Papuci De Copii Totiz Rosii - Trendmall.ro

Papuci De Copii Totiz Rosii

3M65CY-50-RED

Papuci de copii. Culoare rosu. Materialul este din cauciuc. Modelul prezinta o insertie decorativa cu desene . Varful este rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.

Alte culori disponibile:
Papuci De Copii Totiz Albastri
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoare albastru. Materialul este din cauciuc. Modelul prezinta o insertie decorativa cu desene . Varful este rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.

Papuci De Copii Totiz Gri
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoare gri. Materialul este din cauciuc. Modelul prezinta o insertie decorativa cu desene . Varful este rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.

Marime de incaltaminte:
Cantitate

  Livrare:

19 lei oriunde in tara

  Livrarea gratuita:

comenzi peste 159 lei

  Suport clienti:

L - V 9:00 - 17:00

 • 3M65CY-50-RED
 • In stoc
 • Gratuit
 • LIVRARE

   Taxa de trasnport este de 15 lei in orice localitate din tara.

   Livrarea produselor se face la adresa specificata de client in formularul de comanda.

   Veti fi contactat telefonic de echipa Trendmall pentru confirmarea comenzi.

 • RETUR

      Primul pas pentru a returna un produs trebuie sa va asigurati ca sunt mai putin de 14 zile calendaristice de cand ati primit coletul. Dupa aceea trebuie sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0769.888.881 pentru a putea trimite un curier sa va ridice pachetul.

     *Pentru mai multe detalii accesati pagina termeni si conditii.

3M65CY-50-RED
2022-07-06

Specificatii tehnice:

Culoare Rosu
Model Papuci
Material exterior Cauciuc
Material talpa Spuma
Grosime talpa 2 cm (Aprox.)
Varf Rotund
Stil De plaja
Pentru Baieti
Sezon Primavara-Vara

Referinte specifice:

Pentru o masuratoare corecta, urmați aceste instrucțiuni:

 • Asezati piciorul pe o coala de hartie;
 • Trasati o linie in dreptul degetelor, tinand creionul drept,la un unghi de 90 grade;
 • Masurati distanta rezultata cu ajutorul unei rigle;

Observații de care trebuie să țineți cont:

 • Asigurați-va ca piciorul este perfect asezat pe podea si ca nu are degetelele stranse.
 • Masurați ambele picioare, deoarece este foarte posibil ca unul sa fie un pic mai mare decat celalalt. Nu va faceți probleme, este normal.
 • Alegeți marimea potrivita pentru piciorul mai mare.

Nu uitați niciodata aceste doua lucruri:

 • Incaltamintea achizitionata nu trebuie sa fie fixa și nici prea mare, deoarece nu ofera sprijinul adecvat.
 • Cand alegeți un model nou de incaltaminte nu va bazați pe marimea pe care o purtati de obicei dumneavoastra, deoarece marimile difera de la producator la producator.
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:
Papuci De Copii Daria Galbeni
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoare galben. Materialul este din silicon. Modelul prezinta o insertie decorativa cu un pampon textil multicolor. Varful este rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm.

Papuci De Copii Bear Roz
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoare roz deschis-portocaliu somon. Materialul este din cauciuc. Modelul prezinta insertie decorativa cu personaje din desene animate. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm.

Papuci De Copii Sofia Roz Inchis
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoare roz inchis. Materialul este din cauciuc. Modelul prezinta insertie decorativa cu desene animate. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 

Papuci De Copii Naomi Galbeni
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoarea generala este galben, iar pe bareta principala se regaseste culoarea albastru. Materialul este din cauciuc. Modelul prezinta o insertie decorativa cu masini si semne de circulatie. Varful este rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.

Papuci De Copii Spiderman Albastru
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoare albastru inchis cu rosu. Materialul este din cauciuc. Modelul prezinta insertie decorativa cu eroul Spiderman pe bareta principala. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 

Papuci De Copii Frutti Roz
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoare roz. Materialul este din silicon. Modelul prezinta insertii decorative cu fructe. Varful este rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.

Papuci De Copii Capsunica Roz
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoare roz. Materialul este din silicon. Modelul prezinta o insertie decorativa cu o capsuna rosie. Varful este rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.

Papuci De Copii Capsunica Portocalii
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoare portocaliu. Materialul este din silicon. Modelul prezinta o insertie decorativa cu o capsuna rosie. Varful este rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.

Papuci De Copii Totiz Albastri
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoare albastru. Materialul este din cauciuc. Modelul prezinta o insertie decorativa cu desene . Varful este rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.

Papuci De Copii Naomi Rosii
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoarea generala este rosu iar pe bareta principala se regaseste culoarea negru. Materialul este din cauciuc. Modelul prezinta o insertie decorativa cu masini si semne de circulatie. Varful este rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.

Papuci De Copii Spiderman Gri
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoare gri. Materialul este din cauciuc. Modelul prezinta insertie decorativa cu eroul Spiderman pe bareta principala. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 

Papuci De Copii Bear Albastri
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoare albastru deschis-mov. Materialul este din cauciuc. Modelul prezinta insertie decorativa cu personaje din desene animate. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm.

Papuci De Copii Minnie Albastru Inchis
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoare albastru inchis. Materialul este din cauciuc. Modelul prezinta insertie decorativa cu personajul din desene animate Mikey Mouse si Donald Duck. Varful este rotund, iar modelul este unul uni. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm. 

Papuci De Copii Frutti Alb Cu Rosu
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoare alb cu rosu. Materialul este din silicon. Modelul prezinta insertii decorative cu fructe. Varful este rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.

Papuci De Copii Soldier Negri
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoare negru cu rosu. Materialul este din cauciuc. Modelul prezinta o insertie decorativa cu desene . Varful este rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.

Papuci De Copii Tedi Roz
URL 34,99 lei URL URL

Papuci de copii. Culoare roz deschis. Materialul este din cauciuc. Modelul prezinta o insertie decorativa cu ursulet. Varful este rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.