URL

Cartea este un joc interactiv de exersare si invatare a animalelor pentru copiii la inceput de drum. Ea se pliaza si se transforma intr-o plansa cu suprafata magentica pe care copiii se pot juca si forma cuvinte sau propozitii. De asemenea ele se pot aplica chiar si pe frigider sau alte spatii din casa care sunt din material care atrage magnetul.

Carte Din Spuma Invatare Activitati 2682
URL 19,99 lei URL URL

Cartile din spuma au tematica educativa cu ilustratii colorate si denumiri in limba engleza a anumitor activitati din viata de zi cu zi. Paginile sunt din spuma cu ilustratii lucioase si colorate care ii va ajuta pe copii sa invete primele cuvinte, anumite lucruri esentiale ale varstei si sa isi dezvolte creativitatea si imaginatia.

Varsta minima recomandata: 3 luni+

Carte De Colorat Cu Abtibilduri 2672
URL URL PRP: 14,99 lei 11,99 lei URL URL

Cartea de colorat cu 32 de stickere este perfecta pentru copii creativi, oferind maim multe pagini pline de desene captivante si 32 de stickere pentru a adauga un plus de distractie la fiecare pagina. Cu aceasta carte, copiii isi vor dezvolta abilitatile artistice, vor deveni mai creativi, se vor coordona mai bine si isi vor testa imaginatia. 

Varsta minima recomandata: 2 ani+