Categorii

Filtreaza dupa

Pret

Pret

 • 53,00 lei - 90,00 lei

Marime de incaltaminte

Marime de incaltaminte

Culoare

Culoare

Material talpa

Material talpa

Model

Model

Material exterior

Material exterior

Disponibilitate

Disponibilitate

INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 149 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
PANTOFI SPORT DE FAMILIE

SANDALE CU PLATFORMA

SANDALE CU PLATFORMA

Sandale cu platforma la cele mai convenabile preturi! Comanda online perechea preferata.

Active filters

Sandale Cu Toc De Dama Doenis Bej
URL URL 79,99 lei 55,99 lei URL URL
 • Sandale cu toc de dama. Culoare bej. Materialul este din piele ecologica intoarsa/ catifea. Sistemul de inchidere este prin intermediul unor catarame tip cui pe oartea laterala, pentru a fixa mai bine piciorul, si cu fermoar in partea din spate. Talap este din material TPR, platforma are  aproximartiv 3 cm, iar tocul este de 14 cm.
Sandale Cu Platforma De Dama Jeri Bej
URL URL 89,99 lei 58,49 lei URL URL
 • Sandale cu platforma de dama. Culoare bej. Materialul baretelor este textil, fundamentul de culoare negru, iar pe deasupra roz. istemul de inchidere este prin intermediul unei barete cu scai dintr-o parte in alta. Talpa este moale din spuma, ceea ce ii confera o confortabilitate, si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm.
Sandale Cu Platforma De Dama Jeri Negre
URL URL 89,99 lei 58,49 lei URL URL
 • Sandale cu platforma de dama. Culoare negru. Materialul baretelor este textil, fundamentul de culoare alb,iar pe deasupra roz. istemul de inchidere este prin intermediul unei barete cu scai dintr-o parte in alta. Talpa este moale din spuma, ceea ce ii confera o confortabilitate, si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm.
Sandale Cu Platforma De Dama Jeri Roz
URL URL 89,99 lei 58,49 lei URL URL
 • Sandale cu platforma de dama. Culoare roz. Materialul baretelor este textil, fundamentul de culoare neagra,iar pe deasupra roz. istemul de inchidere este prin intermediul unei barete cu scai dintr-o parte in alta. Talpa este moale din spuma, ceea ce ii confera o confortabilitate, si are o dimensiune de aproximativ 3,5 cm.
Sandale Cu Platforma De Dama Viko Camel
URL URL 69,98 lei 48,99 lei URL URL
 • Sandale cu platforma de dama. Culoare camel. Materialul exterior este din piele ecologica si are un model de impletitura in partea de jos. Inchiderea este prin intermediul unui sistem tip cui. Talpa este din TPR aceasta avand o dimensiune de aproximativ 8 cm.

Sandale Cu Platforma De Dama Viko Bej
URL URL 69,98 lei 48,99 lei URL URL
 • Sandale cu platforma de dama. Culoare bej. Materialul exterior este din piele ecologica si are un model de impletitura in partea de jos. Inchiderea este prin intermediul unui sistem tip cui. Talpa este din TPR aceasta avand o dimensiune de aproximativ 8 cm.

Sandale Cu Platforma De Dama Viko Negre
URL URL 69,98 lei 48,99 lei URL URL
 • Sandale cu platforma de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din piele ecologica si are un model de impletitura in partea de jos. Inchiderea este prin intermediul unui sistem tip cui. Talpa este din TPR aceasta avand o dimensiune de aproximativ 8 cm.

Sandale Cu Platforma De Dama Arans Negru Cu Rosu
URL URL 89,99 lei 58,49 lei URL URL
 • Sandale cu platforma de dama. Culoare negru cu rosu. Materialul exterior este din piele ecologica intoarsa, iar partea din fata avand o culoare diferita. Inchiderea este prin intermediul unui sistem tip cui. Talpa este din TPR aceasta avand o dimensiune de aproximativ 6 cm.

Sandale Cu Platforma De Dama Arans Verzi
URL URL 89,99 lei 58,49 lei URL URL
 • Sandale cu platforma de dama. Culoare negru cu verde. Materialul exterior este din piele ecologica intoarsa, iar partea din fata avand o culoare diferita. Inchiderea este prin intermediul unui sistem tip cui. Talpa este din TPR aceasta avand o dimensiune de aproximativ 6 cm.

Sandale Cu Toc De Dama Tapa Nude
URL URL 89,99 lei 53,99 lei URL URL
 • MODEL:SANDALE CU TOC 
 • CULOARE: NEGRU + NUDE
 • MATERIAL:PIELE ECOLOGICA 
 • MATERIAL TALPA:TPR
 • INALTIME TOC:6 CM(APROX)
Sandale Cu Platforma De Dama Tapa Red
URL URL 89,99 lei 53,99 lei URL URL
 • Sandale cu platforma de dama. Culoare negru cu rosu. Materialul exterior este din piele ecologica intoarsa, iar partea din spate avand o culoare diferita. Inchiderea este prin intermediul unui sistem tip cui. Talpa este din TPR aceasta avand o dimensiune de aproximativ 6 cm.