Cu ce se poarta CIZMELE LUNGI: Idei de outfituri extravagante

Image Blog

 

Cizmele lungi se afla la moda de o perioada de timp, fapt pentru care foarte multe femei le-au adoptat si au inceput sa le poarte frecvent. Daca te atrag, dar nu stii cum ai putea sa le porti, trebuie sa te inspiri din prezentarile de moda ale marilor designeri sau sa-ti pui creativitatea la contributie, deoarece, cu ajutorul acesteia, poti obtine lookuri de senzatie.  

 

CUPRINS 

 

1. Cu ce se poarta cizmele lungi - Tinute de zi 

2. Cu ce se poarta cizmele peste genunchi - Tinute de seara 



1. Cu ce poarta cizmele lungi - Tinute de zi

 

Daca te intrebi adesea cu ce se poarta cizmele peste genunchi, trebuie sa stii ca acest tip de incaltaminte poate fi inclus aproape in orice fel de tinuta. Astfel, daca iti doresti sa imbraci un hanorac larg sau daca te gandesti sa creezi un outfit cu o rochie eleganta, nu trebuie sa eviti acest tip de incaltaminte, deoarece este extrem de versatil si poate fi purtat cu usurinta atat la vestimentatiile casual-sport, cat si la cele rafinate, feminine.  

 

Tinute de zi cu cizme lungi: 

 

  • Pulover lung 

Iubesti puloverele pentru materialul pufos si pentru caldura pe care o tin corpului? Daca te numeri printre fanele acestui articol vestimentar, nu ezita sa imbraci unul oversize, pe care sa-l porti sub forma de rochie, indiferent daca mergi la un film sau daca iesi in oras la cumparaturi. Completeaza tinuta cu o pereche de cizme lungi din piele, o geanta mica, de tip postas, si un cojoc scurt, negru. 

 

  • Blugi 

Daca esti o fire rezervata si conservatoare in ceea ce priveste imbracamintea, poti purta cizmele lungi, negre, cu toc cu o pereche de blugi albastri, skinny. Adauga un pulover in aceeasi nuanta cu incaltamintea, o curea lata, o geanta de mana intr-o nuanta deosebita si un palton lung, negru. Acest look este perfect pentru zilele la birou, deoarece este un outfit decent, cuminte, care nu iese cu nimic in evidenta, dar, totusi, stilat. 

 

  • Fusta midi 

Daca iti doresti sa arati spectaculos, trebuie sa alegi o fusta midi intr-o nuanta deosebita. Daca detii si o pereche de cizme lungi din piele intoarsa, poti spune ca mai ai doar un pas pana la completarea outfitului. Adauga o maleta mulata, cu gat inalt, cateva accesorii la gat si incheieturi, o geanta de dimensiuni mici, un palton si esti gata de plecare. Prezinta-te in acest fel atat la serviciu, cat si la piesele de teatru sau intalnirile la care mergi cu iubitul. 

 

  2. Cu ce se poarta cizmele peste genunchi - Tinute de seara

 

Nu exista femeie care sa nu iubeasca sa mearga in club sau la diferite petreceri, fapt pentru care trebuie sa stii ca cizmele lungi pot fi purtate si in cadrul evenimentelor de acest fel, nu doar pe timp de zi, la serviciu sau in oras.  

 

Cum purtam cizmele peste genunchi pe timp de seara? Foarte usor! Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti cateva elemente cheie care sa incadreze tinuta in categoria vestimentatiilor de petrecere. 

 

  • Fusta de piele 

O fusta de piele poate reprezenta optiunea ideala atunci cand te pregatesti sa iesi in club cu cele mai bune prietene. Adauga o bluza cu decolteu subtil, o pereche de cizme lungi, negre, o vesta din blana artificiala si paseste cu incredere printre ceilalti petrecareti. Nu uita sa accesorizezi cu un ceas, cu bratara metalica si cu un clutch

 

  • Rochie 

O rochie extravaganta si o pereche de cizme lungi viu colorate sunt tot ce-ti trebuie pentru a arata senzational la peterecerea onomastica a celei mai bune prietene. Accesorizeaza tinuta cu cateva bratari stralucitoare, o geanta de umar in acelasi ton cu incaltamintea si nu uita sa imbraci si un palton elegant, pentru a nu simti frigul specific lunilor de iarna. 

 

  • Sacou oversize 

Daca nu vrei sa imbraci una dintre rochiile chic pe care le detii, orienteaza-te spre un sacou oversize, pe care sa-l porti sub forma de rochie. Adauga o curea lata in talie, perechea preferata de cizme lungi, si o geanta cu o culoare iesita din comun. Aceasta vestimentatie este ideala pentru petrecerea burlacitelor, o noapte obisnuita de club sau pentru o noapte de povesti cu prietenele la cel mai popular bar din oras. 

 

In cele din urma, daca alegi aceste tinute, nu ai cum sa dai gres, indiferent daca vrei un look de zi sau de noapte. Joaca-te cu texturile, materialele, culorile si piesele vestimentare, astfel incat sa creezi de fiecare data outfituri extraordinare, atipice, demne de admiratia celor din jur. 

 

Sursa foto: Unsplash.com, Pinterest.com 

 

Lasa un comentariu