Categorii

Filtreaza dupa

Pret

Pret

 • 14,00 lei - 112,00 lei

Marime de incaltaminte

Marime de incaltaminte

Culoare

Culoare

Material talpa

Material talpa

Model

Model

Material exterior

Material exterior

Disponibilitate

Disponibilitate

INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 149 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

OUTLET TRENDMALL

Active filters

Pantofi Sport De Copii Zanis Rosii
URL URL 209,99 lei 105,00 lei URL URL
 • Pantofi Sport de copii. Culoare este in degrade partea din spate negru si cea din fata rosu. Materialul exterior este textil care nu permite sa intre apa. Inchiderea este prin intermediul unor sireturi, varful este rotund. Talpa este din spuma, iar partea din spate are un caucic moale si transparent, are o dimensiune de aproximativ 3 cm. Model asemanator in categoria de dama si barbati.
Pantofi Sport De Copii Sophia Mov
URL URL 199,99 lei 100,00 lei URL URL
 • Pantofi Sport de copii. Culoare este in degrade partea din spate mov si cea din fata roz. Materialul exterior este textil care nu permite sa intre apa. Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai si a unor sireturi, varful este rotund. Talpa este din spuma, iar partea din spate are un caucic moale si transparent, are o dimensiune de aproximativ 3 cm. Model asemanator in categoria de dama si barbati.
Pantofi Sport De Copii Tarna Negri
URL URL 79,99 lei 40,00 lei URL URL
 • Pantofi sport de copii. Culoare negru. Materialul exterior este un mix din piele ecologica si material textil. Sistemul mde inchidere este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful rotund. Tala este Spuma si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Pantofi Sport De Copii Tarna Rosii
URL URL 79,99 lei 40,00 lei URL URL
 • Pantofi sport de copii. Culoare rosu. Materialul exterior este un mix din piele ecologica si material textil. Sistemul mde inchidere este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful rotund. Tala este Spuma si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Sandale De Copii Grano Roz
URL URL 59,99 lei 30,00 lei URL URL
 • Sandale de copii. Culoare roz. Materialul baretelor este din piele ecologica, accesorizat cu strasuri si fundita din material textil. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa etse din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Sandale De Dama Ribin Roz
URL URL 59,99 lei 30,00 lei URL URL
 • Sandale de copii. Culoare roz. Materialul baretelor este din piele ecologica, iar in partea din fata sunt aplicate fundite cu pietricele. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Pantofi Sport De Copii Geria Negru Cu Gri
URL URL 64,99 lei 32,50 lei URL URL
 • Pantofi Sport de copii. Culoare negru cu gri. Materialul exterior este textil tip broderie. Sistemul de inchidere este prin intermediul  a 2 barete cu scai, varful rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Pantofi Sport De Copii Nichi Negru Cu Verde
URL URL 64,99 lei 32,50 lei URL URL
 • Pantofi Sport de copii. Culoare negru cu verde. Materialul exterior este textil tip broderie. Sistemul de inchidere este prin intermediul  a 2 barete cu scai, varful rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Pantofi Sport De Copii Katia Rosii
URL URL 64,99 lei 32,50 lei URL URL
 • Pantofi sport de copii. Culoare rosu. Materialul exterior este textil-elastic, cu diferite culori pentru a da accente de cromatica. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi, varful rotunjit. Talpa etse din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Pantofi Sport De Barbati Dorbi Negri
URL URL 59,99 lei 21,00 lei URL URL
 • Pantofi Sport de barbati. Culoare negru. Materialul exterior este din panza, cu model tip perforatii. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi,varful usor rotunjit. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Slapi De Barbati Yes No Maro
URL URL 54,99 lei 27,50 lei URL URL
 • Slapi de barbati. Culoare maro. Materialul baretei este din cauciuc, iar scris este din acelasi material. Talpa este din spuma si are o dimeniune de aproximativ 2,5 cm.
Slapi De Dama Balini Negri
URL URL 49,99 lei 25,00 lei URL URL
 • Slapi de dama. Culoare negru. Materialul baretelor este din piele ecologica. Baretele invelesc tot piciorul in 3 barete cu sclipi, ceea ce confera piciorului un aspect subtire. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Slapi De Copii Unicorn Mov
URL URL 39,99 lei 20,00 lei URL URL
 • Slapi de copii. Culoare mov. Materialul baretei este din cauciuc, iar deasupra sunt din acelasi material desene. Talpa este moale, din material spuma si au o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Pantofi Sport De Dama Hurry Galbeni
URL URL 69,98 lei 31,49 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare alb. Exteriorul este confectionat din material textil cu petice de culoare. Inchiderea se face prin intermediul unor sireturi. Talpa este din spuma si are o grosime de aproximativ 2.5 cm. Acest model poate fii purtat atat la jeansi, cat si la imbracaminte sport.

Pantofi Sport De Copii Asi Roz
URL URL 59,99 lei 27,00 lei URL URL
 • Pantofi sport de copii. Culoare roz. Materialul exterior este textil, iar pe partile laterale are aplicatii din piele ecologica. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful rotunjit. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.

Pantofi Sport De Barbati Lovin Verzi
URL URL 59,99 lei 30,00 lei URL URL
 • Pantofi sport de barbati. Culoare verde. Materialul exterior este textil cu striatii. Modelul este unul unor la incaltare si nu face presiune pe picior, stil: sport-elegant. Nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm.

Pantofi Sport De Barbati Andi Gri
URL URL 69,98 lei 31,49 lei URL URL
 • Pantofi Sport de barbati. Culoare gri. Materialul exterior este textil, cu dungi aplicate. Modelul este unul sport, pot fi purtati in plimbare, la alergat, la scoala. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful ascutit-rotunjit. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm.

Pantofi Sport De Dama Novac Albi
URL URL 79,98 lei 39,99 lei URL URL
 • Pantofi Sport de dama. Culoare alb. Materialul exterior este din panza, gaicile pentru sireturi sunt din silicon. Sistemul de inchidere este prin intermediul a unor sireturi, varful rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.

Pantofi Sport De Barbati Axel Negri
URL URL 69,98 lei 31,49 lei URL URL
 • Pantofi sport de barbati. Culoare negru. Materialul exterior textil tip broderie, este un model simplu carepoate fi purtat la serviciu, in plimbari, la scoala. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful semirotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm.

Pantofi Sport De Barbati Shoens Albastri
URL URL 119,99 lei 60,00 lei URL URL
 • Pantofi sport de barbati. Culoare albastru. Materialul exterior este din piele ecologica si catifea, accesorizata cu cateva petice de culoare. Inchiderea este prin intermediul unor sireturi ajustabile, iar varful este seminrotund. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm.

Pantofi Sport De Copii Fetes Alb Cu Negru
URL URL 89,99 lei 45,00 lei URL URL
 • Pantofi Sport de copii. Culoare alb cu negru. Materialul exterior este din piele ecologica, iar pe o parte laterala este o aplicatie tip logo. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor elastice si a unei barete cu scai, ceea ce ii confera o inchiderea foarte usoara. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm. 

Pantofi Casual De Copii Gatias Rosii
URL URL 89,99 lei 45,00 lei URL URL
 • Pantofi Casual de copii. Culoare rosu. Materialul exterior este din piele ecologica, in partea din fata are o funita din catifea cu aplicatii din pietricele. Sistemul de inchidere este prin intermediul unei barete cu scai, ceea ce ii confera o incaltare rapida si usoara. Talpiciul interior are pe parti perforatii si striatii in partea din fata pentru a nu aluneca piciorul.

Pantofi Sport De Dama Deni Alb Cu Negru
URL URL 79,98 lei 39,99 lei URL URL
 • Pantofi Sport de dama. Culoare alb cu negru. Materialul exterior este din piele cologica iar partea din spate cea de culoare neagra este din catifea. Inchiderea este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful este rotund. Talpa are o dimensiune de aproximativ 5 cm si este din material TPR.


Pantofi Sport De Dama Sara Visini
URL URL 79,98 lei 39,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare visiniu. Materialul exterior este din panza groasa. Inchiderea etse prin intermediul unorsireturi ajustabile, insa pot fi purtati si fara siret datorita materialului elastic. Talpa este din Spuma si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm.

Pantofi Sport De Dama Belgo Alb Cu Rosu
URL URL 99,99 lei 50,00 lei URL URL
 • Pantofi Sport de dama. Culoare alb cu rosu. Materialul exterior este din piele ecologica cu panza. Inchiderea este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 4 cm. 

Pantofi Sport De Dama Basa Bej
URL URL 89,99 lei 45,00 lei URL URL
 • Pantofi Sport de dama. Culoare bej. Materialul exterior este din piele ecologica cu panza. Inchiderea este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 4 cm. 

Balerini De Dama Iza Albi
URL URL 59,99 lei 30,00 lei URL URL
 • Balerini de dama. Culoare alb. Materialul exterior este din piele ecologica, iar partile laterale au perforatii cu model. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 1,5 cm.

Pantofi Sport De Barbati Caj Albi
URL URL 59,99 lei 30,00 lei URL URL
 • Pantofi sport de barbati. Culoare alb. Materialul exterior este textil, un model simplu, elegant sport. Inchiderea este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful este rotund. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.

Pantofi Sport De Dama Galip Alb Cu Argintiu
URL URL 54,99 lei 27,50 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare alb cu argintiu. Materialul exterior este din piele ecologica cu perforatii pe parti, iar in partea din spate cu piele ecologica lucioasa. Inchiderea este prin intermediul unor sireturi, varful este semirotund. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 4 cm.


Pantofi Sport De Barbati Octet Negri
URL URL 99,99 lei 50,00 lei URL URL
 • Pantofi sport de barbati. Culoare negru. Materialul exterior este textil, pe partile laterale avand o culoare diferita. Inchiderea este prin intermediul unor sireturi, varful are o forma semirotunda. Talpa este din spuma si are o dimensiune de paroximativ 3 cm.

Pantofi Sport De Barbati Abe Negri
URL URL 104,99 lei 52,50 lei URL URL
 • Pantofi sport de barbati. Culoare negru. Materialul exterior este din panza. Inchiderea este prin intermediul unor sireturi. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 3.5 cm.

Pantofi Sport De Dama Tran Negri
URL URL 75,98 lei 37,99 lei URL URL
 • Pantofi Sport de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica accesorizat cu material textil colorat. Inchiderea este prin intermediul unor sireturi. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 4.5 cm. 

Pantofi Sport De Barbati Aura Albi
URL URL 66,98 lei 33,49 lei URL URL
 • Pantofi sport de barbati. Culoare alb. Materialul exterior este textil, accesorizat cu parti flexibile din plastic pe laterale. Inchiderea este prin intermediul unor sireturi. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.

Pantofi Sport De Dama Gam Negru Cu Alb
URL URL 74,98 lei 37,49 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare negru cu alb. Materialul exterior este din piele ecologica  cu petice de culoare. Inchiderea este prin intermediul unor sireturi. Un model ce poate fi combinat atat cu jeans cat si cu fuste de tip sport elegant. Talpa este din spuma si are aproxiomativ 2.5 cm. 
Pantofi Sport De Dama Cris Negri
URL URL 99,99 lei 50,00 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica cu petice de culoare. Inchiderea este prin intermediul unor sireturi. Un model ce poate fi combinat atat cu jeans cat si cu fuste de tip sport elegant. Talpa este dinspuma si are aproxiomativ 2.5 cm.

 

Cizme Tip Ugg De Dama Gal Negre
URL URL 119,98 lei 59,99 lei URL URL
 • Cizme tip ugg de dama. Culoare negru. Materialul exterior este textil, partea de sus este imblanita si frumos finisat cu o bendita neagra. In inetrior sunt implanite. Talpa este din spuma si are aproximativ 2.5 cm.

Cizme De Dama Monte Negre
URL URL 199,98 lei 89,99 lei URL URL
 • Cizme de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica, acesta este in partea din spate finisat cu butoni in miniatura de culoare argintie. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 8 cm, avand un toc patrat. 

Marimi   36   37   38   39   40
Cm   23   23.5   24   24.5   25

TABEL MARIMI ORIENTATIVE

Cizme Tip Ugg De Dama Beni Negre
URL URL 79,98 lei 43,99 lei URL URL
 • Cizme Tip Ugg de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din catifea. Talpa este din TPR si are aproximativ 2 cm. Modelul este unul clasic pentru sezonul rece.


Cizme Tip Ugg De Dama Eli Gri
URL URL 79,98 lei 39,99 lei URL URL
 • Cizme Tip Ugg de dama. Culoare gri. Materialul exterior este din catifea. Talpa este din TPR si are aproximativ 2 cm. Modelul este unul clasic pentru sezonul rece.

Cizme Tip Ugg De Dama Eli Maro
URL URL 79,98 lei 43,99 lei URL URL
 • Cizme Tip Ugg de dama. Culoare maro. Materialul exterior este din catifea. Talpa este din TPR si are aproximativ 2 cm. Modelul este unul clasic pentru sezonul rece.

Cizme Tip Ugg De Dama Anne Albastre
URL URL 99,99 lei 50,00 lei URL URL
 • Cizme tip ugg de dama. Culoare albastru inchis. Materialul exterior este din piele ecologica, pe interior este imblanit. Talpa este din spuma si are dimensiunea de aproximativ 3 cm.

Marimi 36 37 38 39 40
Cm 22.0 22.5 23.0 23.5 24.0

TABEL MARIMI ORIENTATIVE

Botine De Dama Caliope Negre
URL URL 100,99 lei 50,50 lei URL URL
 • Botine de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din catifea. Tocul este de culoarea pielii de sarpe maro, acesta da un plus de originalitate. Acestea merg purtate ata cu jeans cat si cu fuste stil clopot.


Papuci De Dama Rabbit Piersica
URL URL 39,99 lei 20,00 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoarea piersicii. Sunt pufosi pe interior si exterior cu o pata de culoare rosie in mijloc, avand forma unui iepuras. Talpa este din TPR si are aproximativ 2 cm. Sunt comozi si caldurosi.
Ghete De Dama Pail Negre
URL URL 125,99 lei 56,70 lei URL URL
 • Ghete de dama. Culoarea negru. Materialul exterior este din piele ecologica accesorizata cu un siret la spate. Talpa avand grosimea de aproximativ 3 cm, fiind din Material TPR. Poate fi asoratata atat la jeans cat si la fuste tip couce. 

Marimi   36   37   38   39   40
Cm   22.5   23.0   23.5   24.0   24.5

TABEL MARIMI ORIENTATIVE

Ghete De Dama Pail Gri
URL URL 125,99 lei 56,70 lei URL URL
 • Ghete de dama. Culoarea gri. Materialul exterior este din piele ecologica accesorizata cu un siret la spate. Talpa avand grosimea de aproximativ 3 cm, fiind din Material TPR. Poate fi asoratata atat la jeans cat si la fuste tip couce. 

 

Marimi   36   37   38   39   40
Cm   22.5   23.0   23.5   24.0   24.5

TABEL MARIMI ORIENTATIVE

Ghete De Dama Beth Negre
URL URL 142,50 lei 71,25 lei URL URL
 • Ghete  de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica neagra. Inchiderea prin intermediul unor sireturi. Talpa are o grosime de aproximativ 4,5 cm.

Marimi 36 37 38 39 40
Cm 22 22.5 23 23.5 24

TABEL MARIMI ORIENTATIVE

Ghete De Dama Ars Negre
URL URL 139,98 lei 62,99 lei URL URL
 • Ghete de dama. Culoarea negru. Materialul este din piele ecologica, imblanite pe interior. Inchiderea prin intermediul unor sireturi. Talpa are o grosime de aproximativ 3cm, materialul fiind TPR. Modelul este unul clasic pentru sezonul rece.

 


Marimi 36 37 38 39 40
Cm 22.5 23.0 23.5 24.0 24.5

TABEL MARIMI ORIENTATIVE

Ghete De Dama Asaly Argintiu
URL URL 169,98 lei 76,49 lei URL URL
 • Ghete de dama. Culoarea argintiu. Materialul exterior este din piele ecologica. Inchiderea prin intermediul unor sireturi. Talpa are o grosime de aproximativ  3 cm, fiind din  TPR.

Marimi   36   37   38   39   40
Cm   22.5   23.0   23.5   24.0   24.5

TABEL MARIMI ORIENTATIVE