Filtreaza dupa

Pret

Pret

 • 3,00 lei - 305,00 lei

Marime de incaltaminte

Marime de incaltaminte

Culoare

Culoare

Material talpa

Material talpa

Model

Model

Material exterior

Material exterior

Disponibilitate

Disponibilitate

INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 149 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
PANTOFI SPORT DE FAMILIE

Acasa

Active filters

Ghete De Dama Gorin Albe
URL URL 139,99 lei 88,19 lei URL URL
 • Ghete imblanite. Culoare alb. Materialul exterior este din piele ecologica si banda elastica la glezna. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 4 cm . Materialul interior este imblanit si talpicul prezinta blana. 
Ghete De Dama Anosa Negre
URL URL 184,99 lei 110,99 lei URL URL
 • Ghete imblanite. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica, iar in partea din fata are o bandana argintie. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi ajustabile, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 5 cm si talpic imblanit.
Ghete De Dama Sova Negre
URL URL 139,99 lei 83,99 lei URL URL
 • Ghete de toamna. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica, cu banda elastica la glezna. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor sireturi,varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 4 cm.
Ghete De Dama Tarisa Negre
URL URL 159,99 lei 103,99 lei URL URL
 • Ghete imblanite. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica cu tinte si aplicatie tip logo pe limba. Sistemul de inchidere este prin intermediul unui fermoar lateral si a unor sireturi ajustabile,varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm, aceasta prezinta striatii adanci antiderapante.
Ghete De Dama Amores Rosii
URL URL 104,99 lei 73,49 lei URL URL
 • Ghete imblanite. Culoare rosu. Materialul exterior este din piele ecologica lucioasa, cu o cussatura galben in imbinarea cu talpa. Sistemul de inchidere este prin intermediul unui fermoar pe partea laterala si a unor sireturi ajustabile. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Ghete De Dama Amores Negre
URL URL 104,99 lei 73,49 lei URL URL
 • Ghete imblanite. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica lucioasa, cu o cussatura galben in imbinarea cu talpa. Sistemul de inchidere este prin intermediul unui fermoar pe partea laterala si a unor sireturi ajustabile. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 3 cm.
Cizme De Copii Bian Negre
URL URL 149,99 lei 82,49 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica , accesorizat in partea din spate cu o funda. Nu prezinta sistem de inchidere ceea ce ii confera o incaltare rapida, varf rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Bian Crem
URL URL 149,99 lei 82,49 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare crem. Materialul exterior este din piele ecologica , accesorizat in partea din spate cu o funda. Nu prezinta sistem de inchidere ceea ce ii confera o incaltare rapida, varf rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Barbati Greg Maro
URL URL 29,99 lei 20,09 lei URL URL
 • Papuci de casa barbati. Materialul exterior si inetrior este textil cu aplicatie din cusatura. Talpa este din material TPR si au o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Danteni Fuchsia
URL URL 129,99 lei 71,49 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare fuchsia. Materialul exterior este din catifea, accesorizata in partea de sus cu blana si funda cu stras. Nu prezinta sistem de inchidere si are varful rotund. Talpa etse din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Barbati Greg Negri
URL URL 29,99 lei 20,09 lei URL URL
 • Papuci de casa barbati. Materialul exterior si inetrior este textil cu aplicatie din cusatura. Talpa este din material TPR si au o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Barbati Sand Negri
URL URL 34,99 lei 24,49 lei URL URL
 • Papuci de casa barbati. Culoare negru. Materialul exterior si talpicul sunt din material textil si contin o aplicatie metalica in partea laterala, decupati in partea din fata. Talpa este din material TPR si au o dimensiune de aproxiamtiv 2 cm.
Papuci De Casa De Barbati Sand Albastri
URL URL 34,99 lei 24,49 lei URL URL
 • Papuci de casa barbati. Culoare albastru. Materialul exterior si talpicul sunt din material textil si contin o aplicatie metalica in partea laterala, decupati in partea din fata. Talpa este din material TPR si au o dimensiune de aproxiamtiv 2 cm.
Cizme De Copii Danteni Crem
URL URL 129,99 lei 71,49 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare crem. Materialul exterior este din catifea, accesorizata in partea de sus cu blana si funda cu stras. Nu prezinta sistem de inchidere si are varful rotund. Talpa etse din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Danteni Negre
URL URL 129,99 lei 71,49 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Materialul exterior este din catifea, accesorizata in partea de sus cu blana si funda cu stras. Nu prezinta sistem de inchidere si are varful rotund. Talpa etse din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Danteni Roz
URL URL 129,99 lei 71,49 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare roz. Materialul exterior este din catifea, accesorizata in partea de sus cu blana si funda cu stras. Nu prezinta sistem de inchidere si are varful rotund. Talpa etse din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Danteni Mov
URL URL 129,99 lei 71,49 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare mov. Materialul exterior este din catifea, accesorizata in partea de sus cu blana si funda cu stras. Nu prezinta sistem de inchidere si are varful rotund. Talpa etse din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Forten Albastru Inchis
URL URL 107,99 lei 61,55 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare albastru inchis. Materialul exterior este din catifea, accesorizata in partea de sus cu blana, ursulet si mini clopotei. Nu prezinta sistem de inchidere si are varful rotund. Talpa etse din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Forten Roz
URL URL 107,99 lei 61,55 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare roz. Materialul exterior este din catifea, accesorizata in partea de sus cu blana, ursulet si mini clopotei. Nu prezinta sistem de inchidere si are varful rotund. Talpa etse din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Halloween Negre
URL URL 129,99 lei 77,99 lei URL URL
 • Cizme tip ugg. Culoare negru. Materialul exterior este din catifea cu model brodat si aripioare in partea din spate. Nu prezinta sistem de inchidere ceea ce ii confera o incaltare rapida, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimeniune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Derin Fuchsia
URL URL 139,99 lei 83,99 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare fuchsia. Materialul exterior este din piele ecologica, modelul este simplu, clasic si poate fi purtat cu orice tip de imbracaminte, de asemenea este si foarte calduros. Nu prezinta sistem de inchidere,varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Derin Roz
URL URL 139,99 lei 83,99 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare roz. Materialul exterior este din piele ecologica, modelul este simplu, clasic si poate fi purtat cu orice tip de imbracaminte, de asemenea este si foarte calduros. Nu prezinta sistem de inchidere,varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Sering Negre
URL URL 142,99 lei 85,79 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica, cu blanita  in partea de sus si este accesorizat cu o curelusa cu catarama la incheietura. Nu prezinta sistem de inchidere, modelul este unul pufos si calduros, varful rotund. Talpa etse din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Sering Crem
URL URL 142,99 lei 78,64 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare crem. Materialul exterior este din piele ecologica, cu blanita  in partea de sus si este accesorizat cu o curelusa cu catarama la incheietura. Nu prezinta sistem de inchidere, modelul este unul pufos si calduros, varful rotund. Talpa etse din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Sering Fuchsia
URL URL 142,99 lei 78,64 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culosre fuchsia. Materialul exterior este din piele ecologica, cu blanita  in partea de sus si este accesorizat cu o curelusa cu catarama la incheietura. Nu prezinta sistem de inchidere, modelul este unul pufos si calduros, varful rotund. Talpa etse din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Flain Roz
URL URL 132,99 lei 79,79 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare roz. Materiaalul exterior este din piele ecologica invelita cu paiete si tinet,iar in partea din spate are aripi si o bareta cu scai. Nu prezinta sistem de inchidere, ceea ce ii confera o incaltare rapida si usoara, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Flain Auri
URL URL 132,99 lei 79,79 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare auriu. Materiaalul exterior este din piele ecologica invelita cu paiete si tinet,iar in partea din spate are aripi si o bareta cu scai. Nu prezinta sistem de inchidere, ceea ce ii confera o incaltare rapida si usoara, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Flain Negre
URL URL 132,99 lei 79,79 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare negru. Materiaalul exterior este din piele ecologica invelita cu paiete si tinet,iar in partea din spate are aripi si o bareta cu scai. Nu prezinta sistem de inchidere, ceea ce ii confera o incaltare rapida si usoara, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Flain Verzi
URL URL 132,99 lei 79,79 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare verde. Materiaalul exterior este din piele ecologica invelita cu paiete si tinet,iar in partea din spate are aripi si o bareta cu scai. Nu prezinta sistem de inchidere, ceea ce ii confera o incaltare rapida si usoara, varful rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Barbati Seon Maro
URL URL 34,99 lei 24,49 lei URL URL
 • Papuci de casa barbati. Culoare maro. Materialul exterior si talpicul este textil. Modelul este finisat cu o dunga din piele ecologica si o aplicatie metalica, decupat in fata. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Barbati Seon Albastri Inchis
URL URL 34,99 lei 24,49 lei URL URL
 • Papuci de casa barbati. Culoare albastru inchis. Materialul exterior si talpicul este textil. Modelul este finisat cu o dunga din piele ecologica si o aplicatie metalica, decupat in fata. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Barbati Happy 2 Albastri Inchis
URL URL 24,99 lei 18,74 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare albastru inchis. Atat materialul exterior cat si cel interior sunt din material textil. Talpa are o grosime de aproximativ 2.5 cm din material TPR.
Papuci De Casa De Barbati Happy 2 Albastri
URL URL 24,99 lei 18,74 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare albastru. Atat materialul exterior cat si cel interior sunt din material textil. Talpa are o grosime de aproximativ 2.5 cm din material TPR.
Papuci De Casa De Barbati Dopar Albastri Inchis
URL URL 29,99 lei 20,09 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare albastru inchis. Atat materialul exterior cat si cel interior sunt din material textil. Talpa are o grosime de aproximativ 2.5 cm din material TPR.
Papuci De Casa De Barbati Dopar Albastri
URL URL 29,99 lei 20,09 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare albastru. Atat materialul exterior cat si cel interior sunt din material textil. Talpa are o grosime de aproximativ 2.5 cm din material TPR.
Papuci De Casa De Barbati Happy Albastri Inchis
URL URL 28,99 lei 19,42 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare albastru inchis. Atat materialul exterior cat si cel interior sunt din material textil. Talpa are o grosime de aproximativ 2.5 cm din material TPR.
Papuci De Casa De Barbati Happy Maro
URL URL 28,99 lei 19,42 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare maro dechis. Atat materialul exterior cat si cel interior sunt din material textil. Talpa are o grosime de aproximativ 2.5 cm din material TPR.
Papuci De Casa De Barbati Metri Albastri Inchis
URL URL 24,99 lei 18,74 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare albastru inchis. Materialul exterior este textil si in partea de sus imblanit la fel si interiorul. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Barbati Metri Albastri
URL URL 24,99 lei 18,74 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare albastru. Materialul exterior este textil si in partea de sus imblanit la fel si interiorul. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Barbati Arcade Maro Deschis
URL URL 28,99 lei 20,29 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare maro. Materialul exterior este si interior este textil, cu petic din piele ecologica. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Barbati Arcade Albastri
URL URL 28,99 lei 20,29 lei URL URL
 • Papuci de casa. Culoare albastru. Materialul exterior este si interior este textil, cu petic din piele ecologica. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Barbati Bambus Maro Deschis
URL URL 24,99 lei 17,49 lei URL URL
 • Papuci de casa barbati. Culoare maro. Materialul exterior este textil cu model de bambus, decupati in fata. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Papuci De Casa De Barbati Bambus Albastri
URL URL 24,99 lei 17,49 lei URL URL
 • Papuci de casa barbati. Culoare albastru inchis. Materialul exterior este textil cu model de bambus, decupati in fata. Talpa este din spuma si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Tenisi De Barbati Pinir Negri
URL URL 44,99 lei 31,49 lei URL URL
 • Tenisi de barbati. Culoare negru. Materialul exterior este textil, cusaturile de culoare alb pentru a da un plus ce culoare. Sistemul de  inchidere este prin intermediul unor sireturi . Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Tenisi De Barbati Pinir Albastri
URL URL 44,99 lei 31,49 lei URL URL
 • Tenisi de barbati. Culoare albastru. Materialul exterior este textil, cusaturile de culoare alb pentru a da un plus ce culoare. Sistemul de  inchidere este prin intermediul unor sireturi . Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.
Cizme De Copii Fundin Roz
URL URL 109,99 lei 65,99 lei URL URL
 • Cizme tip ugg imblanite. Culoare roz. Materialul exterior este din catifea , accesorizat in partea din spate cu o funda si margine implanita. Nu prezinta sistem de inchidere ceea ce ii confera o incaltare rapida, varf rotund. Talpa este din material TPR si are o dimensiune de aproximativ 2 cm.