Joc Meta Forms Pentru Copii - Trendmall.ro

Joc Meta Forms Pentru Copii

1068-1

Un joc ce dezvolta gandirea logica in pasi, prin 80 de varianta de joc grupate dupa nivelul de dificultate si se rezolva asezand cele noua piese pe cele noua patrate de pe tabla de joc.

Sunt 80 de puzzle-uri logice impartite in 6 niveluri de dificultate. In fiecare nivel sunt introduse gradat concepte noi, permitand jucatorului sa se familiarizeze cu logica jocului.

Culoare: multicolor

Material: plastic

Cantitate

  Livrare:

19 lei oriunde in tara

  Livrarea gratuita:

comenzi peste 159 lei

  Suport clienti:

L - V 9:00 - 17:00

  • 1068-1
  • In stoc
  • Gratuit
  • LIVRARE

   Taxa de trasnport este de 19 lei in orice localitate din tara.

   Livrarea produselor se face la adresa specificata de client in formularul de comanda.

   Veti fi contactat telefonic de echipa Trendmall pentru confirmarea comenzi.

  • RETUR

      Primul pas pentru a returna un produs trebuie sa va asigurati ca sunt mai putin de 14 zile calendaristice de cand ati primit coletul. Dupa aceea trebuie sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0769.888.881 pentru a putea trimite un curier sa va ridice pachetul.

     *Pentru mai multe detalii accesati pagina termeni si conditii.

1068-1

Specificatii tehnice:

Culoare Multicolor
Pentru Unisex
Categorie jucarii Jocuri
Varsta Recomandata 3 ani+
Tip Jocuri Jocuri educative/de societate

Referinte specifice:

Pentru o masuratoare corecta, urmați aceste instrucțiuni:

  • Asezati piciorul pe o coala de hartie;
  • Trasati o linie in dreptul degetelor, tinand creionul drept,la un unghi de 90 grade;
  • Masurati distanta rezultata cu ajutorul unei rigle;

Observații de care trebuie să țineți cont:

  • Asigurați-va ca piciorul este perfect asezat pe podea si ca nu are degetelele stranse.
  • Masurați ambele picioare, deoarece este foarte posibil ca unul sa fie un pic mai mare decat celalalt. Nu va faceți probleme, este normal.
  • Alegeți marimea potrivita pentru piciorul mai mare.

Nu uitați niciodata aceste doua lucruri:

  • Incaltamintea achizitionata nu trebuie sa fie fixa și nici prea mare, deoarece nu ofera sprijinul adecvat.
  • Cand alegeți un model nou de incaltaminte nu va bazați pe marimea pe care o purtati de obicei dumneavoastra, deoarece marimile difera de la producator la producator.
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:
Cub Rubik 2693
URL URL PRP: 34,99 lei 26,24 lei URL URL

Cub rubik recomandat copiilor de peste 6 ani, acesta fiind un joc problema tip puzzle pe care trebuie sa il aduci la forma initiala. Acesta are 6 fete si este potrivit atat pentru fete cat si pentru baieti.

Tablita De Invatare Alfabet 2787
URL URL PRP: 99,99 lei 69,99 lei URL URL

Tablita iti va ajuta copilul sa isi exerseze scrierea si sa invete alfabetul. Bilele metalice sut atrase la suprafata cu ajutorul creionului magic cu capat magentic. evidientand literele dorite, iar cand ai terminat poti sterge pur si simplu tabla impingand cu degetul bilele sau cu ajutorul celuilat capat al creionului. 

Joc Educativ Exercitiu De Scriere 2744
URL URL PRP: 69,99 lei 52,49 lei URL URL

Jocul educativ iti va invata copilul sa scrie corect si caligrafic literele de mana, fiind un exercitiu ideal pentru acasa in timpul liber. Setul contine diferite tipuri de planse cu litere si cifre punctate care trebuiesc completate, fabricate din material special care dupa completare se sterf si se reia. 

Varsta minima recomandata: 3 ani+

Jucarie 2in1 Tablita Si Litere Magnetice 2798
URL URL PRP: 74,99 lei 52,49 lei URL URL

Tabla magnetica de invatare este un produs care combina doua lucruri: distractia si educatia! Cu ajutorul lui, copilul dumneavoastra va invata sa citeasca, sa scrie, sa numere si sa isi dezvolte creativitatea.   

Pachetul contine o tablita de scris cu marker si buretel si un set de litere si cifre magnetice.

Numaratoare 2743
URL URL PRP: 24,99 lei 19,99 lei URL URL

Numaratoarea este din material plastic de calitate, cu 100 de bile distribuite cate 10, care iti vor sprijini copilul pe tot parcusul invatarii. Acesta va invata sa numere si sa socoteasca singur, dar si mai rapid.

Varsta minima recomandata: 3 ani+

Tablita De Scris Magnetica 2791
URL 24,99 lei URL URL

Tablita de scris magnetica ajuta la dezvoltarea creativtatii, indemanarii si rabdarii. Copii isi pot exresa abilitatiile de desen fara griji si murdarie. Cu o simpla tragere a butonului din partea de jos a tablitei, poate sterge tot ce a desenat si realiza din nou diverse ilustratii.

Jucarie 2in1 Masuta Cu Tablita De Scris Si...
URL URL PRP: 159,99 lei 127,99 lei URL URL

Poate fi folosita ca si masuta de scris cu markerul sau ca tablita didactica pe care se lipesc literele magnetice. Ajuta la cresterea niveului de creativitate si concentrare , dar si deszvoltarea aptiudinilor esentiale  cum ar  fi coordonarea mana-ochi, imaginatia in spatiu si aptitudini de indemanare. 

Ceas De Perete Pentru Copii 2604 Galben
URL 6,99 lei URL URL

Ceasul de perete in forma de Ratusca este potrivit atat pentru camera copilului, dar poate fi si un cadou special pentru copiii de toate varstele. Orele sunt marcate cu cifre arabe si indicatorii din plastic pentru ore, minute si secunde. 

Varsta minima recomandata: 0 ani+

Tablita De Invatare Alfabet 2786 Albastru
URL URL PRP: 99,99 lei 69,99 lei URL URL

Tablita iti va ajuta copilul sa isi exerseze scrierea si sa invete alfabetul. Bilele metalice sut atrase la suprafata cu ajutorul creionului magic cu capat magentic. evidientand literele dorite, iar cand ai terminat poti sterge pur si simplu tabla impingand cu degetul bilele sau cu ajutorul celuilat capat al creionului. 

Tabla De Scris Cu Acuarele, Marker Si Creta...
URL URL PRP: 419,99 lei 272,99 lei URL URL

Tablita de scris cu creta, acuarele si marker este un instrumest folosit pentru dezvoltarea creativitatii si abilitatilor.Aceasta este usor de folosit si se pot realiza desene, scrie sau sterge cu usurinta cu ajutorul buretelului.

Tabla De Scris Cu Acuarele, Marker Si Creta...
URL URL PRP: 445,99 lei 245,29 lei URL URL

Tablita de scris cu creta, acuarele si marker este un instrumest folosit pentru dezvoltarea creativitatii si abilitatilor.Aceasta este usor de folosit si se pot realiza desene, scrie sau sterge cu usurinta cu ajutorul buretelului.

Joc Pay-Day Pentru Copii
URL 51,99 lei URL URL

Joc de societate

Administreaza-ti banii si organizeaza-te astfel incat sa ai toate cheltuielile sub control. Aduna bani prin incheierea de intelegeri din care poti obtine profit.Jocul este ideal pentru educatia financiara a celor mici.Invingatorul este cel care are cei mai multi bani la final.

De la doi pana la patru jucatori.

Culoare: multicolor

Pentru: fete/baieti

Varsta: +6

Tablita De Scris Magnetica 2805
URL URL PRP: 59,99 lei 47,99 lei URL URL

Tablita pentru scris sau desenat este ideala pentru cei mici si usor de transportat. Setul include sistem de stergere si un creionas si este potrivita pentru copii de peste 3 ani.

Joc De Indemanare Cu Bile 2609
URL URL PRP: 89,99 lei 62,99 lei URL URL

Nu mai este un secret pentru nimeni puternicul impact educational al jucariilor de indemanare. Aceasta jucarie stimuleaza abilitatile motorii fine ale copiilor, puterea de observare, concentrare si rabdarea. Pozitionati plansele sub suportul perforat si aranjati bile colorate conform modelului sau stivuiti-le in structuri. 

Varsta minima recomandata: 4 ani+

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Set Sosete Scurte Kappa K11 Albe 3 Perechi
URL URL PRP: 34,99 lei 24,49 lei URL URL
  • Set 3 perechi de sosete. Culore principala alb, culori secundare. Compozitia este de 69% Cotton, 21% Polyester, 8% Polyamide 2% Elasthanne.
  • Certificare Kappa. Produs original.
Tenisi De Copii Miluga Albastru Inchis
URL URL PRP: 39,99 lei 27,99 lei URL URL
  • Tenisi copii. Culoare albastru inchis. Materialul exterior este textil, cu o dunga de culoare diferita in partea din spate. Sitemul de inchidere este prin intermediul unei barete cu scai si a unor sireturi, varful rotund, model uni. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.