Categorii

Filtreaza dupa

Pret

Pret

  • 34,00 lei - 95,00 lei

Marime de incaltaminte

Marime de incaltaminte

Culoare

Culoare

Material exterior

Material exterior

Disponibilitate

Disponibilitate

INFORMATII UTILE

service1.png

Comanda de minim 149 de lei si beneficiezi de livrare gratuita!

service2.png

Plata cu cardul: Visa/Mastercard. Poti realiza in deplina siguranta plata cu cardul pe site-ul nostru securizat prin SSL. Visa/Mastercard.

service3.png

Solicitarea schimbului de retur trebuie realizata in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
PANTOFI SPORT DE FAMILIE

SANDALE CU PLATFORMA

SANDALE CU PLATFORMA

Sandale cu platforma la cele mai convenabile preturi! Comanda online perechea preferata.

Active filters

Sandale De Dama Cu Platforma Leila Galbene
URL 49,99 lei URL URL

Sandale cu platforma de dama. Culoare galben. Materialul baretelor este din piele ecologica, iar varful este rotund. Modelul prezinta patru barete, iar sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul cataramelor ajustabile. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 5,5 cm. Pot fi purtate in diferite combinatii, la tinute casual.

Sandale De Dama Cu Platforma Leila Albe
URL 49,99 lei URL URL

Sandale cu platforma de dama. Culoare alb. Materialul baretelor este din piele ecologica, iar varful este rotund. Modelul prezinta patru barete, iar sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul cataramelor ajustabile. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 5,5 cm. Pot fi purtate in diferite combinatii, la tinute casual.

Sandale De Dama Cu Platforma Arabela Galbene
URL 49,99 lei URL URL

Sandale cu platforma de dama. Culoare galben. Materialul baretelor este din piele ecologica, iar varful este rotund. Modelul prezinta doua barete principale, iar sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul cataramelor ajustabile. Talpa este din TPR si are o dimensiune de aproximativ 5,5 cm. Pot fi purtate in diferite combinatii, la tinute casual.

Sandale Cu Platforma De Dama Missa Bej
URL 94,99 lei URL URL

Sandale de dama. Culoare bej . Materialul exterior este din catifea. Modelul prezinta trei barete principale, iar sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor dispuse lateral de-a lungul incheieturii piciorului. Varful este rotund, talpa modelului este realizata din material TPR si are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm.

Sandale Cu Platforma De Dama Oxana Negre
URL 49,99 lei URL URL

Sandale de dama. Culoare negru. Materialul exterior este din catifea. Modelul prezinta o bareta frontala, iar sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul sireturilor dispuse lateral de-a lungul incheieturii piciorului. Varful este rotund, talpa modelului este realizata din material TPR si are dimensiunea de aproximativ 3,5 cm.

Sandale Sport De Copii Flash Verzi
URL 64,99 lei URL URL
  • Sandalele sport au talpa din material TPR de aproximativ 2,5 cm, comoda si flexibila adaptata oricarui tip de activitate, fie ca este vorba despre alergat, mers pe plaja sau joaca. Acestea sunt ideale pentru sezonul cald, pot fi purtate la tinute sport si casual, prin parc, pe plaja sau la plimbari de orice fel. Materialul baretelor este textil, iar materialul interior este din piele ecologica. Sistemul de inchidere este prin intermediul baretelor cu scai. Culoare negru, model cu desen decorativ cu insertii verzi.
Sandale De Dama Elena Maro
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama cu toc lat. Culoare maro. Materialul este din piele ecologica. Modelul prezinta o bareta frontala cu insertii decorative in forma de soare si o bareta la nivelul bazei piciorului. Sistemul de inchidere se realizeaza prin intermediul unei barete si curea. Varful este rotund. Talpa comoda din material TPR ce are dimensiunea de aproximativ 4 cm ofera sustinere pe intreaga perioada a purtarii. 

Sandale De Dama Deea Negre
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Modelul prezinta o bareta frontala compusa din 3 catarame interpuse. Culoare negru. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4 cm.  Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale De Dama Deea Maro
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Modelul prezinta o bareta frontala compusa din 3 catarame interpuse. Culoare maro. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4 cm.  Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale De Dama Deea Bej
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Modelul prezinta o bareta frontala compusa din 3 catarame interpuse. Culoare bej deschis. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4 cm.  Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale De Dama Rox Maro
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare maro. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale De Dama Rox Bej
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare bej. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale Cu Platforma De Dama Rox Rosii
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare rosu. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale Cu Platforma De Dama Oly Khaki
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare khaki galben. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale Cu Platforma De Dama Oly Bej
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare bej. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu scai. Talpa produsului este din material TPR.

Sandale Cu Platforma De Dama Oly Negre
URL 39,99 lei URL URL

Sandale de dama confortabile cu toc lat, din material din piele ecologica. Culoare negru. Tocul are dimensiunea de aproximativ 4,5 cm. Modelul prezinta un ornament decorativ pe bareta frontala . Inchiderea este prin intermediul unei barete cu catarama. Talpa produsului este din material TPR.