Categorii
INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 149 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
PANTOFI SPORT DE FAMILIE

DAMA

DAMA

Active filters

Pantofi Sport De Dama Emilia Albastri
URL URL 29,99 lei 24,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare albastru inchis cu insertii rosii si albe. Materialul exterior este din piele ecologica si textil. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 3 cm, ceea ce ofera suport pe toata durata purtarii, indiferent de activitatile realizate.
Pantofi Sport De Dama Olimpia Rosii
URL URL 39,99 lei 29,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare rosu, model lucios. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 4 cm, ceea ce ofera suport pe toata durata purtarii, indiferent de activitatile realizate.
Pantofi Sport De Dama Olimpia Negri
URL URL 39,99 lei 29,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare negru, model lucios. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 4 cm, ceea ce ofera suport pe toata durata purtarii, indiferent de activitatile realizate.
Pantofi Sport De Dama Olimpia Albastri
URL URL 39,99 lei 29,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare albastru inchis-navy, model lucios. Materialul exterior este din piele ecologica. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 4 cm, ceea ce ofera suport pe toata durata purtarii, indiferent de activitatile realizate.
Tenisi De Dama Serena Albastri
URL URL 29,99 lei 23,99 lei URL URL
 • Tenisi inalti de dama. Culoare albastru inchis. Materialul exterior este fabricat din textil si piele ecologica. Modelul prezinta un desen decorativ floral. Vârful este rotund. Talpa este din TPR si măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Carla Albastri
URL URL 29,99 lei 21,99 lei URL URL
 • Tenisi dama. Culoare albastru inchis. Materialul exterior este fabricat din textil-blug, material denim. Modelul prezinta insertii decorative sub forma de franjuri. Vârful este rotund. Talpa este din TPR si măsoară aproximativ 2,5 cm. 
Tenisi De Dama Tania Bej
URL URL 29,99 lei 21,99 lei URL URL
 • Tenisi dama. Culoare bej inchis. Materialul exterior este fabricat din textil si piele ecologica. Modelul prezinta insertii decorative. Vârful este rotund. Talpa este din TPR si măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Sonia Visinii
URL URL 29,99 lei 23,99 lei URL URL
 • Tenisi dama. Culoare visiniu. Materialul exterior este fabricat din textil. Modelul prezinta linii decorative in culorile alb si negru dispuse in partea laterala. Vârful este rotund. Talpa este din TPR si măsoară aproximativ 2 cm. 
Tenisi De Dama Maia Visinii
URL URL 29,99 lei 22,99 lei URL URL
 • Tenisi dama. Culoare visiniu. Materialul exterior este fabricat din piele ecologica si textil. Modelul prezinta insertii army de culoare alb pe intreaga suprafata. Vârful este rotund. Talpa este din TPR si măsoară aproximativ 2 cm. 
Tenisi De Dama Zoe Negri
URL URL 29,99 lei 21,99 lei URL URL
 • Tenisi dama. Culoare negru. Materialul exterior este fabricat din piele ecologica. Modelul prezinta un model cu doua urechiuse de iepure si o inserite de blana in partea frontala. Vârful este rotund. Talpa este din TPR si măsoară aproximativ 2 cm. 
Tenisi De Dama Marta Negri
URL URL 29,99 lei 21,99 lei URL URL
 • Tenisi dama. Culoare negru. Materialul exterior este fabricat din piele ecologica. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor tip fundita, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 2 cm. 
Tenisi De Dama Anastasia Albastri
URL URL 29,99 lei 24,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare albastru deschis cu insertii decorative. Materialul exterior este fabricat din piele ecologica si textil. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Carolina Albastri
URL URL 29,99 lei 24,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama- Tenisi inalti. Culoare albastru cu insertii de culoare bej si portocaliu. Materialul exterior este fabricat din piele ecologica si textil. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Carolina Bej
URL URL 29,99 lei 24,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama- Tenisi inalti. Culoare bej cu insertii de culoare albastru inchis si portocaliu. Materialul exterior este fabricat din piele ecologica si textil. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Ela Albastri
URL URL 29,99 lei 24,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare albastru inchis . Materialul exterior este fabricat din piele ecologica si textil. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Claser Negri
URL URL 29,99 lei 24,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare negru. Materialul exterior este fabricat din piele ecologica si textil. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 2 cm. 
Pantofi Sport De Dama Ilinca Roz
URL URL 41,99 lei 36,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare roz. Modelul este ideal pentru activitati sportive, dar si pentru viata de zi cu zi. Materialul exterior este textil, lejer si permite piciorului sa respire, modelul fiind extrem de confortabil pe toata durata purtarii. Varful este rotund, modelul nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 3,5 cm.
Pantofi Sport De Dama Ilinca Negri
URL URL 41,99 lei 36,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare negru. Modelul este ideal pentru activitati sportive, dar si pentru viata de zi cu zi. Materialul exterior este textil, lejer si permite piciorului sa respire, modelul fiind extrem de confortabil pe toata durata purtarii. Varful este rotund, modelul nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 3,5 cm.
Pantofi Sport De Dama Ilinca Albi
URL URL 41,99 lei 36,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare alb. Modelul este ideal pentru activitati sportive, dar si pentru viata de zi cu zi. Materialul exterior este textil, lejer si permite piciorului sa respire, modelul fiind extrem de confortabil pe toata durata purtarii. Varful este rotund, modelul nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 3,5 cm.
Pantofi Sport De Dama Ilinca Rosii
URL URL 41,99 lei 36,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare rosu. Modelul este ideal pentru activitati sportive, dar si pentru viata de zi cu zi. Materialul exterior este textil, lejer si permite piciorului sa respire, modelul fiind extrem de confortabil pe toata durata purtarii. Varful este rotund, modelul nu prezinta sistem de inchidere. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 3,5 cm.
Pantofi Sport De Dama Felicia Albastri
URL URL 41,99 lei 36,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare albastru inchis-navy cu insertii in forma de plasa. Materialul exterior este textil, lejer si permite piciorului sa respire, modelul fiind extrem de confortabil pe toata durata purtarii. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 3 cm.
Espadrile De Dama Nona Portocalii
URL URL 29,99 lei 21,99 lei URL URL
 • Espadrile de dama. Culoare portocaliu. Modelul este fabricat din material textil. Incaltamintea este ideala pentru sezonul cald, materialul este lejer si permite piciorului sa respire. Modelul nu prezinta sistem de inchidere, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Espadrile De Dama Cara Galbene
URL URL 29,99 lei 22,99 lei URL URL
 • Espadrile de dama. Culoare galben. Modelul este fabricat din material textil, iar in partea din spate modelul prezinta un decupaj. Incaltamintea este ideala pentru sezonul cald, materialul este lejer si permite piciorului sa respire. Modelul nu prezinta sistem de inchidere, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Pantofi Sport De Dama Naty Albi
URL URL 41,99 lei 36,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare alb.  Materialul exterior este textil, lejer si permite piciorului sa respire, modelul fiind extrem de confortabil pe toata durata purtarii. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 3,5 cm.
Pantofi Sport De Dama Naty Galbeni
URL URL 41,99 lei 36,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare galben. Materialul exterior este textil, lejer si permite piciorului sa respire, modelul fiind extrem de confortabil pe toata durata purtarii. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 3,5 cm.
Pantofi Sport De Dama Aneta Negri
URL URL 41,99 lei 35,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare negru cu insertii in forma de linie decorativa de culoare alb pe partea laterala. Materialul exterior este textil, lejer si permite piciorului sa respire, modelul fiind extrem de confortabil pe toata durata purtarii. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 3 cm.
Pantofi Sport De Dama Aneta Galbeni
URL URL 41,99 lei 36,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare galben cu insertii in forma de linie decorativa de culoare alb pe partea laterala. Materialul exterior este textil, lejer si permite piciorului sa respire, modelul fiind extrem de confortabil pe toata durata purtarii. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 3 cm.
Pantofi Sport De Dama Aneta Albi
URL URL 41,99 lei 36,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare alb cu insertii bej si o linie decorativa de culoare visiniu pe partea laterala. Materialul exterior este textil, lejer si permite piciorului sa respire, modelul fiind extrem de confortabil pe toata durata purtarii. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 3 cm.
Pantofi Sport De Dama Mia Verzi
URL URL 41,99 lei 36,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare verde. Materialul exterior este textil, lejer si permite piciorului sa respire, modelul fiind extrem de confortabil pe toata durata purtarii.  Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 4 cm.
Pantofi Sport De Dama Teo Galbeni
URL URL 41,99 lei 36,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare galben. Materialul exterior este textil, lejer si permite piciorului sa respire, modelul fiind extrem de confortabil pe toata durata purtarii. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 4 cm.
Pantofi Sport De Dama Ioni Roz
URL URL 41,99 lei 35,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare roz. Materialul exterior este textil, lejer si permite piciorului sa respire, modelul fiind extrem de confortabil pe toata durata purtarii. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 3,5 cm.
Pantofi Sport De Dama Lia Galbeni
URL URL 41,99 lei 36,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare galben. Materialul exterior este textil, lejer si permite piciorului sa respire, modelul fiind extrem de confortabil pe toata durata purtarii. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 3,5 cm.
Pantofi Sport De Dama Alexia Negri
URL URL 41,99 lei 36,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare negru cu insertii colorate. Materialul exterior este un mixt de material textil si plasa. Inchiderea se realizeaza prin intermediul unor sireturi. Talpa este din material TPR, si are inaltimea de aproximativ 3,5 cm.
Tenisi De Dama Carola Bej
URL URL 41,99 lei 36,99 lei URL URL

Tenisi de dama fara sistem de inchidere. Culoare bej. Materialul exterior este fabricat din textil,elasic si piele ecologica. Talpa este din material TPR, cu dimensiunea de aproximativ 2,5 cm ce ofera sustinere in timpul purtarii, culoare alb. Modelul prezinta insertii decorative tip plasa si siret, acesta este extrem de confortabil si poate fi purtat atat la tinute sport cat si casual.

Tenisi De Dama Carola Negri
URL URL 41,99 lei 36,99 lei URL URL

Tenisi de dama fara sistem de inchidere. Culoare negru. Materialul exterior este fabricat din textil,elasic si piele ecologica. Talpa este din material TPR, cu dimensiunea de aproximativ 2,5 cm ce ofera sustinere in timpul purtarii, culoare alb. Modelul prezinta insertii decorative tip plasa si siret, acesta este extrem de confortabil si poate fi purtat atat la tinute sport cat si casual.

Tenisi De Dama Carola Albi
URL URL 41,99 lei 36,99 lei URL URL

Tenisi de dama fara sistem de inchidere. Culoare alb. Materialul exterior este fabricat din textil,elasic si piele ecologica. Talpa este din material TPR, cu dimensiunea de aproximativ 3 cm ce ofera sustinere in timpul purtarii, culoare alb. Modelul prezinta insertii decorative tip plasa si siret, acesta este extrem de confortabil si poate fi purtat atat la tinute sport cat si casual.

Pantofi Sport De Dama Maya Bej
URL URL 49,99 lei 44,99 lei URL URL
 • Pantofi Sport Dama. Culoare Bej. Materialul de exterior este format din piele ecologica si material textil. Pantofii au varful rotund iar sistemul de inchidere se realizeaza cu ajutorul sireturilor. Talpa este din TPR si are o inaltime de 3,5 cm. Talpa este bicolora, preponderent alba. Pe lateralul pantofilor, in exterior, pe limba si la spate, modelul prezinta aplicatii de materiale lucioase.
Espadrile De Dama Olivia Negre
URL URL 29,99 lei 19,99 lei URL URL
 • Espadrile de dama. Culoare negru. Modelul este fabricat din material textil, iar in partea din spate modelul prezinta un decupaj. Incaltamintea este ideala pentru sezonul cald, materialul este lejer si permite piciorului sa respire. Modelul nu prezinta sistem de inchidere, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Espadrile De Dama Olivia Albe
URL URL 29,99 lei 19,99 lei URL URL
 • Espadrile de dama. Culoare alb. Modelul este fabricat din material textil, iar in partea din spate modelul prezinta un decupaj. Incaltamintea este ideala pentru sezonul cald, materialul este lejer si permite piciorului sa respire. Modelul nu prezinta sistem de inchidere, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Espadrile De Dama Olivia Portocalii
URL URL 29,99 lei 19,99 lei URL URL
 • Espadrile de dama. Culoare portocaliu. Modelul este fabricat din material textil, iar in partea din spate modelul prezinta un decupaj. Incaltamintea este ideala pentru sezonul cald, materialul este lejer si permite piciorului sa respire. Modelul nu prezinta sistem de inchidere, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Espadrile De Dama Olivia Roz
URL URL 29,99 lei 19,99 lei URL URL
 • Espadrile de dama. Culoare roz inchis. Modelul este fabricat din material textil, iar in partea din spate modelul prezinta un decupaj. Incaltamintea este ideala pentru sezonul cald, materialul este lejer si permite piciorului sa respire. Modelul nu prezinta sistem de inchidere, iar varful este rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Tenisi De Dama Vivi Visinii
URL URL 29,99 lei 24,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare visiniu. Materialul exterior este textil. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Vivi Rosii
URL URL 29,99 lei 23,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare rosu. Materialul exterior este textil. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Tenisi De Dama Vivi Albastri
URL URL 29,99 lei 24,99 lei URL URL
 • Pantofi sport dama. Culoare albastru. Materialul exterior este textil. Sistemul de închidere este prin intermediul sireturilor, iar vârful este rotund. Talpa este din TPR, oferă lejeritate și confort în timpul mersului, iar aceasta măsoară aproximativ 3 cm. 
Pantofi Sport De Dama Kate Albi
URL URL 34,99 lei 29,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare alb. Materialul exterior este fabricat din textil si elastic. Talpa este din material TPR elastic, rotunda in partea din fata, si are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm. Modelul este extrem de confortabil si poate fi purtat atat la tinute sport cat si casual.
Pantofi Sport De Dama Maddy Gri
URL URL 35,99 lei 29,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare negru cu insertii gri. Materialul exterior este textil si elastic. Talpa este din material TPR flexibil, rotunda in partea din fata, si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm. Modelul este extrem de confortabil si poate fi purtat atat la tinute sport cat si casual.
Pantofi Sport De Dama Maddy Albi
URL URL 35,99 lei 29,99 lei URL URL
 • Pantofi sport de dama. Culoare alb cu insertii gri. Materialul exterior este realizat din textil si elastic. Talpa este din material TPR elastic, rotunda in partea din fata, si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm. Modelul este extrem de confortabil si poate fi purtat atat la tinute sport cat si casual.